Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigman00
tag
PEACE EVERYBODY!!!
Oké leállok a smilekkal (bár szerintem ez is csak egy amolyan ok volt hogy belémköthess.. ilyen alapon most beleköthetnék abba hogy szemüveged van
) Nem teccik a modorom ? Hát sajnálom senki sem lehet tökéletes és azt hiszem ebből következően nem is kellene egymást cseszegetni. Azt hiszem jobb ha egymást kerüljük. Ami pedig a ''fikázgatást'' illeti attól tartok ismét életbe lép az a probléma hogy bár a negatív vonást kitűnően meglátod mérföldekről a pozitívat nem (azt hiszem eddig talán 3 olyan játék volt aminél nemteccésemet nyílvánítottam PEDIG ennél sokkal több topicban jártam már)...sajnálom hogy nem bírsz de attól tartok ez kezd kölcsönös lenni
ismét zárjuk le a témát és ismét PEACE (reméljük nem ''estek pofára'') -
bigman00
tag
néz a halál videókat

mit tudsz te, egy pár kockából, ugyan..
majd, ha itt lesz maga a gém... (na, akkor lesz pofáraesés, de addig nem
)
Kezdjük ott hogy te ajánlottad a videot .... VAGYIS : számít
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másrtészt ez a videó a játékból 1 részlet ... ha ez szar akkor az egész szar ... az a gugoló futás meg olyan erőltetett hogy vmi szörnyű
Ezt a hsz-t (most a smilek-at is beletettem) NEM sértésnek szántam nem értem miért kellett rajta így felkapni a vizet.. Értelmetlen dühkitörések áldozata lettem HEEEEEELP

PEACE -
bigman00
tag
Hangsúlyozom nem sértegetni látogattam el ide és nem unatkoztam. A lényeg-a lényeg ő kirakta ide a videót AMI dícséretes dolog tényleg én el is mondtam róla a véleményemet (más kérdés hogy később megtudtam hogy a videó régi és baromira nem hivatalos) és ami még fontosabb ő támadt nekem hogy miért nem teccik nekem a játék. Hát istenem nem fogott meg. Emiatt még nemn kell lázadást szítani. Hogy miért írtam le kétszer, Azért mert Rauschie rákérdezett hogy ennek mi volt az értelme (megjegyzem én se látom annak értelmét hogy rauschie 7x egymás után beírja a C&C legujjab részének a topick-jába: UP hét különböző hsz-ben) Nem támadtam védekeztem és szeretném hogyha LordZero hsz-e fölött nem suhannátok el ... nem teccet a játék le lettem baszva. Innentől azt szeretném ha lezárhatnák ezt az egész témát és remélem jól fog sikerülni a game már csak azért is hogy nektek legyen igazatok (és én meg majd 1 jót jáchassak
) -
bigman00
tag
HEH.... Jó nagy zűr van ebből a játékból.
-
bigman00
tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Fölne háborodj nekem ... te közretettél 1 videót .. legyen az akármilyen régi vagy szar TE kitetted ebbe a topic-ba vagyis számolnod kellett azzal a ténnyel is hogy lessz akinek nem teccik maga a videó ebből következően a játék . Lehet hogy a videó nem jellemzi a játékot de mégis ittvan a játék topicjában VAGYIS joggal következtettem arra hogy ez lessz a játékból is. Szeretem a következő szólás/mondást használni: Ízlések és pofonok. Engem nem hogy nem fogott meg a VIDEÓ és a KÉPEK alapján a játék hanem egyenesen gagyinak (szarnak) találtam , neked azonban teccik ... ezt persze furcsáltam de beláttam hogy ez a te ízlésed. Természetesen én sem lennék ellene 1 jó kis ''gyiloknak lassított módban'' (ahogy azt boglya mondta) de azt hiszem az én véleményem nem fogja befolyásolni a játék végkimenetelét (mindenki nagy örömére) Én meg szeretném ha igazad lenne DE a videó alapján SZERINTEM ez nem fog beütni (és akkor finoman fogalmaztam)
Nemtudom szoktad e olvasni a GameStar magazint illetve az általa leközölt játék értékeléseket ... Ha jobban megfigyeled az ilyen vagy ehez hasonlót produkáló játékok szoktak 50-60%-ot kapni ... Elnézést ha vkit megsértettem a pesszimizmusommal vagy akármivel szó VS szó te kitettedide a videót én meg a videó alapján elmondtam a véleményem de azthiszem a vélemények kinyilvánítására is szolgálnak az egyes játékok topic-jai vagy legalábbis nincsen betiltva. (Ctrl C+Ctrl V módszerrel ill kijelőléssel másoltam be a szöveget a te hsz-edből ... sajna ez a módszer nem alkalmas a smilek másolására ...összesen két smile volt ami a szöveg lényegét nem változtata meg)
Mégegyszer: azthiszem nem kell magamban bűntudatot ébresztenem ha elmondom a véleményemet 1 játékról .
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bigman00
tag
Szerintetek ez a grafika felér a Hitman Blood Money-éval ? (elfogultság mentesen szeretném kérdezni
) -
bigman00
tag
néz a halál videókat
mit tudsz te, egy pár kockából, ugyan..
majd, ha itt lesz maga a gém... (na, akkor lesz pofáraesés, de addig nem )
Kezdjük ott hogy te ajánlottad a videot .... VAGYIS : számít
Másrtészt ez a videó a játékból 1 részlet ... ha ez szar akkor az egész szar ... az a gugoló futás meg olyan erőltetett hogy vmi szörnyű
-
bigman00
tag
Ez a game sztem simán SZAR

Láttátok azt a fószert szaladni ? Tudjátok mire emlékeztet ? A Tru Cryme Streets of LA -re ... az sem volt 1 nagy game
-
bigman00
tag
Nah ezt nem gondoljátok komolyan igaz ? Hát megnéztétek ti ezt a videót ?
ez rettenetes ... hol van ez max payn? max a nézet .. és hol van ez splinter ?
(de jót röhögtem... komolyra fordítva a szót ... én többet néztem volna ki belőletek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PC /i5-3470/8GB/
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Nem teccik a modorom ? Hát sajnálom senki sem lehet tökéletes és azt hiszem ebből következően nem is kellene egymást cseszegetni. Azt hiszem jobb ha egymást kerüljük. Ami pedig a ''fikázgatást'' illeti attól tartok ismét életbe lép az a probléma hogy bár a negatív vonást kitűnően meglátod mérföldekről a pozitívat nem (azt hiszem eddig talán 3 olyan játék volt aminél nemteccésemet nyílvánítottam PEDIG ennél sokkal több topicban jártam már)...sajnálom hogy nem bírsz de attól tartok ez kezd kölcsönös lenni
ismét zárjuk le a témát és ismét PEACE (reméljük nem ''estek pofára'')
)

)