Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anubis6
aktív tag
Igazság szerint csak a tömeges igénytelenségen vagyok meglepődve, és hogy már nem ismerik fel a minőséget, ráadásul a legnagyobb nevek is ebbe az irányba mozdulnak el inkább, ahelyett, hogy kitartanának a minőség mellett, és úgymond "nevelnék" a népet. Elég csak megnézni Tiesto-t meg most már Armin-t is.. Tiesto már rég "popposodott", Armin meg mostanában kezdte el az ilyen gagyi gyártást, de legalább kiad melléjük egy igazi trance verziót is, hogy a régi rajongókat is kielégítse valamilyen formában, a többiek meg csak mennek amerre a több pénzt látják..

Nem tudom őket elítélni, nyilván ők is pénzből élnek, de ha a tv-ben is csak a Győzike/Mónika/Balázs/Emillió/Anikó show-k mennek, meg ilyen Gáspár Lacik, meg homik a fő "elfogadott" kritikusok a zenei műsorokban, és az összes intellektuális műsort levesszük a porondról, akkor ezek lesznek az "etalon".. ez ellen küzdeni kéne, nem pedig eszkalálni
-
niof
veterán
Nem értem miért vagy meglepve... Az igényes elektronikus zene mindig is underground, mindig is rétegzene volt, most is az. Gyakorlatilag az EDM a mára szinte teljesen kikopott POP helyére lépett elő, csak nem a rádióban hallgatja a tömeg, bár ott is ez szól már, hanem "dj-k" játsszák fesztiválokon. De ettől még ami szar, az szar.
Én most ezt a kettőt hallgatom rommá:
Jimmy Van M @ The social Festival Buenos Aires
Tara Brooks - The Lucid Podcast 127
Kár, hogy Jimmy anyagának ez csak a fele. Pont mire beindul, akkor van vége...😔 -
anubis6
aktív tag
-
anubis6
aktív tag
válasz
Fecogame
üzenetére
Én nem értem mit lehet ebben szeretni, igazi lagymatag dance plömplöm zenék, ilyen e-klub kategória.. ott ment ilyen "toink-toink" egyfolytában. DJ szemmel még értékelni se lehet az első felét, annyira nem csinálnak semmit, ehhez nem kell ilyen komoly pult, kazettás magnóval is lehet ilyen mixelést csinálni.. ja, néha ráküldenek egy echo effektet.. wow
Szörnyű, hogy merre tart manapság az "EDM", nulla keverés, csak ilyen csipogós szar zenék.. Kb. ilyenkor szoktam elgondolkozni, hogy egyáltalán érdemes még értelmes zenéket csinálni, ha úgy is ez a trend?
Csak úgy összehasonlításképp:
Giuseppe Ottaviani - több mint 20 éve ontja magából a jobbnál jobb zenéket, hihetetlen milyen liveact-eket (nem is kever, hanem kb. ott, élőben rakja össze a zenéket elemekből.. csöppet más szint) csinál..
120.000 követő
Martin Garrix - 8 éve porondon, hasonló "EDM" szarokkal, progressive-nek nevezett, de amúgy futurehouse marhaságokkal, 4 éve már világelső DJ is volt..
13 millió követő
Nem értem én ezt a mai világot
Ezek régen ilyen "lakodalmas" kategóriák voltak igényes EDM zenét kedvelő körökben, mára meg ez a csúcs..
Mondjuk megmondták a nagyok is: ha őket többen hallgatják, te csinálod rosszul.. kicsikét átalakult a közönség
-
Laszlo élőben tolja, és nem is rosszul
-
-
anubis6
aktív tag
Kicsit elszúrtam a tracklistet, szóval a 13. az Chris Micali - So Easy
és az UDG utána következik
Bocsi a dupláért.. -
anubis6
aktív tag
Egy kicsit keményebb cucc, amiben már van tech house és tech trance is, persze ismét egy kis magyar zenével

Classic Progressive House Bakelit Mix 4
Tracklist:
1. Chris Brann pres. Delilah – Delilah (B Strong 4 Me) (Envy's Deviation Dub)
2. Kenny Shifter - Dirty Little Self (Andy Moor Dirty Little Dub)
3. Martin Accorsi & Tim Skinner - Playing For Silence
4. Chris Micali - Chant
5. Eye Wall - Bad Deal (DJ Remy & Roland Klinkenberg Remix)
6. Roland Klinkenberg - Monday Groove
7. Paul Jackson & Steve Smith - The Push (Wally Lopez Remix)
8. Hardy Heller vs. Inkfish - Swallowed By The Light (Original Mix)
9. De Loren & Colors - Nanga (Andro Remix)
10. DJ Remy vs. Roland Klinkenberg – Scrambled
11. Bart Van Wissen - One Reason
12. Mitch Wells feat. Nica Ionz - Where I (Chris & Kai vs Levin Vocal Mix)
13. Rick Pier O'Neil & Mangadiva - UDG Ultimate Dream (Ultimate Remix)
14. Peace Division - Take Me (Im Yours) (Ceramix Mix)
15. Matthew Dekay vs. Beastie Boys - Intergalactic (Matthew Dekay Remix)
16. Kasey Taylor & Chris Meehan - Biotics (Mix 1)
17. Micah - Acandavi (Chris Micali's 'Air Supply' Remix) -
anubis6
aktív tag
Elkészült a 3. mix, ebben már nem kevés tribal-nak is jutott hely, meg persze továbbra is a prog klasszikusainak, egy kis magyar zenével fűszerezve

Jó szórakozást!Classic Progressive House Bakelit Mix 3
Tracklist:
1. Blackwatch pres. Professor Okku - Word Unspoken (Original Mix)
2. Inkfish & David West pres. De Nada - Rush (Inkfish Remix)
3. Muzzaik feat. Mia - You Can Turn Me On (Belocca & Soneec Remix)
4. Rhythm Code - Motherspride (Original Mix)
5. John-E & Diego Miranda - When U Come (Roman Lieske & John Shelvin Remix)
6. Luca Ricci feat. Monica Hernandez - La Musica vs El Dinero (London 909's Xpiritual Pass Remix)
7. Thomas Penton - I Want More (Original Mix)
8. Terry Numan - Stimulate (Original Mix)
9. Matthew Dekay feat. Norman Soares - Move Yo!
10. Thomas Penton & Joseph Anthony - El Ritmo (Original Mix)
11. Psycatron - 7th Morning
12. Dr. Kucho! - Electric Woman
13. Armin Van Buuren feat. Nadia Ali - Who Is Watching (DJ Remy & Roland Klinkenberg Remix)
14. Pavel Bidlo - My Pills (Original Mix)
15. Carles Morera - Romina (Original Mix)
16. Chris Micali - Juice
17. Valentino - Flying (Sultan & The Greek Remix)
18. Thomas Penton - Settle The Score
19. Lexicon Avenue - Why R U Here (The Hard Mix)
20. Echomen - Perpetual (Retro Future Dub Mix) -
anubis6
aktív tag
Általam is gyűlölt stílus, de a szöveg az nagyon ott van
-
anubis6
aktív tag
Sajna voltak gondok a második résszel, szóval kicsit megvágva, de azért kész van
Végéről ki kellett vágjam a Holden & Thompson - Nothing (93 Returning mix)-et (Youtube nem szereti nálam valamiért), de Soundcloud-ra majd azzal együtt töltöm fel
Jó szórakozást!Classic Progressive House Bakelit Mix 2
Tracklist:
1. Matthew Dekay - Beautiful Monday
2. Panoptic - Surface (Original Mix)
3. Fernandez and Mushgrove - Directions in Groove (Original Mix)
4. Kasey Taylor & Chris Meehan - Simplicity (Original Mix)
5. Sasha - Belfunk
6. Niki B & Christian E.F.F.E vs Menca - Scorpia (Proggy Mix)
7. Dave Gahan - Dirty Sticky Floors (Lexicon Avenue Dirty Sticky Dub)
8. Oliver Moldan pres. Prawler - Marracash (Original Mix)
9. Origene - Sanctuary (Harry Lemon Remix)
10. Tonedepth Feat. Matt Shapiro - To The Moon (Original Mix)
11. Marcelo Castelli - Espacial (Space Dub 2005 Mix)
12. Matthew Dekay - Higher Thoughts (Original Mix)
13. Steve Porter - Vodka Cranberries (Grayarea Remix)
14. 16 Bit Lolita's - Passing Lights
15. Matthew Dekay - Space Mountain Tablet -
anubis6
aktív tag
Alapból stream-re van, de ezzel lehet felvenni is, ezért próbáltam ki.
Van rajta record kimeneten, és persze hogy azt használom, de lehet átállok a booth-ra, hogy jobban tudjam hangolni, annak van potija fent, mert most meg túl halk lett az egész.. még tesztelgetek melyikkel lesz a legjobb
-
BITBOYS
addikt
[link] Miss Monique - Live @ Radio Intense Kyiv 7.04.2020 // Melodic Techno Mix
Live, most kezdett
-
anubis6
aktív tag
OBS.. az első sikertelen után, megpróbáltam külön venni a hangot egy audio recorder-el (gilisoft), de úgy látszik a 2 progi együtt, megzabálja a kis média gépem
Így is nagyon lent van, most a második részt is kb. -10 környékén rögzítettem és csak -6ig toltam fel, de a szoftveres hangosítás mindig torzít picit és elég tré lett a hangzás itt-ott.. ez van, majd belejövök így 20 év után
-
anubis6
aktív tag
Végig mínuszban tartom, erre már odafigyelek régóta, viszont ha nagyon lent tartom, akkor pont a bakelit lényege veszik el, és megszűnnek a jó kis testes mélyek, digitálisan visszahúzva már nem ugyanaz a hangzás.. de amúgy mikor pl. bemutatom az aláírást a lemezborítón, akkor is szétesik egy picit a hang, ezért gondolok inkább a videó kódolásra, mert írta is párszor az OBS felvétel közben, hogy túlterhelődött a CPU. Most megpróbálom ugyanazzal a progival venni a hangot is és a videót is (ahogy elsőre is), csak kódolás nélkül, hátha így nem lesz jelveszteség
Videórögzítésben most vesztettem el a szüzességem, szóval érthetőek a kezdeti problémák, de majd csak összejön végre a jó beállítás, és akkor csak a zenére kell figyelnem végre
GoPro-val meg nem volt kedvem szarakodni, de lehet inkább az lesz, hogy azzal veszem a videót, a géppel meg csak a hangot, és akkor aztán nincs túlterheltség egyik oldalon sem
-
niof
veterán
Aha! Értem. Mostanában sajnos semmi időm nem volt zenével foglalkozni, ezért késik amit én is ígértem, hogy feltöltök.
Amúgy nem lehet, hogy simán túl lett vezérelve a hangerő? Keverés közben könnyen meg tud szaladni a jelszint, és ugye digitálisan, ami 0dB fölé esik, az gyakorlatilag torzítás lesz. Nagyon kell figyelni, hogy a master ne is közelítse. Analóg rendszeren különösebb gond nélkül feldolgozod, de digitálisan nem... Nem tudom milyen keverőd van, de a master kivezérlését -3dB-nél jobban ne engedd fel. Használj valami jó gyors limitert is, ha van rá mód! Ha nincs ilyened, akkor vedd sokkal visszább a hangerőt, és inkább a kontrolt told feljebb, de a master legyen 0dB alatt mindig!
Chriss sok live mixe is ezért élvezhetetlen, amit Soundcloud-ra feltöltött. Pedig ő már nem ma kezdte, és van stúdiómunkás tapasztalata is...@Fecogame
Köszi! -
-
Linkelt YT videó leírása:
I tried to present a progressive marathon, from progtrance to proghouse through tribal house, first time with video, but unfortunately my recording sounds really bad, so i had to start over.. :( It was 10 hours, so you can guess how angry was i, but this time i split it into 2 hour sets, this way i can't lose that much anymore, so you can see, how i struggle with my good old turntables.. (they are really a pain in the ... nowadays:))
-
anubis6
aktív tag
Én is csináltam egy kis karantén mix-et, nem mondom, hogy tökéletes és nem a legjobb a hangminőség itt-ott, de azért remélem élvezhető
Ezúttal videó is van hozzá, hogy lássátok, hogy küzdök a lemezjátszóimmal
Jó szórakozást! Classic Progressive House Bakelit Mix
Tracklist:
1. Perry O'Neil - Kubik (Intro Mix)
2. Snake Sedrick & Khans - Circular (Original Mix)
3. Stereomovers - Soulsweeper (MV's Back In The Day Remix)
4. Iio - Rapture (John Creamer & Stephane K Remix)
5. Interstate - I Found You (Original Mix)
6. Nikola Gala - Dark Side Of East (Parham & Dominic Plaza Remix)
7. PQM - You Are Sleeping (PQM Meets Luke Chable Vocal Pass)
8. Fitalic - Fields Of Motion [Pangea]
9. Interflow feat. Anna Robinson - Storyreel (Satoshi Tomiie Remix)
10. Matthew Dekay & Alvredo - Symbiosis (Herbal Dub)
11. Satoshi Tomiie Feat. Kelli Ali - Love In Traffic (Satoshi Tomiie Dark-Path)
12. Derek Howell - Happy To Be Sad
13. Murat Uncuouglu - Jamfull (André Absolute Remix)
14. Lonestar - New Kicks (Original Mix)
15. Tone Depth & Sultan feat. Stephanie Vezina - Broken (G-Pal Safe Haven Mix)
16. PQM - Nameless (Chab Remix 1)
17. Matthew Dekay - Behind Secret Borders
18. Depeche Mode - Only When I Loose Myself (Micali & Ajami Vocal Mix) -
Éppen most pörög, live
-
anubis6
aktív tag
Abban bizony: Bedrock - Heaven Scent
Alapmű
-
Exodius
őstag
Ha a japánok megemlékeznek valakiről. A zene a háttérben eléggé adja (IDM-hatás). Aztán a Honda-motor hangja. Ambient.
[link] -
anubis6
aktív tag
Várom

Kult film, szóval a partyarcoknak kötelező
#261 Fecogame : Segítek picit: ez psytrance
jófajta!
Akiket érdemes még ebből a stílusból, az: Avalon, Vini Vici, Coming Soon!!!, Ace Ventura, Simon Patterson, Freedom Fighters, Liquid Soul, Astrix, Berg, Blastoyz, Space Cat, (a teljesség igénye nélkül..) de még Alex M.O.R.P.H is csinál ilyeneket
Ha van kedved, hallgasd meg az én psy mixem is
Jó szórakozást a bulihoz! -
Őt ma fedeztem fel, hatalmas... DnB House Psy keveréknek tűnik
Más: Szombat este DnB bulika az A38-on
Én ott leszek tuti
-
niof
veterán
Ez sem mai track egyik sem...
Bizony, hogy bajban lenne sok-sok ifjú titán!Akkor ezeket is feltöltöm valamikor. Láttam, hogy feliratkoztál, majd úgyis értesülsz róla. Vannak bennük 2-3 perces transition-ök, ezzel nem lesz hiba.
Most, hogy említetted, hétvégén lehet be is iktatom a Trend-et, ezer éve nem láttam már!!!
-
anubis6
aktív tag
Egyelőre még gyártom 1000L a hangmintákat, most kezdtem összerakni az első zeném kb., szóval még nem szabad túl sokat várni tőle, majd szépen lassan beletanulok, egyenlőre 4 számon dolgozok és ehhez egy korg minilogue analóg szintit használok, szoftverekből pedig: cubase, acid, reason, wavelab és pár vst ezekhez ami rendelkezésre áll (szemezgetek még a logic-al is), de mind másban jó, és tonnányi időt igényel még az egyes elemek összeillesztése is, nemhogy rendesen masterelni
A legfőbb probléma, hogy nem alakítottam még ki egy fix helyét a dolgaimnak (kb. csak a DJ pult van állandó helyen), és ez a rendszeres szét és összeszerelés sokszor elveszi a kedvem, nem beszélve a későn észrevett kontakt hibákból adódó, fél-1 napos melók kukában landolásáról
Ideje lenne már megcsinálnom a "home studio"-t a hatékony munkavégzéshez
#256 niof : Már a tracklist-ek is jobban néznek ki, szóval ne kímélj és a DnB se áll olyan távol tőlem, én is "Trend"-en nevelkedtem

Igen, azt én is szeretem, ha tényleg "dolgoznak", mert manapság inkább csak teszik az agyukat, hogy mennyi meló van ott, közben szinte semmit nem csinálnak a "sync" gomb, meg a jó előre betárolt jelek illesztésén kívül, ami kb 5-10 mp-s "keverés"-ben csúcsosodik ki
A legdurvább, hogy már deep-et és prog-ot is hallottam így keverni, pedig ott aztán simán belefér akár 2-3 perces keverés is
Bajban is lennének némelyek, ha vissza kéne térniük a bakelitre
-
niof
veterán
Nem vettem annak, ha esetleg félreérthető volt, amit írtam.
Vannak régebbi mixeim, amik más stílusúak, ha a Progressive-et szereted, azokat is feltölthetem.Az egyik tracklist-je:
01. Dj Hell - Je Regrette Everything (Superpitcher Remix)
02. Adon Olivier - Casa Bulga
03. Nacca - Toriko (Martin Garcia Remix)
04. Fafa Monteco pres. Loudeast - Redlight
05. Randall Jones - Cultural Assertion (Smooth Message)
06. Corrie - Groove Me
07. Matthew Dekay - Symbiosis (Herbal Dub)
08. Pig & Dan - The Dj Took Pills (Original Mix)
09. Dousk - Mute
10. Dousk - Pa Dida
11. Chab feat. JD Davis - Closer to Me (John Digweed & Nick Muir Remix)
12. Alex Dolby - Hazy Way
13. Way Out West - Body Motion (Seb Dhajje Remix)A másik:
01. K300 - Chaim and Zidan Style - Bedolff (Guy Gerber Remix)
02. Lindstrom - I Feel Space (M.A.N.D.Y. Remix)
03. Martinez - Dark Moon Rising
04. Claude Vonstroke - The Whistler (Audiofly Remix)
05. Silicone Soul - The Unforgiven Dub
06. Nagano Kitchen - Asama (East)
07. Nagano Kitchen - Timbuktu (Dark Rub)
08. Minilogue - Teardrop
09. Minilogue - The Girl From Botany Bay
10. Minilogue - Ahck
11. Daso - Thujon
12. Povar - Haba Two (Pak And Vak Remix)
13. Gabriel Ananda & C'io Dor - Lauschgoldengel (Original Mix)
14. Minilogue - Space
15. Dusty Kid - Psika
16. Kissogram - My Friend Is a Seahorse (Radio Slave rmx)
17. Swayzak - Smile And Receive (Apparat Remix)
18. Nathan Fake - The Sky Was Pink (James Holden Remix)
19. Kab vs Minilogue - That's A Nice Way To Give Me FeedbackVan egy D&B & Jungle (szerű):
01. Brothers With Soul - Music Is So Special
02. DJ Krust - Maintain
03. A Zone - Safety Zone (Remix)
04. Aphrodite - Bomber
05. D To The C & Liftin' Spirits feat. Maxine - A State Of Mind
06. D-Bridge & Vegas - True Romance
07. Ed Rush & Optical - Funktion (Remix)
08. Jagged Edge - Rock Baby
09. Marcus Intalex & ST Files - Universe
10. Artificial Intelligence - No Return
11. DJ Die & Suv - Out Of Sight
12. DJ Krust - Jazz Note
13. DJ Krust - Blaze Dis One
14. DJ Marky & XRS - LK
15. J Majik - Your Sound
16. Alex Reece - Pulp Fiction
17. Double A - Step
18. Lemon D - Change
19. A-Sides - Illusions
20. Engineers Without Fears - Spiritual Aura
21. LTJ Bukem - Music
22. Drum & Bass - The VibeMeg még amit meghagytam, az pár techno mix, meg két, általam csak Slo-Mo-Disco-nak keresztelt 102-3BPM-es szösszenet. A legtöbb régi mixemet töröltem, mert nem voltak olyan jók. De ezek megmaradtak. Újakat már ritkán csinálok.
Amúgy az effektezésre visszatérve, én is hallottam élőben 2017-ben Ben Sims-et a B My Lake-en, na ő is egy állat. Max. addig áll meg a keze, amíg iszik valamit, folyamatosan dolgozik a keverőn. Mondjuk a stílusa nem jött be annyira, reggel Ben Klock jobb volt sokkal. Saját felvétel a VIP-ből!
-
anubis6
aktív tag
Nem akarlak én letorkolni, király cucc lett és nehogy abbahagyd, mondom, ahhoz képest, hogy már szinte utálom a sima house-t, végig bírtam hallgatni, ami nagy szó nálam
Te kértél kritikát, én csak ennyit találtam, de jelentéktelen dolgok ezek, sok mai sztár DJ olyan szarvas hibákkal sikeres, hogy csak lesek.. azokhoz képest ezek semmik
Én is utálom ha rommá effektezik a keveréseket, nálam se hallhatsz 1 olyan keverést se, ami effektezve van..
Az egyetlen akitől már szinte hiányozna is ha nem effekt-el keverne, az Dave Clarke.. olyan mesterien űzi a dolgot (itt még bakelittel, sajna elég tré minőség, de van benne pár jó keverés), hogy az már művészet.. némelyik buliján régen, még a táncot is abbahagytam és csak néztem, hogy a francba tudja ilyen tűpontosan, rommá effektezve, gyönyörűen összemosni a számokat, az állam leesett néhol
Mára kicsit elkurvult ő is, de hát lassan mindenki beáll a gagyi sorba
-
s912
aktív tag
Engem is érdekelne a produceri munkád
Mivel "dolgozol"?Ha van ihlet, előveszem FL studio-t és barkácsolok. 2002 körüli zenéimet "porolom" le, kolléga

A mai zenék között is akad pár-pár gyöngyszem (Röyksopp), de nagyon felhígult a szakma és hiába csinálod meg életed legjobb zenéjét, a népnek (tinédzser) Rihannya meg Lady Gaga kell, mert bár szar, de "új".. Nekünk pedig maradnak a '90-2000 körüli himnuszok

-
niof
veterán
Nehogy azt hidd, hogy mosakodásnak szántam! Tisztában voltam vele, hogy ezek ilyen minőségűek, és ennyi. Inkább a hozzáállásom miatt nem nagyon nyúlok bele EQ-val. Purista vagyok, csak annyit nyúlok bele a hangba, ami a mixhez feltétlenül szükséges. Ezen kívül csak loopokat használok, effektet pl. semmit. A profik munkái között is azokat szeretem inkább, amik inkább csak a jó keveréstől jók, nem fedik el effektekkel a kicsit nehezebb átmeneteket. Egyébként azt hiszem tudom melyikre gondolsz a mix elején, ami baromi középerős, a Vinny - Keep Groovin' trackje. Az volt az egyik legrosszabb minőségű az összes közül. De amúgy ezek a régi zenék máshogy is szóltak valahogy. Más volt akkor a hangzási trend is. Néhány elérhető a trackekből Spotify-on, de ott is így szólnak kb...
-
anubis6
aktív tag
Így már értem

Attól még, mert vinyl rip (hallottam), ki lehet szedni a közepet
Tessék rendesen használni EQ-t 
A késések csak az első szekcióban voltak érezhetőek, volt pár szám ami már nagyon kifutott és én is szoktam így keverni, hogy nagyon a végére hagyom, kb. a kiállásra váltással, szóval a legtöbb helyen jó volt, de ha már kritikára vágytál, ennyit tudtam felhozni, mert tényleg egész jól sikerült, a források tudatában meg pláne
A trance történelmi sorozatomban sajnos én is sok ilyen tré minőségű track-et vagyok kénytelen használni, lemezen már nem venném meg őket, így maradnak a majd 20 éves rippek, amik nem szólnak túl jól nálam se sok helyen.. na majd az újakkal megjön a minőség is
#248 DrTechnoid : Ezeknél legalább látod az eredeti előadókat, sokszor még azokat se jelölik meg, csak eladják mint "új" szám..
Pont az egyik scott project-et dolgozta föl azt hiszem valaki a közelmúltban, de ott se látod, hogy ez már egy 20 éve ismert dallam.. -
niof
veterán
Az egész fejhallgatós, nem live
. Nem vagyok profi Dj, és nem is szándékozom azzá válni. A mixeimet legfőképp saját részre készítem. Mondjuk a késéssel nem érek egyet
, minden ott volt átúsztatva, ahol szerettem is volna. A két utolsó volt igazából nehéz, mert oda nem volt megfelelő track az átmenethez, de bele akartam tenni őket, ennyit "beáldoztam". A minőségük meg..., a legtöbb vinyl rip, ami hallatszik is, nem mai darab egyik sem. Ezért hallottad soknak a közepet, valószínűleg, mivel csak vágás volt bennük, emelés sehol. Jobb minőségben nem tudtam őket beszerezni... -
anubis6
aktív tag
Ó, tudom én azt, rengeteget nyomták TV-ben is annó, még az értelmes MTV-n, nem ezen a reality foson amit most csináltak belőle.. egyik kedvenc volt akkoriban nekem is
Amúgy már rég nem kenyerem a sima house zene, de azért meghallgattam és be kell valljam, tetszett
és nem sok volt amit nem ismertem, épp csak névről nem vágtam őket, hogy ezek azok
Igaz volt jó pár elkésett keverés, pár érdekes EQ és néhány torz közepes dagonya, de ezekre oda lehet figyelni a közép szekció figyelésével, és érdemes többet hallgatnod a keverésed fejhallgatóban, mert az apró csúszások jobban kijönnek ott, ha már nem 10.000 watton szól melletted és a hangerő különbségeket is jobban hallod úgy, cue itt-ott-egyszerre.. de gondolom vágod
Szóval várjuk a tribute-okat, toljad csak, sütik azok is
-
niof
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Pont, amit feljebb taglaltunk, hogy nem igazán vannak eredeti ötletek mostanában, és így a régi zenékhez kell hozzányúlniuk. Blue Boy Remember Me-je is mekkora zene volt anno!
Én legalábbis szerettem. -
-
niof
veterán
Múltkor, mikor panaszkodtam, hogy nem találok zenét, nem arra gondoltam, hogy mindent hallottam már. Természetesen vannak, amik elkerültek régen is, és most is. Vagy én megyek el mellettük. De persze olyan is akad jó pár, akinek mondjuk 1 track-je megfogott, a többi meg nem, így nem maradt meg sem a neve, sem a zenéje. Ilyen gondolom másnál is van.
#246 anubis6
Jó az a Porn Kings oda! Simán befér a két track közé. Annak ellenére, hogy anno ez "sláger" darab volt, bőven játszották klubokban is, és is hallottam élőben, meg a szép emlékű Danubius HotMix műsorában is sokat ment.
Van egy más stílusú tracklist-em is, az is 90-es évek, de ott egyelőre jóval kevesebb zene van, abból még nem tudok mixet csinálni. Ilyenek vannak benne így fejből: Emmanuel Top, Green Velvet, Dj Scott Project... De idővel ebből is lehet majd egy tribute mix.
Amúgy, ha belehallgattál, bírom a kritikát!
-
niof
veterán
Na jó, akkor engedve a "nyomásnak"
, itt a klasszikus stílusú House mixem. Nagyrészt ezeken a zenéken szocializálódtam a 90-es évek közepén. Hallgassátok!Tracklist, még egyszer:
01. BT feat. Tori Amos - Blue Skies (Rabbit In The Moon's Phathomless Mix)
02. Sil - Come Together (Let It Come)
03. Vinny - Keep Groovin'
04. Mel O'Ween - The King
05. Natural Born Grooves - Groovebird (Original Mix)
06. Porn Kings - Up To No Good (Original Mix)
07. Hysteric Ego - Want Love (Original Mix)
08. Kadoc - The Nighttrain (Original Mix)
09. Express Of Sound - Real Vibration Want Love (Real Club Mix)
10. Mankey - Believe In Me (Klubbheads Frisky Vocal Mix)
11. Lil' Mo' Yin Yang - Reach (Little 'More' Mix)
12. Gusto - Disc?s Revenge (Mole Hole Dirty Mix)
13. Da Techno Bohemian - Bangin' Bass (Bangin' Bass Mix)
14. CJ Bolland - Sugar Is Sweeter (Armand Van Helden’s Drum ‘n’ Bass Mix)
15. Double 99 - Ripgroove (Original Mix)
16. Sil - Tu Tu Luv
17. Todd Terry - Something Goin On (Loop Da Loop Uptown Mix)
18. Nuyorican Soul feat. India - Runaway (Mongoloids In Space)
19. Tori Amos - Professional Widow (Armand's Star Trunk Funkin' Mix)
20. Lisa Stansfield vs Dirty Rotten Scoundrels - People Hold on (Jon Is the Don Mix)
21. Sneaker Pimps - Spin Spin Sugar (Farley & Heller's Fire Island Vocal Mix)
22. Todd Terry, Martha Wash, Jocelyn Brown - Keep On Jumpin' (Tee's Freeze Mix)
23. Livin' Joy - Don't Stop Movin'
24. Colonel Abrams - Trapped (DJ Tonka Remix)
25. Byron Stingily - Get Up! (Mousse T.'s Extended Mix)
26. Smoke Machine - Chicago '76 (Smoke Machine Version)
27. Faithless - Insomnia (Armand's European Vacation Mix)
28. Moby - That's When I Reach For My Revolver (The Rollo & Sister Bliss Instrumental Mix)
29. Heller & Farley Project - Ultra Flava (Original Mix)
30. Transatlantic Soul - Release Yo' Self (Liquid Dub Mix)
31. Alison Limerick - Where Love Lives (Come On In) (Classic Mix)
32. Ce Ce Peniston - Finally (12' Choice Mix) -
Exodius
őstag
Burialt annak idején jó volt 2007-2008 környékén kaptam el.13 éve nem adott ki albumot, azzal is miafasz lett?
Massive Attack-nak meg UNKLE-nek elmúlt a fénykora, pedig korai elektronikus élményeim voltak ők. Kruder & Dorfmesiter-t nem szerettem, Nightmares on Wax-ot se. Nem is emlékszem a zenéjükre. Kid Loco még nem ment le, Aphex Twin meg korszakos betegagyú-zseni.
Kid606? 9 Lazy 9? DJ Krush? Fennesz? Hecq? Kettel? Loess? Plaid? Yppah? Csókollak, cicám!
Viszont ők már tényleg a teteje. 15 éve feloszlottak, óriási kár értük. 2003-as albumról. Kontrollált, agresszív, fókuszált káosz. Hangfalakra, fejhallgatókra max. hangerőn. Őrület, hogy milyen szépen úsztatják be a hangsávokat. [link] -
Exodius
őstag
Holden várólistás. Four Tet, Flying Lotus, Tim Hecker, Autechre, The Field-éket még ajánlom figyelmedbe/figyelmetekbe.
Azok sem normálisak. Őket valahol zseniknek is tartom, de minimum tehetségeknek.
Amon Tobin, Clark nem tudom hol tart, lehet ők is aljasodnak.
A végére pedig egy személyes kedvenc, jóformán mérföldkő.
-
niof
veterán
Részemről nem foglak. Én gyakorlatilag szinte bármit meghallgatok elektronikus zenében, ha van hozzá kedvem, és nem a fentebb tárgyalt tucat/tömegzene, egynyári előadóktól való.. Apparat-ot speciel már pont rég nem hallottam, de jó!
Egyébként neked (de másnak is) ajánlanám a mai James Holden zenéket. Ő is egy érdekes arc. Egészen egyedi irányból közelíti meg manapság az elektronikus zenét. Dj-ként lett ismert, de egy teljesen elvont irányba lépett tovább. Érdemes összevetni a nálam örök klasszikusnak számító Balance 005 mixalbumát, akár az At the Controls-al, vagy a The Idiots are winning-el, hogy hová jutott onnan mára! Egészen egyedi utat járt be.
-
Exodius
őstag
Ő is EDM?
[link] -
anubis6
aktív tag
Szerintem legközelebb ne is kérdezz, rakd fel bátran, vagyunk páran akik értékelik az ilyesmit, csak nem szóltam, hogy érdekel, de amúgy jöhet.. ha tudom, hogy saját termék, akkor meg pláne!

Ezért nem értem amúgy a mai kiadványokat, érdemes kicsit átlapozni a beatport "top 100"-as oldalait, tulajdonképpen bármelyik stílusból..
Szerinted mik a legsikeresebbek? Akik értéket teremtenek? Akik meghökkentik a közönséget a különlegességükkel? Akik iránymutató produktumokat raknak le az asztalra? Akiket évek múlva is emlegetsz, mint pl. az általad felsoroltakat?
A nagy paripapimpilit! Az unomalomig ismételt, "befutott" emberek számainak, néha arcpirítóan gyenge változatai, vagy olyan zenék, amiket 20 éve készítettek, és hozzáraktak egy kis "modern" hangzást, vagy olyan beteg, hogy zenének is alig nevezhető.. és ezek mellé állnak a kiadók? Érdekes világ ez, mit mondjak.. én általában kb. 5 db-ot tudok ezekből a listákból használni, a többi leves..
Legjobb, mikor még csak meg sem említik az eredeti előadót, és teljesen saját produktumként adnak el 20 éves dallamokkal feldíszített, trendi, fos alapokkal felturbózott "valamit", amit könnyedén használhatnak az ilyen sztárolt, nulla "DJ"-k, akik normális keverés helyett, már csak arra mennek, hogy a közönség mindenféle baromságokba belemenjen, mint pl. tortadobálás Steve Aoki módra, de elég azt is megnézni, hogy mennyire átértékelődtek a stílusok is, pl. Martin Garrix az már "a legjobb progressive house producer", közben köze nincs a stílushoz
Amúgy a been too long-ból a Kasey Taylor & Chris Meehan remix jobb
Magyarok közül pedig érdemes megemlíteni, Lank-ot, Snake Sedrick-et, de még a régi Andro-t is, a mai zenélését már nem tudom értékelni, ráment ő is erre a future house marhaságra
Akár Myon bácsit is említhetném, nagyon durván tör fel még külföldön is, minőségi trance produktumai vannak, bár kezd ő is minden zenéjéből ilyen kávédarálós effektes katyvaszt csinálni, de azért nem rossz
-
niof
veterán
A teljesség igénye nélkül:
Adon Olivier - Casa Bulga
Alex Dolby - Hazy Way
Bluefish feat. Anita Kelsey - Been Too Long (Original Vocal Mix)
Chab feat. JD Davis - Closer to Me (John Digweed & Nick Muir Remix)
Claude Vonstroke - The Whistler (Audiofly Remix)
Daso - La Fee Verte
Dave DK - Woolloomooloo
Dj Hell - Je Regrette Everything (Superpitcher remix)
Dousk - Mute
Gabriel Ananda & C'io Dor - Lauschgoldengel (Original Mix)
James Holden & Julie Thompson - Nothing (Original Mix)
Len Faki - Kraft Und Licht (Ostgut Ton Funf)
M.A.N.D.Y. & Booka Shade - Body Language (Afrilounge's Deep Reconstructed Mix)
Martin Buttrich - Full Clip
Nacca - Toriko (Martin Garcia Remix)
Nagano Kitchen - Asama (East)
Nikola Gala - Early
Pig & Dan - The Dj Took Pills (Original Mix)
Radiohead – Everything In It’s Right Place (Andi Muller’s Looong Mix)
Ralph Falcon - The Dig (Radio Slave Remix)
Tekel - SmetÉs a magyarok közül is egy-két klasszikus:
Andrewboy feat. Dennis Clarke - Születésnapomra
Quasar - October (Q_Dandy Remix)
Add2Basket - Add a kezedNa, azt hiszem a lecke fel van adva a mai producereknek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
niof
veterán
Jól megfogalmaztad, amit én gondoltam, egy kaptafás copy/paste. Ennél jobban nem is lehet leírni őket. A mai zenekészítők szerzeményei között igencsak mélyre kell ásni, ha valami olyat akarsz találni, amit még évek múlva is szívesen újra hallgatsz. Az ilyen egynyári zenéket nagyon hamar unalmasnak találom.
Persze, 15-20 évvel ezelőtt sokkal kevesebb producer volt, nem volt ennyire felhígulva a szakma. Akik akkoriban tevékenykedtek, mára vagy kiöregedtek és abbahagyták, vagy kiégtek és beálltak valahova a sorba, úgy hogy észre sem venni, hogy mit csinálnak manapság. Régen is sok megjelenés volt, de valahogy olyan tartalom, olyan ötletek voltak a zenékben, ami miatt ma is működnek. Ott az a tracklist, amit olyan 20 hozzászólással ezelőtt beszúrtam. Amúgy saját mix...
Hiába 90-es évek, de mindegyik olyan track, ami akkoriban a modernebb magyar klubokban is ment. Van, amelyik könnyedebb vocal house, de vannak benne mélyebb darabok is. Én pl. ezek közül sokat hallottam Kaposváron a szép emlékű Club Discovery-ben is. Játszott ott Budai, Sterbinszky, Gemhand, Schulz, csak hogy egy párat említsek.
De későbbről is van egy ilyen classy tracklist-em, jó néhány nagyon ütős zenével. Majd később teszek be pár linket néhányról, és aki esetleg azt hiszi, hogy csak nosztalgiázok, ha azokat meghallgatja, lehet ráérez, hogy mire is gondoltam, mikor ezt a véleményt leírtam. -
anubis6
aktív tag
Ezek után kíváncsi leszek, mit szólsz majd a saját gyártású zenéimhez, kellően kritikus és hozzáértő módon állsz a dolgokhoz, szóval lehet neked küldöm el először őket
Igyekszem majd kicsit felrázni ezt a lassan unalomba fulladó producer világot, mert ezektől az egy kaptafás zenéktől már én is kész vagyok, tulajdonképp a fél EDM (igen, ez kb. a chill-től a hardcore-ig bármi lehet) scene ugyanabból a sampler packból dolgozik minimális eltérésekkel, ezért tudom értékelni az olyan úttörőket, mint pl. Enrico Sangiuliano-t, akik nem restek egyedi hangzást kialakítani, de persze egyből megy a copy-paste másoktól
Mostanában amúgy, inkább a future house, electro house, big room és hasonlók kapják az EDM címkét, de ami elektro az elektro, szóval ugyanúgy benne vannak a legjobb stílusok is
-
niof
veterán
Nekem ezek a "modern" zenék mind EDM-ek. Ez a gyűjtőfogalma számomra a teljesen jellegtelen, mögöttes tartalmat nem képviselő divat/tucatzenéknek. De legyünk őszinték, manapság igen nehéz olyat találni, ami nem ilyen tucat-kacat. Tehát EDM...
Igen, az egész topik gyakorlatilag EDM (ha a szó szoros értelmében vizsgáljuk), mert nehéz lenne szétválasztani, hogy Progressive House topik, Deep House topik, Techno topik, Hardcore Techno, Detroit, stb. stb... Így sem veszettül nagy itt a pörgés, hát még ha szétdarabolnánk!...
-
Ez milyen stílusú zene?
-
anubis6
aktív tag
Elkészült a következő, több mint 3 órás epizód a Vocal Trance kedvelőinek, a műfaj egyik legjobb évéből (2002), fogyasszátok egészséggel!
Nem mondom, hogy minden keverés tökéletes, de remélem élvezhető
YouTube , SoundCloud , MixCloud
(Természetesen tracklist-el és időzítve YT-on és MixCloud-on)
-
Cartevo
őstag
-
niof
veterán
Ezt hála az égnek az összeset vágom. Ez volt az elektronikus zene csúcskorszaka. Mondjuk a Directions széria csak elég rossz minőségben van meg nekem. A Magyarok közül a régi Chriss (a Ronson korszak előtti cuccai) mixek, amik hozzám nagyon közel állnak. Deep Felt 1-3, Deja-Vu, The Trip, meg persze a különböző warm up fellépéseinek az anyaga, amiket anno be lehetett szerezni. A 2 kiemelkedő, amit sosem fogok megunni, 2005.04.30-as Digweed előtti warm up (ez sajnos csak félig van meg, ennyit adtak le anno a JustMusic-on), a másik pedig 2007.12.22-i Sasha előtti warm up. Így utólag, simán lejátszotta Sasha-t, csak hát akkor nyilván mindenki őt várta, de a két szett közül nem kérdés, hogy Chriss-é jobb sokkal. Nagyon egyben volt!
Ami sajnos nincs meg, az a JustMusic 001... Más minden megvan, ami kell!
-
anubis6
aktív tag
Meg tudlak érteni, az egyik legjobb korszak volt, én is abbahagytam még a Global Underground széria gyűjtését is kb. a 31-es Dubfire kiadásnál
Viszont ha nincsenek meg, tudom ajánlani szintén abból a korszakból a Balance szériát (Sean Quinn, Kasey Taylor, Bill Hamel, Phil K, James Holden, Anthony Pappa, Chris Fortier, Luke Fair stb..), korábbról Banco De Gaia ha lightosabbra vágysz, Bedrock szériából is vannak jók (Jimmy Van M, John Creamer & Stephane K, Moonface, Brékből Hyper vagy Meat Katie), de mondhatnám a GU egyéb kiadásait is, mint pl: 24-7, Prototype, Afterhours, Electric Calm, Lights Out, és persze ott vannak a magyarok is a Directions sorozattal, de sok egyéb jó külföldi is van akikre érdemes rámenni pl.: Cass & Slide, Danny Howels, Danny Tenaglia, Saeed & Palash, Dousk (egyik kedvenc), G-Pal, Mara, Matthew Dekay (régi) stb, stb. Csak szólj ha valakit nem ismernél és kéne cucc tőlük
-
niof
veterán
Érdekel valakit ez a traklist bővebben (mixben)? Ha igen, feltöltöm valahová. ha nem, nem.
01. BT feat. Tori Amos - Blue Skies (Rabbit In The Moon's Phathomless Mix)
02. Sil - Come Together (Let It Come)
03. Vinny - Keep Groovin'
04. Mel O'Ween - The King
05. Natural Born Grooves - Groovebird (Original Mix)
06. Porn Kings - Up To No Good (Original Mix)
07. Hysteric Ego - Want Love (Original Mix)
08. Kadoc - The Nighttrain (Original Mix)
09. Express Of Sound - Real Vibration Want Love (Real Club Mix)
10. Mankey - Believe In Me (Klubbheads Frisky Vocal Mix)
11. Lil' Mo' Yin Yang - Reach (Little 'More' Mix)
12. Gusto - Disc?s Revenge (Mole Hole Dirty Mix)
13. Da Techno Bohemian - Bangin' Bass (Bangin' Bass Mix)
14. CJ Bolland - Sugar Is Sweeter (Armand Van Helden’s Drum ‘n’ Bass Mix)
15. Double 99 - Ripgroove (Original Mix)
16. Sil - Tu Tu Luv
17. Todd Terry - Something Goin On (Loop Da Loop Uptown Mix).mp3
18. Nuyorican Soul feat. India - Runaway (Mongoloids In Space)
19. Tori Amos - Professional Widow (Armand's Star Trunk Funkin' Mix)
20. Lisa Stansfield vs Dirty Rotten Scoundrels - People Hold on (Jon Is the Don Mix)
21. Sneaker Pimps - Spin Spin Sugar (Farley & Heller's Fire Island Vocal Mix)
22. Todd Terry, Martha Wash, Jocelyn Brown - Keep On Jumpin' (Tee's Freeze Mix)
23. Livin' Joy - Don't Stop Movin'
24. Colonel Abrams - Trapped (DJ Tonka Remix)
25. Byron Stingily - Get Up! (Mousse T.'s Extended Mix)
26. Smoke Machine - Chicago '76 (Smoke Machine Version)
27. Faithless - Insomnia (Armand's European Vacation Mix)
28. Moby - That's When I Reach For My Revolver (The Rollo & Sister Bliss Instrumental Mix)
29. Heller & Farley Project - Ultra Flava (Original Mix)
30. Transatlantic Soul - Release Yo' Self (Liquid Dub Mix)
31. Alison Limerick - Where Love Lives (Come On In) (Classic Mix)
32. Ce Ce Peniston - Finally (12' Choice Mix) -
Exodius
őstag
Ilyen típusút hallgat valaki? Számomra az egyik legfontosabb elektronikus szerzemény. Rá is írtam a csávóra, hogy megvenném a zenét FLAC-ban vagy valamiben....nem írt vissza.
[link] -
Cartevo
őstag
-
Inkább popzene ha már lehet választani , de már ez szerintem inkább belefér

-
Cartevo
őstag
Akkor már csak az a kérdés, hogy hol húzódik a határ?
pl erről nem tudom eldönteni, hogy idefér-e -
niof
veterán
Ki emlékszik a régi (94-96) Danubius HotMix adásokra? Hallgatta, szerette valaki?
-
Cartevo
őstag
-
niof
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Na igen. A Spastik nekem is egy örök klasszikus, mint kb. Plastikman összese. De főleg a Consumed, Artifakts (Before Consumed), vagy a Musik. A Plastic Dreams klipjéről meg az a track ugrott be, ami elindított engem az elektronikus zene irányába. Ez sem mai darab...
-
Szerintem mindenkinek van pár olyan track a régebbi érából gondolok itt főképp 1991-2005 közötti időszakra, ami mindig köthető valami élményhez, csajhoz , helyhez, ezer éve megszűnt klubbhoz stb aminek a hallatán minimum elnosztalgiázol, vagy a szőr feláll a kezeden tőle. Nekem is van pár ilyen örök amit képtelen vagyok megunni , pl. :
Cafe Del Mar első remixei,
Plastikman - Spastik ,
Ferry Corsten - Indigo (Original Mix) ,
Taucher - Bizarre (Extended Club Mix) ,
Jaydee Plastik Dreams ,
Push Universal Nation (Original 'Real Anthem' Mix) , néhány ami hirtelen eszembe jut. -
niof
veterán
Aha... Mert szerinted, ha több, mint 25 éve elektronikus zenét hallgatok, akkor nem kutakodtam, illetve kutakodok most is? Dehogynem... Folyamatosan ezt teszem, de nem köt le egyik stílus sem hosszabb ideig. Persze, biztos van olyan, ahová még nem jutottam el, nincs kizárva. Csak nem találom, amit úgy élveznék, mint a "klasszikusokat"...
-
Exodius
őstag
"Mai zenékre valahogy nem vágyok. Unalmasak, egyhangúak, nem úgy, mint a fentiek. Soha nem lesz már olyan..."
Itt sántít a dolog, bátyja. Bizonyos műfajokat behatóan ismersz, de az csak töredéke az elektronikus zenéknek. Nézz szét másfelé is. IDM, Ambient pl.
House-on belül is annyi alműfaj van, mint a retek. Electro House, Tech House, Deep House, Ambient House, Balearic Beat, Nu-Disco.
Techno-n belül is annyi előadó, mint a retek: 2010-es évekből pár magasra értékelt darab, lehetnek köztük kincsek, meg persze rosszabbak is: [link]
Felfedezni fickó, felfedezni!
-
niof
veterán
Mire gondolsz, hogy mindet hallottam e? Ha a Thunderdome-ra, akkor nagyjából igen. Kb. 94-2001-2002-ig gyakorlatilag csak azt hallgattam.

Meg persze House-t, amihez hozzá lehetett férni, a közkézen forgó kazettáktól. De persze ezekből nem volt sok, így a HC jobban ment. Aztán 2002-3 tájékán kezdett elb@szódni a Thunderdome széria, az az irány már nem tetszett, így álltam át a techno-ra, 2005 körül pedig a klasszikus progessive house-ra. Szinte kizárólag csak ez ment vagy 10 évig. Aztán ez is lassan elment egy populáris irányba, így visszatértem a techno-hoz. De tavaly és tavaly előtt már ez sem jött be, nem igazán találtam meg azt, akit szívesen hallgatnék. Mondjuk a magyarok jók, akik pl. B My Lake-en tolják, de olyan minimális anyaghoz lehet tőlük hozzáférni, hogy az egyszerűen nem elég. Így visszakanyarodtam egy hatalmas vargabetűvel a 90-es és 2000-es évek klubzenéihez. Igaz, a legtöbbnek fos a minősége, de még így is jobb hallgatni ezeket, mint a mainstream vonalból bármit.
-
niof
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Én most épp nosztalgia korszakomat élem, a mostani felszínes zenék valahogy nem nagyon kötnek le. Előkapartam a régi, 90-es 2000-es évekből való mixgyűjteményemet. Home club, Studio, DTD, Palace, Flört, Colors és ilyen helyekről. Chriss, Pöli, Surprise, Kühl, Nick Warren, Deep Dish, Lexicon Avenue, Satoshi Tomiie stb...
Sőt! Ha keményebb ütemeket akarok, akkor meg ott a Thunderdome összes, illetve a mixalbumaik. Die Hard I-II-III, The Final Exam, The Golden Series stb...
Mai zenékre valahogy nem vágyok. Unalmasak, egyhangúak, nem úgy, mint a fentiek. Soha nem lesz már olyan...
-
Ma fedeztem fel magamnak ezt a gyermeket , ettől az albumától már-már megkészültem. Most itunes-en végighallgattam a munkásságát jóval fainabb minőségben, nagyon bejön jelen hangulatomban a stílusa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Videórögzítésben most vesztettem el a szüzességem, szóval érthetőek a kezdeti problémák, de majd csak összejön végre a jó beállítás, és akkor csak a zenére kell figyelnem végre

Tessék rendesen használni EQ-t