Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
cgate
csendes tag
válasz
Realradical
üzenetére
Hi!
A memó most nincs nálam, kölcsönadtam kipróbálásra. A srác elvileg hét elején közli hogy kell-e neki. Ha nem és még aktuális az ajánlatod a tiéd. Kicsit közelebb nem tudunk találkozni a Pólustól? Elég messze lakom onnan...
-
cgate
csendes tag
UP
-
Realradical
őstag
No mizu?
-
cgate
csendes tag
válasz
Realradical
üzenetére
Csá!
Ma vagy holnap? Ma csak az esti órákban érek rá (úgy 8-9 körül). Ha még megfelel akkor neked, legyen ma, de ha nem holnap egész nap ráérek
-
Realradical
őstag
Elviszem 8K-ért ha ma el tudsz jönni vele a Pólus centerhez
-
cgate
csendes tag
UP
-
cgate
csendes tag
UP
-
Spin
aktív tag

-
cgate
csendes tag
Nem jó...
Most vettem két 512-es Infineont, amik mennek duálban, így most már tényleg el kéne passzolnom az 512-es Hynixet!!! -
Spin
aktív tag
d43-as?
-
Spin
aktív tag
csere?512-es 400-as infineon ramra?

-
cgate
csendes tag
Senki?
UP -
cgate
csendes tag
Senki? Pedig tök jó memória...
-
cgate
csendes tag
Sziasztok!
Eladó 1 db fent említett memóriamodul. A memóriát májusban vettem, kifogástalan állapotban van, nem tuningoltam sosem. Garancia még van rá, a User's-ben vettem, jövő hétre el is hozhatom.
Irányár 8k, ennél alább nem adom. Az átvétel akár már holnap is megoldható, vagy bármikor a héten. Jelentkezzetek minél többen! 
Aktív témák
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

na