- TWD: Dead city röviden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A siker két szabálya
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hóban vigad a ló
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztianAMG
senior tag
Ez szerintem most egészen jó áron van: Jetbeam HR25
Tölthető USB-ről is, 800 lumem, rejtett stoboszkóp, és jár hozzá akku. -
WestBam
Topikgazda
Piros (vörös) fény éjjel nem bántja a szemed, így ha azt használod közelre látod amit meg szeretnél világítani de az éjjeli látásod is megmarad mellette, így a csillagfényben távolra is látni fogsz mellette. Más színnél ez nem működik.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Vagany
őstag
Pont ezért olyan népszerű általános lámpa az S2+ mert szélesebben terít az előd S2-ben mélyebben is volt a led asszem. Akkuból a már többször ajánlott NCR18650B pár hozzászólással előtted van link is a GB-re, olcsó és elég nagy kapacitású, nekem is ebből van 2db az S2+-omhoz.
más: Elvileg megjött az L6 a track alapján sikertelen kézbesítés, otthoni címre ment én meg melóban vagyok.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
erik365
senior tag
Annyiért én nem tudok javasolni jó szívvel, de ha tényleg a minőségi lámpát akarsz és hosszú távra tervezel akkor tessék:Nitecore HC50,XTAR H3,Fenix HL55,Skilhunt H02.
Ezeket én bátran merem ajánlani.[ Szerkesztve ]
1.4 T-jet M32
-
DrDante666
tag
Ha esetleg nem adtad még le a rendelést, a Convoy S2+-t is tudom ajánlani. Rövidebb a reflektora, emiatt nagyobb, területet világít be, nekem kültérre (biciklizésre, kertbe) jobban bejött, mint a sima (és a nyomógombos vége is be van vágva, kicsit talán kényelmesebb). Annyi, hogy azt alapból gyengébb driverrel árulják, így vagy nagyobbra kell cseréljed ha teljes nagy fényt akarsz vagy inkább veszel csak egy hostot, abba drivert és LED-et, majd összerakod. De ha nem akarsz magad szerelgetni, akkor valóban a sima S2 a legjobb választás a célra szerintem is.
(Valaki írta, hogy ipari cella kotyoghat bennük, nekem csak bontott akkuim vannak, de egyikkel sem váltott módot magától még terepen sem, persze lehet csak szerencsés modelleket fogtam ki vagy magától az akkutól is függ.)Az a 360°-os forgatós kerékpáros konzol nekem jött be. Sosem használtam ki a forgatási lehetőséget, hiszen fordul a kormány, viszont a lámpa leszedegetésétől idővel mégis elkezdett kotyogni, zörögni. Ez viszont atomstabil és még olcsóbb is.
[ Szerkesztve ]
-
kowik
tag
Jó szett.
Én ezt használom. -
hpsafl
tag
Nem tudom, hogy milyen akkuid vannak, ha neves akkor nincs gond, de a fire akkuk nem tudnak ekkora áramot leadni, meg érdemes bele védett akkut tenni, mert a védelem nélküli hajlamos a kotyogásra, és ilyenkor ha egy pillanatra megszakad az áramkör, akkor módot fog váltani.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
kowik
tag
Fényerőben nem lesz különbség, mivel a Convoy szinte maxon ki van hajtva. Viszont a Fenix, Olight lámpák kézbe fogva valamivel minőségibb érzetet keltenek. Viszont ha az márkásabb lámpákat leejted, és tönkremegy benne valami, akkor eldobhatod az egész lámpát. A Convoy szabványos alkatrészekből áll ami bármikor cserélhető. Én a Convoyt választanám.
Egy beírás olyan embertől aki ilyen márkás lámpákat javít. -
hpsafl
tag
Egy Olight, Fenix, Jetbeam, Spark, Sunwayman stb prémium kategória a Convoyhoz képest.
Ez már ott előjön, hogy kézbe veszed, és látszik rajta a minőség. A driver általában figyeli az akkuk feszültségét, és védve van fordított polaritással szemben is(bár ezeket a Convoy is tudja), ezen felül a hővel szemben is védve van, vagy időkapcsolóval, vagy aktívan figyeli a hőmérsékletet, és visszább vesz.Ha a lényeg a fényerő, és a funkcionalitás, akkor Convoy, de ha teheted akkor vegyél komolyabbat.
Nekem van pár lámpám itthon, és nagyrésze olcsó, egy másik része olcsóból moddolt, a harmadik része pedig a prémium, bár ebből csak kettő van,: egy Fenix TK75, meg egy Spark st6.
A Tk75 volt az első komoly lámpám, itt a nagy fényerő volt a cél. A Sparkot meg azért vettem, mert számomra ez volt az egyetlen értelmes 18650-es fejlámpa.Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
hpsafl
tag
2db S2
Ez a lámpa ki van hajtva rendesen (2.8A), és így 11-12W a teljesítménye, emellett melegszik is rendesen. A tiéden a 120W csak vevő csalogatónak van feltüntetve.
Vannak még a külön akkus lámpák, de azt körülményesebb fel-le tenni, mint ezt a konzolba pattintani.
Pár hozzászólással feljebb szó volt a Solarstorm T3-ról. Ha ahhoz csinálsz konzolt, akkor az kb verhetetlen lesz fényerőben, viszonylag alacsony ár mellet.
[ Szerkesztve ]
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
macikos
addikt
Eggyel magasabb lépcső: [link]
Ebben egy erősebb LED van és jobban is szórja a fényt. Annyi van, hogy drágább és csak 1AA fér bele, tehát cserélgetni kell. Mindenesetre ennek már nagyon jó fénye van. A kerékpáros topikból van ilyen valakinek, úgy emlékszem nagyon bejött neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest