Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz canniball #6109 üzenetére
Saját szabványaikkal már csoportosítják a holmikat. Ez a tegnapi kérdéses 18V-os akkus cucc. Ahogy elnéztem esélyes hogy a jelenleg futó 18V-os sorozat tagja és egyenakkut használ. (a korábbi szegély, lom és nemtudommitnyí cucc alacsonyabb feszültséggel ment, de láttam valahol 18V-os kerti cuccot ami hasonlított erre akku ügyben- de semmi érdemi információ nem volt kint azokon a helyeken ahol ráleltem)
Parkside esetén ugye tavaly óta ott az X20 rendszer. (amit nem ők találtak fel, mert ez a kompatibilitás már megy egy ideje a Maitánál, DeWaltnál és a nevesebb márkáknál. Sőt Einhell is bevezette)
Régen azt hittem hogy pl Parkside = Einhell. Majd amikor megvettem 1-1 terméket akkor kiderült hogy ez nem így van. Van onnan is termék- de van más "német" gyártótól... és így jártam a Workzone termékekkel is. Az 5J-os vésőkalapács pl más cégtől jött mint valami régebbi alkotásuk. És így egységesíttetni még azonos név alatt futó terméket is nehézkes lesz. (bár nem lehetetlen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RC modell földön, vízen, levegőben
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Vicces képek
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Letiltás - hogy is van ez?
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek