Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Persze, hogy használok. Tudom, hogy szét voltak csúszva kicsit, hiszen alig kezdtem el beat sync nélkül használni. Még gyakorolni kell gazdagon. Fül alapján hallom, hogy valamelyik elcsúszott, de még néha problémás megmondanom, hogy melyik. Meg szoktam próbálni ráigazítani hallás után, de néha nem jó tányért lökök meg, vagy nem jó irányba
. Ezért inkább ránézek a Rekordbox-ra is. Érdekes, hogy van olyan, hogy a markerek együtt futnak, mégis hallani, hogy nincsenek együtt az ütemek. Pedig szerkesztési módban a metronómmal meg együtt van mindegyik.
Na mindegy, úgyis a gyakorláson múlik. Ha szánok rá elég időt, lesz ez jobb is. De azért köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ezért inkább ránézek a Rekordbox-ra is. Érdekes, hogy van olyan, hogy a markerek együtt futnak, mégis hallani, hogy nincsenek együtt az ütemek. Pedig szerkesztési módban a metronómmal meg együtt van mindegyik.