Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Garasoskodás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz FBLLMAG #53952 üzenetére
Már korábban leírtam: Érdekel a téma és szeretek méregetni.
Neked is elég lenne negyed ennyi lámpa de nem ez az elsődleges szempont.Az Opussal nincs bajom mint töltő, csak mint mérő, mert nem pontos, ezen nincs mit variálni.
Nem szeretem a pontatlan dolgokat, ez amolyan szakmai ártalom.
Töltésileg nem okosabb mint a Lii-500, de a ventilátor cserébe zavaró.
Skyrc mellé ugyanúgy kellene egy 1 slotos töltő, ha utazom, de az MC3000 tudására, PC és BT kapcsolatára tényleg nincs szükségem, még ha feleennyibe is kerülne.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
gyapo11
őstag
válasz FBLLMAG #53952 üzenetére
Ahogy írtad is, a kisebb belső ellenállású akkukat kell tenni a nagyobb terhelést adó lámpákba. A probléma ott van, hogy az Opus C100 három mérésből három értéket adott, ha csak úgy beleteszem rászorítás nélkül, akkor nagyobbat. Megbízhatatlan, esetleges, félrevezető, aztán mikor kapcsolnád a turbót akkor nem megy.
Nem tudom a célműszer hogyan biztosítja a megbízhatóan jó kontaktust az akku érintkezője és a mérőzsinór között. Én csupasz rézdrótot fogok rászorítani nagyobb erővel, mint bármelyik akkutöltő teszi. És még meg is mozgatom, változtatom a szorító erőt mérés közben, és a szkópon azonnal látszani fog ha változik az érintkezés.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest