Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
anubis6
aktív tag
Reméltem

Már elő vannak készítve

#334 Fr@nkieWilde: Fogok is, de eddig lefoglalt a normál melóm, és nem sok energiám maradt erre, sok más dolog élvez prioritást
Már 4-5 számom készül, épp vokalistát keresek az egyikhez, egy basszeros csajt már találtam az alapokhoz (a szintit, effekteket, dallamokat, stb-t én csinálom), de mivel sok élő és többféle stílusú zenével szeretnék fúziós számokat alkotni, ez egy elég lassú folyamat.. pár dalszövegem már évek óta kész, de a dallamok még mindig váratnak magukra, viszont rengeteg ötletem van, amihez rengeteg idő is kéne, hogy megvalósítsam, szóval türelem
Szeretnék már jobban lenni, hogy tudjak erre is koncentrálni, addig is mixelgetek, bár azt is csak fékezett habzással
Ezek meg a break maradékok

Új hozzászólás Aktív témák
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest