Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz volandy #10438 üzenetére
A parkside performance nagyon jó gép szeretem én is.
Vettem hozzá egy 2 ah meg egy 4 ah akkut is.
Arra viszont készülj, hogy nehéz gép. Erős, gyors, ár-érték arányban szerintem verhetetlen a piacon és tartósnak ígérkezik. De nehéz, ez az ára az erőnek.
És sajna nem kapható mindig. Esetleg kifoghatsz a jófogáson vagy máshol eladót amit az év elejei akciónál felvásároltak [link] , vagy esetleg használtat de drágábban adják mint a lidl az újat .Vagy itt van a Metabo amit nagyon sokan dicsérnek és használnak.
Kisebb, könnyebb egész évben kapható és vehetsz hozzá alkatrészt +akksit bármikor.Nekem is van egy kisebb 12v os parkside de mióta megvan a performance azóta nem nagyon veszem elő
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
válasz volandy #10460 üzenetére
Nekem zöld parkside akkus fúróból csak a kicsi 12v -os van arról tudok véleményt mondani.
Fentebb írták a srácok, hogy ez a zöld parkside ami volt/van most akcióban nem igazán ajánlott vétel. Én nem mondanék ismeretlenül véleményt róla még nem volt ilyen a kezemben.
Azt is lehet, hogy megveszed hazaviszed megnézegeted, óvatosan kipróbálgatod és ha nem tetszik visszaviszed.
Performance év végén/elején szokott lenni black friday illetve karácsony előtt.[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
addikt
válasz volandy #10498 üzenetére
szerintem bármit használtan Facebook marketplace-ről ami 2 fázisú... használod párszor aztán eladod te is, amikor kész vagy, ha szerencséd van nem is buktál rajta
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
csikos_zsolt
újonc
válasz volandy #10501 üzenetére
Szia!
Hasonló okokból mint Neked+nincs útban és 1-2 évente úgyis kell valamit betonozni, én a Agrimotor B1510FK vettem tavaly tavasszal. Magyar forgalmazó+minden alkatrésze beszerezhető.
Mondjuk most látom, hogy a tavaly márciusi 64eFt-ról mostanra 86eFt lett az áraHa viszont csak most az egyszer akarod használni, akkor egyértelműen marketplace.
Üdv.
-
-
7Sony7
addikt
válasz volandy #10686 üzenetére
Látom, van többféle. Én ilyet használtam, nagy segítség. Nem engedi túl mélyre, és rá van rajzolva a szög is.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Tab S7+ - növekmény
- Windows 11
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-roller topik
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Vendéglátóipari kávégépek, automata kávéfőzők, kávédarálók, stb.
- LEDVANCE Panam asztali lámpa
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest