- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
A hét konditerem tesztekkel, illetve interval kerékpáredzésekkel telt. A konditermekről: viszonylag sok edző hely van a városban. Van ahol csak fitness terem van, van ahol konditerem. Mivel az ugrabugrálást sosem tartottam élvezetes sportnak, csak a konditermeket néztem meg. Az alap konditermek eléggé hasonló árban vannak. 4 helyen voltam. A legolcsóbb ingyenes volt, a legdrágább 900 Ft. Az ingyenes meg fog szűnni, szóval a teszttel sokat nem értem. De ingyenesen kondiztam egyet.
A másik végpont az a főtér melletti kondi. Szerintem annyival nem jobb hely, mint amennyivel többet kérnek el érte. Egy másik delikvens a Spar felett a negyedik emeleten található. Remek hely, de nekem a lépcsőzésre nincs igényem. Szerintem a legjobb fekvésűnél fogok venni egy bérletet. Nem tűnt túlzsúfoltnak és jó gépek vannak, leírással. Mert az is szempont, ha tudod hogy kell használni az adott gépet.A kerékpáros utaim szép sorjában (leírás, képek a linken):
Volt egy kétperces intervalom [link]
Meg mivel brutál fáradt voltam egy egyperces (nem az Örkényé) [link]
Eszméletlen jó volt a fél szombatot átfeküdni... Hozzá kell szoknom még a heti 7 edzéshez. Meg rá is kellett pihennem a vasárnapi versenyre. Életem első országúti versenye volt. Megszenvedtem az úttal és az elemekkel, de sikerült teljesíteni. Élménybeszámoló róla: [link] Remélem a fotós csaj nem magának csinálta a képeket és eljut belőlük hozzám is kép.
Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- EA Sports WRC '23
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Iqos cigaretta
- Spórolós topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- További aktív témák...
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A másik végpont az a főtér melletti kondi. Szerintem annyival nem jobb hely, mint amennyivel többet kérnek el érte. Egy másik delikvens a Spar felett a negyedik emeleten található. Remek hely, de nekem a lépcsőzésre nincs igényem. Szerintem a legjobb fekvésűnél fogok venni egy bérletet. Nem tűnt túlzsúfoltnak és jó gépek vannak, leírással. Mert az is szempont, ha tudod hogy kell használni az adott gépet.