Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
Winnie The P #4010 üzenetére
Pedig ez a kis gép olyan bizalomgerjesztően néz ki
-
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P #3904 üzenetére
Ma kész lett a gépem (AEG BS 12C2 Li-202C) motorcsere lett a vége. Sajna elkeserített a szervizes, mivel azt mondta, hogy ebben a kb. 40.000 Ft-os kategóriában készült gépek szinte egyformák. Mind a távol-keleten készülnek és ez meg is látszik rajtuk. Remélem azért még egy darabig bírja a gép.
-
Findzs
addikt
Vettem egy ilyen workzonos dekopírt még múlt héten
Az akció napján 2 aldiban is voltam délután de már egyikben sem volt dekopir (se akkus furó.)
Aztán már nem sok reményt fűzve hozzá elmentem a 3. aldiba és ott még szerencsére volt 2 db dekopír (fúró már ott se)2 b&d van itthon meg egy régi einhel
Azt kell mondjam jó vétel volt. A talp aluöntvény, lemezzel erősítve. Működése precíz, halkabb mint a b&d -ekenek. Írta valaki régebben a parksidos dekopirhoz, hogy visszavitte mert a lézer a vágási vonal mellé világított.
Itt van csavar amivel precizen be lehet állítani a lézer helyzetét.
Ezen a képen is látszik a csavar mert a gép ezen oldalán nincs más csavarhely:
[link]
Első dolgom volt, hogy a sallangot leszedtem róla. Védő plexit, párhuzam rögzitő csavarokat, meg a végéből az imbuszkulcsot is ami a talp szögállításához kell amit szinte sosem állítok. A penge kézzel cserélhető.
Érdekes, hogy ugyanazon a fordulaton ugyanazzal a pengével a workzone érezhetően kevesebb erőt igényel a munkadarab vágása során mint a másik 3 dekopírom. Persze a penge előtolás ki volt kapcsolva.
Egyedül az szokatlan, hogy jobban oda kell hajolnom, hogy lássam a penge útját mint pl. a ks800 -as dekopíromnál. De ez érthető is mert az pl. sight line -os jol látható a vágás. [link]
A workzone stabilan ül a talpán míg a ks800 "lötyög" mozog a talpon mert a talprögzítési rendszere béna.
Ugyanilyen a js500 as om is: [link]
Egyedül a penge tartó hiányzik mert az jó dolog
9990 ft -ot nagyon megért 3 év garral
Egyszer majd ha több pénzt tudok áldozni rá veszek egy komolyabb dekopírt mert én sokat használom.
Makitát vagy metabot. Addig meg elleszek ezzel a workzone -al is. -
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #3979 üzenetére
Ma meg is hozta a futár a csere terméket. A sarokcsiszolót kicserélték egy teljesen új, ugyanolyan típusra (tehát az A1-re, nem a mostanában kapható B2, C3 revízióra). A doboz, kiegészítők maradtak a régiek. Este kipróbálom, hogy minden rendben van-e vele.
Abszolút elégedett vagyok, így kellene, hogy ez működjön, szóval le a kalappal Lidl - Parkside. Egy szívfájdalmam csak, hogy a dobozt szinte cafatokban kaptam vissza, pedig mindennek elrakom a dobozát, csomagolását sértetlenül, ilyen állapotban is küldtem el. Mindegy, ez legyen a legnagyobb gondom. -
xxxjjjkkk
senior tag
Nyílt egy új parkside, és workzone csoport, idióta szabályok, és fölöslegesen okoskodó admin nélkül.
Gépek/tapasztalatok miatt érdemes követni azt is.Egyébként 05.08as ujságban lesznek gépek kiegészítők, főleg hegesztéses cuccok.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Sikerült megkaparintanom ma egy kardfűrészt ami a mostani LIDL újságba van benne. Vettem hozzá egy tartalék szett fűrészlapot. Viszont ha ezek elfogynak és akarok rendelni, akkor ennek a típusú lapnak mi a neve, vagy a befogása, vagy fogalmam sincs hogy induljak neki a keresésnek?
Mert láttam hasonlókat, de pl. a befogása nem pont olyan a bosch-nak, legalábbis képről.Így néz ki a lap
-
törölt tag
A habarcskeverő olyan erős, hogy szsnaszéjjel cseszte a normál méretű fém vödörből a cuuccot. Persze finoman lehet adagolni a fordulatot. 1400 wattos, bármire elegendő, tánn még betont is kever nagyobb edénybe, meg merem kockáztatni. Ragasztót eddig csempéhez fúróval kevertük, ég és föld.
Akkus ütvefúró: nyilván nem mestereknek napi szinten betonba tiplizgetni, de otthon dübelnek helyet csinálni vele tökéletes. Teraszra lefurni pár dolgot, erre alkalmas. Örülök, hogy megvettem.
-
Myers
senior tag
Sziasztok!
Ma visszavittem a LIDL-ös PAPS 16 akksis csavarbehajtót, mert csak félig lehetett benyomni a gombját, így nem volt meg csak kb. a fél fordulata.
2 hónapja vettem. Gyakorlatilag nem kérdeztek semmit, meg se nézték, visszakaptam a pénzt. Kicsit sajnálom, hogy nem raktam a dobozba valami hibaleírást, mert elsőre hibátlannak tűnik.
Így most normál csavarbehajtó nélkül maradtam. Pont nem rég volt a nagyobb gép is a LIDL-ben. De van az aldiban is, de annak csak 1500mAh-s az akksija, igaz 5 cellás. Az is nagyon megéri kategória? A kettő közül melyik a jobb?
-
dellfanboy
őstag
van egy dekopírfűrészem ami munka közben megállt... szétszedtem kitisztítottam a szénkeféket újra cseréltem. a problémám hogy a főtengelyt probléma nélkül tudom működtetni viszont az a fogaskerék ami a vizszintes mozgásból (főtengely forgása) függőlegest csinálni(fűrészlap le fel), valami miatt nem működik mert a fogaskerék állandóan elmozdul. megnéztem rendesen és nincs semmi letörve belül, elég sok gépzsír van mindenhol szóval azt is kizárnám hogy elkopott. szerintetek mi lehet a probléma? mire keressek rá youtube-on? hátha valaki fixált már meg így egy dekopírt. a masina egy 350w-os gérex (kb 10éves) ötletek? tippek??
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
headhunter #3994 üzenetére
Igazából azt szerettem volna tudni miért tuti vétel...
-
Árpi001
senior tag
válasz
gyenesmartin #3989 üzenetére
Jogos,valamiért ütvefúróra asszociáltam.Sorry.
Pofás kis gép,kár hogy nem volt mostanában akcióban. Bár vettem egy, power plus pneumatikus fúró kalapácsot. 3.5 joule.[link]
Azért az odacsap a panelnak rendesen. De pont most kén egy akksis gép,posta láda cseréhez.
-
törölt tag
A habarcskeverő tuti vétel lett a Lidl-ből....
Árpi001: Van.
-
Árpi001
senior tag
válasz
gyenesmartin #3986 üzenetére
Miért,van bármi értelme betont fúrni akkus ütvefúró- csavarazóval?
-
Met
nagyúr
válasz
gyenesmartin #3986 üzenetére
Téglához nem is kell a kalapács mód mert széttöri belül és lesz egy nagy üreg.
-
-
gyuszmó
őstag
Ti furtok normál furoval falat? Mi a tapasztalat.?
-
gyuszmó
őstag
Üdvözlet
Megvettem ma Workzone csavarfurot. Azt irja fém, fa, műanyag fúrás. Betont nyilván nem akarok vele, de tégla? Furtam vele ma csempét, téglát is.
Nem ajánlott, Mivel nincs ütve fúró?Köszi
-
sanzi89
addikt
válasz
sanzi89 #3976 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Felhívtam a Lidl Ügyfélszolgálat ingyenes számát (0680020534), itt kértek tőlem pár adatot, a hiba leírását, majd átkapcsoltak a szervizhez. Itt már látszódtak a korábban bediktált adatok, azt mondták, ha valóban él a leírt hiba, akkor azonnal cserélik a terméket. Holnap jön érte a futár, jövő héten várható a csere termék. Azt kívánom legyen így, és le a kalappal a Lidl előtt.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
sanzi89 #3976 üzenetére
Van valami 40es számuk is, ami ugye nem ingyenes, csak helyi hivásnak minősül, elmondod a problémád, futár elviszi, küldik az újat, ha valóban rossz.
Márpedig ez biztos, hogy nem jó, így videón nehéz megállapítani a baját, de valami nagyon nem ok a tengely körül.A hornos a szerviz, de első körben én a lidl el beszélgetnék.
-
sanzi89
addikt
Igen, másik tárcsával is ilyen. Csavarom nincs másik, de ha egy drótcsiszoló fejet rakok rá, aminek a rögzítéséhez nem kell csavar, hanem maga szorul meg a meneten, az is kóvályog rendesen. Hornos Kft?
@veze
Holnap felhívom az ügyfélszolgálatot. Esetleg nem tudtok közvetlen telefonszámot, vagy elég ami a Lidl oldalán van fent? Köszi! -
sanzi89
addikt
válasz
xxxjjjkkk #3972 üzenetére
Csináltam róla egy videót, ami próbáltam megmutatni a problémát: Parkside PWS 125 A1 problem
Amúgy a csiszoló tárcsán is látni, hogy teljesen féloldalasan kopott meg. -
sanzi89
addikt
Tegnap csiszolgattam egy fél órát a Parkside 125-ös sarokcsiszolóval. Arra lettem figyelmes, hogy nagyon ráz, úgy kell erőből markolni. A korongot, ha élből nézem kóvályog rendesen, miközben forog, ezért remeg a gép használat közben. Néztem több tárcsával, nem a tárcsák deformáltak, és a tengelynek kotyogása, lógása sincs, mégis használat közben kóvályog a tárcsa pár millimétert. Ez mennyire normális?
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
gyenesmartin #3968 üzenetére
extolba 3 kategoria van, a craft elvileg barkács, de egy hulladék, felette már jó lehet
-
gyenesmartin
őstag
válasz
gyuszmó #3966 üzenetére
Voltak extol gépeim igaz vezetékesben, de azok igen rosszak voltak. Szinte maguktól szétestek használat közben. A straus egy fokkal jobb, de még mindig elég gagyi. A parkside pedig kb zöld bosch kategória. Legalábbis az akkusak. A workzone pedig olyan, mint a parkside. Én inkább azt venném.
-
gyuszmó
őstag
válasz
gyenesmartin #3965 üzenetére
Az extol nem megbízhatóbb ?
-
gyuszmó
őstag
Ez ajánlott ?
[link]vagy gyenge ?
-
Met
nagyúr
27-től lesz Aldiban
Dekopír 10k-ért
Akkus fúró 14990-ért 18V-os, a talpas verzió. -
gyuszmó
őstag
üdv nem tudom melyiket érdemes megvenni ezt :
Vagy az Aldis Workzone ?
köszi
Főleg a nyomaték miatt kérdéses work 28,ill 38 az Einhell
-
-
sanzi89
addikt
Vettem tegnap egy PARKSIDE PZKS 1500 B2 gérvágó fűrészt. Az utolsó darabot hoztam el a boltból, látszólag gyári csomagolás, nem volt megbontva, sérülve. Kicsomagolva és beüzemelve kiderült, hogy a két szénkefe nincs benne a dobozba, ami a tartozék listában ott van. Most emiatt nem szeretném visszavinni, mivel nincs másik, és nekem a fűrészre volna szükségem. Tudtok esetleg valamilyen központi Lidl kontaktot, ahol esetleg foglalkoznak a problémával? Illetve ezekbe valami szabvány szénkefe kellhet, amit máshol is meg tudok venni, vagy spéci, csak ehhez való alkatrészről van szó, ami miatt megéri most pattogni kicsit? Köszi!
-
Nudlee
aktív tag
Bosch GSR -ben sem lehet cserélni a keféket.
Haver 230V -os skill deltacsiszolójába a szerviz szerint nem lehet szénkefét cserélni -> kuka -
Findzs
addikt
válasz
xxxjjjkkk #3950 üzenetére
En is szedtem mar szed multicsiszolot extolt abban a csapagy es a szenkefe is cserelheto.
De ezeket az akkus furokat amikrol beszelgettunk zart motorral szerelik.
Biztos van amelyiket szet lehet szedni vagy valahogy szetfeszgetni.Dekopiral, 220 as furoval, rezgocsiszoloval meg meg par otthoni gepet szetszedtem mar. Szerencsere azok jol szerelhetoek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest