Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Aktív témák
-
tag
válasz szandisas #2000 üzenetére
A teló persze az első csöngés után lemerült. Mindegy, szerintem rekord idő alatt megjártam, utak üresek voltak... de mindig pirosat kaptam. 46 óra az szép teljesítmény, az a jó amikor hanjnalban azért nem fekszem már le ''mert arra az 1 órára minek??'' aztán ezt jól megbánom napközben. Kb egy éve űztem sportot a későn/korán fekvésből, hétköznap nem volt ritka hogy 3 kor volt takarodó, fél 6 kor meg kelni kellett.
nem az enyén lett a 2000.
[Szerkesztve]Ha ezt olvasod a topik meghalt...
-
matuu
tag
Na látom, nem csak nekem kell, megint egész este bent lennem.
Azért a szállodás dologhoz még annyit hozzá kell tennem, hogy ha dolgozok akkor nem olyan nagyon vicces, mint amikor vendégként vagyok itt.
Reptéren mit kell ilyenkor csinálni?? Gondolom, hogy ott sincsen senki sem, mint ahogyan itt sem.''A'' rulez => ATI, AMD, ASUS
-
jasszer
őstag
Ha nincs járat ami késne, akkor tényleg nincs senki. A téli menetrend szerint 23:55-kor megjön a Wizzair brüsszeli járata, kb. egy óra alatt elpályázik róla az összes utas és kezdetét veszi a pihenőidő...
Kb. fél hat-hat körül pedig indulnak az első járatok, előtte két órával startol a jegykezelés, ergo ha minden jól megy van két és fél óra relaxálni...
Melyik szállodában űzöd az ipart?
Az túlzás lenne h most nincs itt senki, az elkövetkező másfél órában 4, szinte teli gép indul ---> nagyságrendileg 7-800 ember lehet a terminálon.
[Szerkesztve]Apokalipszis? Ezeknek?!
-
jasszer
őstag
Jah, akkor nem kell bemutatni... Ferihegyen a három terminál összensítve is csak sétagalopp Gatwick-hez képest. Durva h nálunk nincs szálloda, bár az új vezetés elég hamar össze fog ütni egyet szerintem.
A hónap közepén megyek hozzátok egy ismerősömmel, szerinted stoppolva van sanszunk bejutni a városba? (elég gyengén állok anyagilag, még szállásunk sincs...)Apokalipszis? Ezeknek?!
-
szalai56
senior tag
Ma én vagyok egyedül csak a melóban?
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
kavicssli
addikt
En Debrecenben egy amcsi cegnel vagyok es 3 hetente ejszakas vagyok
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
BLiNk3r
senior tag
Én meg most értem haza egy buliból, nagy élmény volt.
Alig élek, szóval miután bedobtam a vacsit, megyek is aludni.
Jóéjt nektek! -
qtrica
aktív tag
Tiszteletem minden fennlévő kollégának.Gyúrok erősen a ma este kezdődő éjszakai műszakra.
Yoda Jr.
-
qtrica
aktív tag
Szép-jó estét mindenkinek.Elkezdödik az éjszakai műszak.
Yoda Jr.
-
Bubu79
addikt
Őszinte részvétem az éjszakázóknak
Én most tettem le a lantot ( alig egy órája ) - de az éjszakai műszak a kedvencem ( ez perverzül hangzik ), mert a többihez képest sokkal nagyobb a nyugi ( jó esetben ).
Kellemes szórakozást mindenkinek éjszakára ( azt nem mondom, hogy jó munkát, mert az végképp perverzül hangzana ), én részemről horpasztok egyet helyettetek is"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
kavicssli
addikt
Megint egy ejszakas muszak.
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
-
qtrica
aktív tag
Lassan összefújja a ''szemetet'' a szél.
Yoda Jr.
-
kypre
tag
nem iszom kévát, az kiugrasztja a szívemet, akkor már inkább zöld vagy fekete tea, az ráadásul hoszabb ideig fejti ki a hatását. Meg az is jó, hogy nem vagyok egy ideges típus, szóval a gyomorfekély, és a magas vérnyomás elkerül, legalábbis remélem (lekopogom), szóval, csak nagyon nagyon kába vagyok a fáradtságtól, és figyelmetlen, najó, meg néha türelmetlen is azért...bevallom
Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
tuskooo
addikt
Na, valahogy elálmosodtam...ritka. További jó éjszakázást mindenkinek
-
KMan
őstag
CSak köszönés szinten, de mar megyek is. Jo munkat! Ma sem tanultam sz*rt se
Kavet en sem ittam mar 8 honapja. (csak hogy ne vehessem magamra )Csak a balekok alszanak [SAS]
-
Wolfy_
tag
hello
miutan sikerult kihevernem a tegnap ejjeli bulit (reggel 7-re ertem haza ) ujra itt rontom a levegot egy kicsit. -
mikado
tag
háj baglyok!
A politikusok a javadat akarják. Ne add oda nekik!
-
qtrica
aktív tag
Ez kéne nekem is, egy jó kis regenerálódás.Mikor jut erre idő?
Yoda Jr.
-
szalai56
senior tag
Elfelejtettem beírni, de itt vagyok.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
Wolfy_
tag
na azt hiszem, hogy a regeneraciomat egy kis alvassal fogom megtamogatni.
mindenkinek tovabbi jo eccakat! -
törölt tag
Vagyok a héten!Szombat reggel 06:00ig!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest