Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zola007

veterán

válasz FBLLMAG #53952 üzenetére

Már korábban leírtam: Érdekel a téma és szeretek méregetni.
    Neked is elég lenne negyed ennyi lámpa :) de nem ez az elsődleges szempont.

Az Opussal nincs bajom mint töltő, csak mint mérő, mert nem pontos, ezen nincs mit variálni.
    Nem szeretem a pontatlan dolgokat, ez amolyan szakmai ártalom.
    Töltésileg nem okosabb mint a Lii-500, de a ventilátor cserébe zavaró.
    Skyrc mellé ugyanúgy kellene egy 1 slotos töltő, ha utazom, de az MC3000 tudására, PC és BT kapcsolatára tényleg nincs szükségem, még ha feleennyibe is kerülne.

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

• gyapo11

őstag

válasz FBLLMAG #53952 üzenetére

Ahogy írtad is, a kisebb belső ellenállású akkukat kell tenni a nagyobb terhelést adó lámpákba. A probléma ott van, hogy az Opus C100 három mérésből három értéket adott, ha csak úgy beleteszem rászorítás nélkül, akkor nagyobbat. Megbízhatatlan, esetleges, félrevezető, aztán mikor kapcsolnád a turbót akkor nem megy.
    Nem tudom a célműszer hogyan biztosítja a megbízhatóan jó kontaktust az akku érintkezője és a mérőzsinór között. Én csupasz rézdrótot fogok rászorítani nagyobb erővel, mint bármelyik akkutöltő teszi. És még meg is mozgatom, változtatom a szorító erőt mérés közben, és a szkópon azonnal látszani fog ha változik az érintkezés.

menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés