Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Mi történik egy netes csalás után?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeriko2
tag
válasz erhas01 #7397 üzenetére
"A kombinált fogóm 180mm szigetelt és a 100 -as szeget nem vágta kicsorbult. 10N = 1Kg
Speciális szerszámacél kovácsolt, teljes anyagában nemesített"
Azért nem általános felhasználás, hogy valaki 100-as szegeket aprítson fogóval. Nyilván ha százával kell naponta szeget vágnom, akkor olyan szerszámot veszek, amivel ezt gyorsan, minél kevésbé elfáradtan tudom megcsinálni, de sok ember számára egyáltalán nem elvárás egy fogó felé, hogy vastag acélhuzalokat tudjon vágni (ilyen feladattal évente egyszer-kétszer találkozom, akkor megoldom máshogy, pl. flex).
Szóval szerintem adott feladathoz érdemes szerszámot vásárolni - nekem van ilyen powerfix fogókészletem kb. 7 éve, és még sose kerültem olyan helyzetbe, hogy ne tudjak elvégezni egy munkát, pedig barkácsolok rendesen. -
stratova
veterán
válasz erhas01 #10522 üzenetére
Érdekes egy ilyen koffer is szemét? A WZT+ EInhell klón-t ebben lehetett venni, ami azért mókás, mert sem ilyen akkut, sem ilyen koffert nem láttam az Einhellnél, sem mostani sem régebbi készülékeknél.
A psbsap-20-li-a1-hez meg abszolút korrekt fémkoffer járt.No, A PP ütvefúró csavarozó után ez a második olyan termék, amely a "de jó lett volna ha már 1-2 éve nálunk is kapni lehetne" kategóriába esik. Ha ilyen volna én sem 10 W COB LED-es beépített akkus refit veszek az udvarra téli esti gyerekfárasztáshoz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Futás, futópályák
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Corsair T1 Race Gamer szék
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Három db SONOFF Zigbee okos relé/kapcsoló eladó
- Vendéglátóipari kávégépek, automata kávéfőzők, kávédarálók, stb.
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest