- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPatrik
aktív tag
Én fenntartom amit írtam. Amúgy azóta újra megnéztem milyen megoldási lehetőségek vannak, és most a trayasen nevű alkalmazással, billentyű paranccsal vezérlem, összeségében elég jól működik így.
Másik opció a Home Assistant-al vezérlés, hamarosan ezt is meg fogom próbálni, mert akkor egy olcsó zigbee-s 4 gombos vezérlőre rá lehetne állítani az asztal különböző magasságait -
PPatrik
aktív tag
Ikea Idasen van, ~15 hónapja, nincs rajta memória gomb amivel magától magasságra menne. Tudja, hol van a beállított, de végig nyomni kell a gombot. Így sajnos nagyon ritkán használom állva, mert nincs türelmem nyomni a gombot.
Ha magától menne amíg elmegyek italért, mellékhelységbe, stb, akkor nagyon más lehetne, ezért keresem a megoldást. Akár a korábban általam javasolt BOHO-tol rendelek, vagy ennek cserélem a vezérlését vagy bluetooth-on saját alkalmazással imitálom a gomb nyomást.Viszont, ülő helyzetben is nagyon sokat állítom a magasságát. Ha hátra dőlök a székben akkor lejebb, felülök akkor feljebb, néha ugyan úgy ülve is máshol esik jól. Nekem már ezért megérte, nem tudnám elképzelni nélküle.
-
PPatrik
aktív tag
Végül az Ikea Idasen váz mellett döntöttem, saját lappal. Egyelőre nagyon tetszik, nagyon stabil. Az appban beállított preferált magasságot megjegyzi az asztal és ott megáll akkor is ha a gombbal irányítom, így végülis van memória funkció, csak végig nyomni kell a gombot. Viszont kb 20kg-os asztal lappal és 25kg terheléssel már csak 30mm/s-el emelkedik.
Viszont miután megvettem jött szembe ez az oldal:
https://www.boho-office.com/products/height-adjustable-desks/easydesk
A linkelt Easydesk egy az egyben a Linak-tól van, mint az ikea oszlopai is, szóval gondolom hasonlóan stabil. Viszont, ezek erősebb oszlopok, és nagy terhelés alatt is 80mm/s-t bír. Ehhez képest szerintem nagyon jó árban van. Látatlanban is mindenkienk ezt ajánlanám a random átbrandelt kínaiak helyett.
A videóban látszik a cikkszám, ez a láb van benne: https://cdn.linak.com/-/media/files/data-sheet-source/en/lifting-column-dl6-data-sheet-eng.pdf
Valamit ez a felső váz, bár ez engem nem annyira győz meg mint az ikeás:
https://www.linak.com/products/accessories/kick-click/ -
PPatrik
aktív tag
Végigolvasva itt a kommenteket, arra jutottam, hogy a Liftor Vision és Ikea Idasen közül lehet valamelyik a befutó, árban is hasonlóan jönnének ki. Idasent már láttam élőben, stabil, de a vezérlés és a design nem annyira jön be, vezérlést DIY megoldanám, design-t meg elfogadom ha az a legstabilabb
Van aki már látta mindkettőt élőben és tudna egy kis összehasonlítást írni?
Az Alza-s asztalok még gondolkodtatnak, de nem találni róluk sok infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Nintendo Switch 2
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest