Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Totis

aktív tag

válasz Junkie #346 üzenetére

Ez valahogy így van....
    Van egy igen jó kis történetem:
    IRC --> Csaj --> bunkó volt velem --> tovább dumáltunk --> kezdtük magunkat jól érezni. Így ment 2-3 hétig. Nagyon bejött. Mármint neten keresztül. Beszéltem vele telefonon. Nagyon erotikus hangja volt. Elmentem hozzá a suliba. Igen nem zavart az az 5 év ami köztünk volt. Minden a legnagyobb rendben volt. Rózsa, csók minden ami egy első randin kell. Megbeszélt találkozó hétvégére. Kées lettem volna minden hétvégén meg hét közben is másfél órát utazni érte. Ő is valami hasonlót érzett irántam. Nagyon sokat telefonáltam neki. Kezdett furcsa lenni, hogy elutasító, stb. Kérdeztem tőle mi a gond. Nem mondott semmit, mindig kitért előle. Igen ingerült voltam már. 2 hétre rá a barátnőjétől tudtam meg, hogy nem akar látni. Pedig nem láttam egy nőt se miután megismerkedtünk. 2-3 hónap múlva megkeresett telefonon. Persze akkor már volt barátnőm. Neki is volt barátja. Mondták, hogy boldog. Nem bántam meg, hogy így alakult. Nem éreztem már semmit sem. Max barátságot. Persze bocsánatot kért tőlem.
    Közhely, de amibe nem halsz bele erőssé tesz. Legalábbis erősebbé.

Új hozzászólás Aktív témák