- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
anubis6
aktív tag
Reméltem
Már elő vannak készítve
#334 Fr@nkieWilde: Fogok is, de eddig lefoglalt a normál melóm, és nem sok energiám maradt erre, sok más dolog élvez prioritást
Már 4-5 számom készül, épp vokalistát keresek az egyikhez, egy basszeros csajt már találtam az alapokhoz (a szintit, effekteket, dallamokat, stb-t én csinálom), de mivel sok élő és többféle stílusú zenével szeretnék fúziós számokat alkotni, ez egy elég lassú folyamat.. pár dalszövegem már évek óta kész, de a dallamok még mindig váratnak magukra, viszont rengeteg ötletem van, amihez rengeteg idő is kéne, hogy megvalósítsam, szóval türelem
Szeretnék már jobban lenni, hogy tudjak erre is koncentrálni, addig is mixelgetek, bár azt is csak fékezett habzással
Ezek meg a break maradékok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- MacBook Pro M1 8GB/256GB magyar
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,,8-16GB RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Fujitsu Celsius H770 Workstation laptop (15,6FHD/Xeon/32GB/512SSD/Nvidia4GB)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest