Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Nem 1 nap volt kipihenni azt a versenyt, de csak sikerült. Csütörtökön már alkalmasnak éreztem magam egy mecseki körre. Kicsit eltévedtem, de jól esett a kör. [link] A szombati maratonra igyekeztem megint kipihenni magam. A pénteki edzés nem volt valami bölcs ötlet, de sajna inkább a lábaim voltak gyengék a fülledt levegő miatt. Leírás itten: [link] Ezt a megmérettetést viszont még 4 nap elteltével sem tudtam kipihenni. Mostantól a Mátra maraton lesz a verseny, amire készülni fogok. A nyers adatok szerint az még keményebb lesz ennél. Remélem az időjárás lemarad a laposztásról. Bőven elég lesz megküzdeni a pályával.
Néhány hangulatkép, amit az elmúlt hetekben gyűjtöttem össze:
Egy hotel különleges grafikával:
A Mecsek kerékpárútról (tud a telóm szép képet is csinálni, ha nagyon megmakacsolja magát)
Az irodából fényképezve. Vajon ez a madár a kínaiak kémje lehet?
Feierabendre megérkeztek a viharfelhők is:
Nincs olyan légköri állapot, amelyben a TV torony rosszul nézne ki:
Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest