- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
stratova #10539 üzenetére
Utóbbit azért is linkeltem, mert rámutat az X20V akku egyik gyenge pontjára, kérdés ezt az újabb cell balancing akkujában javították-e.
Nálam amúgy a porszívó akkui még köszönik jól vannak, igaz nem gyorstöltővel töltöm őket és azért kb. fele annyiba kerülnek, mint a márkás akku igaz nem kaphatók akármikor, de bőven gyakrabban elérhetők annál, minthogy egy-egy kimúlna. -
stratova
veterán
válasz
Viktoár #10538 üzenetére
PP PABSP C2 vs MWK M18 CBLDD
PP PABSP 20 li B2 vs Dewalt DCD 790D de itt kicsi akkuval ment a Dewalt
PP PABSP 20 li A1 vs Bosch GSR 18V-60C
PP PSBSAP 20 li A1 vs Metabo SB 18 LXT Quick utobbi még 4 polisú DC -
Viktoár
addikt
Jah hát nem konkrétan a Millwaukee-re gondoltam, az egy egészen más kategória.
Bár a videót elnézve nem szégyenkezhet a Parkside. Az árkülönbséget is figyelembe véve mindenképpen ajánlható ez a performance széria, otthoni munkákhoz bőven elég lehet.
Nem a csúcs, de népszerű brand-hez gondoltam a hasonlítást. (PL: Bosch zöld/kék, B&D, Stanley, Einhell, stb...)A videó után már nem kérdés a kiváló ár/érték arány.
-
emre
veterán
válasz
Viktoár #10536 üzenetére
Egy Parkside akkus gépnek nem a Hilti vagy Millwaukee ellen kell bizonyítania.
A többi átlagos behajtókkal szemben a 3 év garancia az előnye. Meg ár / érték arányban rendben van és olcsón elérhető hozzá akku. -
stratova
veterán
válasz
Viktoár #10534 üzenetére
Nyerészkedés és ár/teljesítmény alapú beárazás.
Passz én PP/WZT+ alá nem mennék. De volt róla összehasonlító teszt. -
Viktoár
addikt
A jófogáson miért árulják több ezerrel drágábban mint a lidl?
Amúgy ami most mellette van az újságban, ütvefúró csavarozó, megéri a 10k-t?
-
stratova
veterán
válasz
pilu85 #10526 üzenetére
Csak emlegetni kellett a Parkside Performance akkus fúró csavarozó-t.
erhas01
Értem és megértem, számomra a nagyobb teljesítményű eszközök-höz való tápok elég nagynak tűntek. Már akartam kérdezni, miért nem eleve vezetékes ütvecsavarozót veszel, de ahogy látom sokkal nagyobb mára az akkus kínálat. Majd érdekel, hogyan sikerült az átlalakítás. -
erhas01
tag
válasz
stratova #10527 üzenetére
1
Az einhell klón műanyag doboz lásd zoli03 válasza, nekem még ez is felesleges helyfoglaló. A műanyag törik öregszik, kerülöm, plusz pénz.
2
A fém koffer, - erre nehezebb válaszolnom -.
Inkább láda, mint koffer. A hordozható súlytól, zártó, zsanértól, fültől függ. Ezek a gyenge pontok. Belefér vagy 20 kg vas.
Konkrét eset:
Leszakadt, széttört, mert nehéz volt, pl.: a 40cm es csigafúrók is a betonra hullottak, az élező nem tudja megélezni, nincs ilyen gépe. ...
Mivel nem hordozom a gépeim, vezetékes áramot használok szerintem nekem ez is felesleges.
3
Akkumulátoros gépek általában.
Jelen pillanatban - ha lesz - az ütve csavarozó közül a 18 V - os ami szimpatikus, de vezetékesre szeretném átalakítani. Paneltápot építtetek bele. -
zoli03
őstag
válasz
Az a LED reflektor már nálunk is volt egyszer, vettem is belőle, nagyon jó cucc.
A koffernek akkor lenne értelme, ha nem úgy kéne belegyömöszölni a cuccokat, hanem kényelmesen lenne hely benne és ugyanakkorák lennének, ezáltal rakásolhatóak lennének, de a Parksidenál sajnos még egyik sem igaz.
-
sanzi89
addikt
válasz
Ízlések és pofonok. Én pont azt szeretem, ha minden kofferben, dobozban, szekrényben, zárt helyen van. Nem porolódnak feleslegesen, könnyebb rendet tartani, és még a helykihasználás is jobb lehet.
A méretét nem tudom ennek a koffernek, de kialakításában sok hasonlóság van a Makita Makpac rendszerével.
-
stratova
veterán
válasz
erhas01 #10522 üzenetére
Érdekes egy ilyen koffer is szemét? A WZT+ EInhell klón-t ebben lehetett venni, ami azért mókás, mert sem ilyen akkut, sem ilyen koffert nem láttam az Einhellnél, sem mostani sem régebbi készülékeknél.
A psbsap-20-li-a1-hez meg abszolút korrekt fémkoffer járt.No, A PP ütvefúró csavarozó után ez a második olyan termék, amely a "de jó lett volna ha már 1-2 éve nálunk is kapni lehetne" kategóriába esik. Ha ilyen volna én sem 10 W COB LED-es beépített akkus refit veszek az udvarra téli esti gyerekfárasztáshoz.
-
pilu85
őstag
Köszönöm Uraim!
-
stratova
veterán
válasz
pilu85 #10518 üzenetére
Ez még éppen az a szint amit ex-has 5 kínai gyártású márka megugrik BL motorral úgy, hogy ~25e (Ferrex 18 ahogy ma láttam) az alapgép, ha pedig brand gép kell BL motorral 35-45e a solo ár. Ez kb. az a határ, ahol az ismertebb márkacsoportok olcsóbb részlegének a teteje és a drágább alja mozog (pl Stanley Fatmax vs Devalt).
Parkside Performance PABSP 20 Li C2 (fúró csavarozó múlt télen volt 20e 5 év garival)
Extol 8791800 (ütvefúró csavarozó)
Scheppach BID60-20li (ütvefúró csavarozó, e kettő akkuja kompatibilis a WZT+ Einhell klónnal)
Einhell TE-CD 18 Li BL (ütvefúró csavarozó)
Graphite 58G020 (ütvefúró csavarozó)
Graphite 58G019 (fúró csavarozó)
Ferrex FBT-CCD003 (ütvefúró csavarozó)
*SKIL RED DD1E3060CA
Írhatnám még a Powerplus POWDP15220-at, de kb annyit kérnek az alapgépért, ahol a márkás eszközök indulnak, úgy meg rossz vicc.A fentiekből én simán rápróbálnék a Parkside Performance-ra ha kapható lesz, mert már akkus gépből is van nekik feljebb (80 Nm ütvefúró, 3J fúró és vésőkalapács).
Talán annyi, hogy a Graphite tud még 3 év garit és 6 Ah akkut felmutatni. A Ferrexhez használható 20/40V akku (de ott ez az akkus gép a plafon egyelőre és a legutóbbi 2020-as akkus BL sarokcsiszolójukhoz még nem active energy akku passzolt, bár a géptest kísértetiesen hasonlít a Graphite 58G026-ra vagy AWS-20-ra). -
Findzs
addikt
válasz
jeriko2 #10512 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem jó az ütve csavarozó csak, hogy én nem használnám ki.
Gergő170
20 centit nem tud a kisebbik csak ha megfordítod az anyagot.
Akkor neked jobb a nagyobbik kihúzható.
Ajánlom ezt a videót sok okosság van benne:
[link]erhas01
"Ahol tudtam változtattam a környezetvédelmi szemléletemen."
Becsülendő dolog
Én is igyekszem minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyni. -
erhas01
tag
válasz
st6969 #10519 üzenetére
Műhelybe használom; koffer, doboz, zsugorfólia, csomagolás nekem mind szemét.
Ahol tudtam változtattam a környezetvédelmi szemléletemen.Településünkön a hulladék mennyisége az első 40-45 év alatt
=
az utolsó 10-15 évivel. => 60-70 m magas domb 1 négyzetkilóméteren...
Körülbelül 15 éve jártam ott és idén.
Brutális
Térfogata közel feleakkora, mint Badacsony hegye.
A szelektív válogatóba láttam 50 m3 esztétikai hibás dekopírfűrész burkolatot. Ez csak egy típus. -
csmat
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Proxmox VE
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest