Hirdetés
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varlaisaran
senior tag
Hát akkor jól huzzál bele Iszonyat sok játékidő elmegy, ha először tolod, olyan érzésed lesz mint amikor kijössz a börtönből, nézel körbe, szembe veled Vilvern, hátul a white gold, azt se tudod merre hova wtf. Nálam legalábbis igy volt először. Itt ráadásul nincs fast travel (mod már van rá), sokkal mozgalmasabb minden, mindenhol akad látnivaló kipróbálnivaló, vagy csak simán megfog a táj, mert meg fog fogni; én ahogy kijöttem a Shadow Song-ból, lágy eső esett, körülöttem olyan táj, amilyet Obli alatt nem láttam sosem, komolyan szinte éreztem az esős erdő illatát... nagyon el van kapva a Nehrim atmoszférája. Én mondjuk nem vagyok egy ilyen szupergyors heccsátosztogató villámkezü gémer mint a háztetőkön röpködő codosok, csések, pláne hogy néha órákig csak nézelődök, kóborlok... ezt figyelembevéve másfél hónap volt a játékidőm Előtte ajánlanám körbenézni Nexuson, akad néhány hasznos mod, javitás-plugin Nehrimhez, ilyen a grass fis, a fast travel, stbstb.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Honor Magic V2 fél év után
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- EA Sports WRC '23