Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Nem 1 nap volt kipihenni azt a versenyt, de csak sikerült. Csütörtökön már alkalmasnak éreztem magam egy mecseki körre. Kicsit eltévedtem, de jól esett a kör. [link] A szombati maratonra igyekeztem megint kipihenni magam. A pénteki edzés nem volt valami bölcs ötlet, de sajna inkább a lábaim voltak gyengék a fülledt levegő miatt. Leírás itten: [link] Ezt a megmérettetést viszont még 4 nap elteltével sem tudtam kipihenni. Mostantól a Mátra maraton lesz a verseny, amire készülni fogok. A nyers adatok szerint az még keményebb lesz ennél. Remélem az időjárás lemarad a laposztásról. Bőven elég lesz megküzdeni a pályával.
Néhány hangulatkép, amit az elmúlt hetekben gyűjtöttem össze:
Egy hotel különleges grafikával:

A Mecsek kerékpárútról (tud a telóm szép képet is csinálni, ha nagyon megmakacsolja magát)

Az irodából fényképezve. Vajon ez a madár a kínaiak kémje lehet?

Feierabendre megérkeztek a viharfelhők is:

Nincs olyan légköri állapot, amelyben a TV torony rosszul nézne ki:

Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- Gen.4 es riser kábel 25cm
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest