Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mjani1172
    addikt

Nincs értelme.A legallja mindennek.
    Nem baj ha nem vagy tájékozott, de a kötekedést hagyjuk.
    Már többszőr elmondtam neked más topikokban ugyanezt. Egyébként, barátod a google.
    -Prince,
    -puretec
    -adblue
    -1.5 hdi

Az hogy100 puretec - ből 85 nem tud elfutni 50.000km - javítás nélkül ez mindent elmond.
    Nekem.

AI-alapú áttekintés+3A Stellantis csoport (Peugeot, Citroën, Opel, Fiat, DS stb.) számos hibával és visszahívással szembesült, leggyakrabban a dízelmotorok vezérműláncának idő előtti kopása (1.5 BlueHDi), amely súlyos motorhibához vezethet, de voltak már tűzveszélyes akkumulátorproblémák (USA, Jeep) és váltóhibák is, amelyek halálesetekhez is köthetők, mindezt jelentős, több százezer járművet érintő visszahívási kampányok kísérik.

Stb, stb,

Egy igazi sz@r.

• biga
    őstag

Csak megerösiteni tudom. Van olyan 12 éves, ami ujonnan került hozzank, >250e km van benne. Ez idö alatt valami 3-4 kötelezön szervizeken kivüli alkalommal volt szervizben, ebböl kétszer a tipushiba adblue tartaly hiba (2x cserélték). Ezen kivÜl semmi, és még ma is barmikor elindulunk vele több ezer km-es turakra.
    Mellé ott van most a kis Corsa e, 4 éves, majd 60e km. Egyszer volt garanciaban javitva a holttérfigyelö. Ezen kivül semmi, akkut majd marciusban fogom az éves szervizben ujra lekérdezni, de meglepne, ha valami nagy degradacioja lenne. Körölöttünk meg - minö meglepetés itt Fr.o-ban :) - ugyancsak rengeteg van az ismeretségben stellantis (is, a Reanultok mellett :P ), inkabb megbizhatonak tartjak.
    Minden markanak/modellnek vannak/lehetnek gyenge évei, szériai, de ugy altalaban szerintem a Stellantis egy inkabb megbizhato, elérhetö aru tömeggyarto. Semmi gond velük...

Új hozzászólás Aktív témák