- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergely Péte
újonc
-
DarkByte
addikt
Ismerősömnek az IKEA SKARSTA van, ami manuálisan állítható. Csak pozitív dolgokat mondott róla, rendkívül strapabíró és stabil. De ezt igazából én is néztem pár éve mikor elsőnek felmerült a téma, csak engem ez a kurblis téma nem vonzott.
--
Egyébként közben megvettem az IKEA IDÅSEN-t, szürke lábakkal, fekete asztallappal 160x80-as méretben. Alaptalan volt a félelmem az asztallappal, szerintem teljesen korrekt minőségű. Stabilitása nagyon jó szerintem, csak fél állás felett tudom erővel megmozdítani, hogy bármi hatása is legyen, de akkor sem szignifikáns, nem leng be semmi ami rá van téve (a TV mint monitor sem). Az emelési gyorsasága sem vészes, nem is hangos. Részemről ajánlott. Bluetooth funkcióját kipróbálni még nem jutottam oda, pedig már megvan pár hete.Ismerős is vett 120x70-es méretben, neki is nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest