Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
moleculez #19 üzenetére
Mert lehet, hogy hordozva van.
Nekem nem egy kollégám van, akinek van egy ugyanolyan setup otthon meg az irodában is, illetve relative sokat utazik is.
A megoldás egy hordozható de erős gép. Otthon, irodában usb-c dokkolóval van használva, ha meg utazás van, laptopként.
Igaz, ezek közül mindenki valami rendes workstation vagy nagyon felsőpolcos gamer (ha olyan a meló, hogy kell a kraft) notit használ, nem ilyen túlárazott konzumer marhaságot.
Kivéve ha inkább adminisztratív melója van, mert akkor meg valami örökké bírja akkuról ultrabookot.Szerk: amúgy én is desktop + ultrabook párti vagyok, aztán ha nagyon úgy van, hogy út közben/nem otthon kell olyat dolgozni, hogy kell a kraft, inkább remote desktop, mint hogy a noti visítását hallgassam, de van, aki meg azt utálja. ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
ph A VPU-val felturbózott újdonság akár professzionális GPU-val is elérhető lesz, de a megjelenítője sem nevezhető gyengének.
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- 16" macbook pro m1pro.
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 05.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest