- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
mjani1172 #16411 üzenetére
nem "mi" elektromos autósok rugózunk rajta, az ICE oldalról jön fel mindig ez az előny. Ne nekünk hozd már fel!
"2.Soha senki nem mondta hogy nem állhatsz meg közben. Nem tankolni, hanem bármiért.Eszel, megmozgatid magad, vagy brunyálsz, de nem kelk foglalkozni a töltéssel.Mert hiába bizonygatjátok, több helyen lehet megállni, mint ahol van gyorstöltő."
Többször elmondtam, hogy mivel nekem pl szar a derekam, 1-1,5 óránként meg kell álljak mozogni kicsit, így röhögve megyek neked 700km-t töltési veszteség nélkül mert minden esetben úgy állok meg, hogy arra a 10percre rádugom az adott villámra, mert tudatosan ott állok meg, iszok egy kv-t, egy hotdogot vagy valamit betolok, pisilek, és mivel úgyis álltam, és rátoltam 10percet, máris megyek tovább. és nem autista módjára megyek 350km-t majd állok 40-50percet mint f..sz a lakodalomban.
bár ha családilag megyünk és jön velünk a gizsgúgya is, akkor meg eleve meg kell állni, mert addigra izgága lesz a sok üléstől.Erre jöttök mindig azzal, hogy bezzeg 1000km hatótávval lemegyek münchenig egy seggel. nekem meg az irreális, másnak a 1,5 óránkénti rövid séta.
de soha nem mi jövünk az 1000km-el! rohadtul el vagy tévedve! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- Politika
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest