Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz Shadowbull #8541 üzenetére
Nincs Teslam. VW id3-am van. Meg egy Kodiaq.
Ha mindenki Teslafan aki szerint nincs itt helyed önmagában azért mert egy friss, e autóval ismerkedőnek olyan véleményt írsz gyakorlati tapasztalatok nélkül amiből egyértelműen kiderül hogy meglep:
-Hosszabb útra 100% al indulunk
-Ilyenkor út közben előfordul hogy 80 % fölé töltünk
-És nem, nem megyünk kamionok mögött 100-alakkor sajnos nem velünk van a gond.
A felsorolás utolsó elemét egy Tesla -ra mondtad de tőlem aztán mondhattad volna Velorexre is.
Egyaltalan nem érdekel hogy szereted vagy sem a Teslat. Én nem szeretem mert Musk úr szerintem olyan elvarázsolt hogy az X re /Twitter/ fordított pénzből lehetne sokkal jobb is a Tesla és sajnos rossz fenyt vet közülük pár arrogáns az egész e autós csapara.De.
Mivel tudom hogy a nagyon sok e autó közül nagyon sok a Tesla ezért tudom hogy mint termék szerencsétlen autó se arról nem tehet ki gyártja se arról kik használják. Akik között amugy sokkal több a jó fej mint a nem.
Ezért én nem mondok rá rosszat, mert pár apró elemből álló rossz érzés igazából csak értelmetlen düh. Nem pedig vélemény.Ha Tesla fan vagyok akkor Leaf Niro ID 3-4-5 Buzz ev6 ionoq 5 stb stb fan is vagyok.
Leginkább hülyeség ellenes vagyok. Nem tudom Nálad mitől szakad át néha a gát és jön az inger hogy tanácsot adj valamiről amiről nem tudsz.
Félrevezető. Ez nem tetszik.
Berelj egy Teslat egy hétre mellé egy bármi mást és írj róla 3 oldalt. Imádni fogom, érdekelni fog. Ez amit tolsz ez nem. Ez a kisebb baj de ha 1 ember is azért megy félre mert elhiszi hogy manapság egy átlagos e auto kizárólag 2 db feloras töltéssel tud menni 600 km-t akkor az gáz. Ebből lesz az e autó fórumon olvastam c. történet. Aztán majd meséli másnak hogy de itt írták nyilván olyan írta aki... Nem nem olyan írja. Rendszeres visszatérően a hülyeséget. Pláne idegesítő ha a hagyományos autók motorja ügyében szakember vagy. Rohadtul érdekelne hogy mit mondasz abba a témában.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest