Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Varlaisaran

senior tag

válasz Jorus #9709 üzenetére

Hát akkor jól huzzál bele:D Iszonyat sok játékidő elmegy, ha először tolod, olyan érzésed lesz mint amikor kijössz a börtönből, nézel körbe, szembe veled Vilvern, hátul a white gold, azt se tudod merre hova wtf. Nálam legalábbis igy volt először. Itt ráadásul nincs fast travel (mod már van rá:D), sokkal mozgalmasabb minden, mindenhol akad látnivaló kipróbálnivaló, vagy csak simán megfog a táj, mert meg fog fogni; én ahogy kijöttem a Shadow Song-ból, lágy eső esett, körülöttem olyan táj, amilyet Obli alatt nem láttam sosem, komolyan szinte éreztem az esős erdő illatát... nagyon el van kapva a Nehrim atmoszférája. Én mondjuk nem vagyok egy ilyen szupergyors heccsátosztogató villámkezü gémer mint a háztetőkön röpködő codosok, csések, pláne hogy néha órákig csak nézelődök, kóborlok... ezt figyelembevéve másfél hónap volt a játékidőm:) Előtte ajánlanám körbenézni Nexuson, akad néhány hasznos mod, javitás-plugin Nehrimhez, ilyen a grass fis, a fast travel, stbstb.

35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés