Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
A hét konditerem tesztekkel, illetve interval kerékpáredzésekkel telt. A konditermekről: viszonylag sok edző hely van a városban. Van ahol csak fitness terem van, van ahol konditerem. Mivel az ugrabugrálást sosem tartottam élvezetes sportnak, csak a konditermeket néztem meg. Az alap konditermek eléggé hasonló árban vannak. 4 helyen voltam. A legolcsóbb ingyenes volt, a legdrágább 900 Ft. Az ingyenes meg fog szűnni, szóval a teszttel sokat nem értem. De ingyenesen kondiztam egyet.
A másik végpont az a főtér melletti kondi. Szerintem annyival nem jobb hely, mint amennyivel többet kérnek el érte. Egy másik delikvens a Spar felett a negyedik emeleten található. Remek hely, de nekem a lépcsőzésre nincs igényem. Szerintem a legjobb fekvésűnél fogok venni egy bérletet. Nem tűnt túlzsúfoltnak és jó gépek vannak, leírással. Mert az is szempont, ha tudod hogy kell használni az adott gépet.A kerékpáros utaim szép sorjában (leírás, képek a linken):
Volt egy kétperces intervalom [link]
Meg mivel brutál fáradt voltam egy egyperces (nem az Örkényé) [link]
Eszméletlen jó volt a fél szombatot átfeküdni... Hozzá kell szoknom még a heti 7 edzéshez. Meg rá is kellett pihennem a vasárnapi versenyre. Életem első országúti versenye volt. Megszenvedtem az úttal és az elemekkel, de sikerült teljesíteni. Élménybeszámoló róla: [link] Remélem a fotós csaj nem magának csinálta a képeket és eljut belőlük hozzám is kép.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A másik végpont az a főtér melletti kondi. Szerintem annyival nem jobb hely, mint amennyivel többet kérnek el érte. Egy másik delikvens a Spar felett a negyedik emeleten található. Remek hely, de nekem a lépcsőzésre nincs igényem. Szerintem a legjobb fekvésűnél fogok venni egy bérletet. Nem tűnt túlzsúfoltnak és jó gépek vannak, leírással. Mert az is szempont, ha tudod hogy kell használni az adott gépet.