- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
-
Napot az uraknak! Csak a tápom szált el hála az égnek!
Úgyhogy most egy Corsair 650-es pörög a gépbe
-
hát mindekttőnek meg van a jó oldala... csak meg kell találni. Én pl nagyon jól éreztem magam egyedül is. Persze néha hiányzott valaki, meg mindig volt akit lehetett tologatni, de pont ez a szépsége az egyedüllétnek, hogy lehet gond nékül flörtölni, meg azt csinálsz amit akarsz.. szóval fel a fejjel!
-
-
-
Jó reggelt mindenkinek, és kellemes hétvégét is!
-
Reggelt az uraknak!
Buherka: Na milyen a cucc? hogy megy?
-
estét az uraknak!
-
estét az uraknak...
-
nah.. de eltünt mindenki...
-
válasz
buherka #10878 üzenetére
Soroljam? Hátha kell neked valami, én meg odaadom szívesen, mert legalább lesz szabad helyem
Egyébként tavaj tavasszal lomtalanításkor dobáltam ki kb 7 486, P1-es gépet, 2 nagyon régi orosz (!!!) szünetmentes tápot, meg még az ördög tudja mit
Hajrá-hajrá... nehogymá a vízkő erősebb legyen nálad...kvacssli: Ne lazsálj... nyomkodd az billentyűt, és olvasd a kijelzőt
-
-
válasz
buherka #10869 üzenetére
hát nagyon úgy fest...
Nembj, lesz helyette másik.. vagy egy 680i-s DQ6, vagy várok, és akkor egy 790i-s valamilyen deszkaAz ecet egyébként nagyon jó ötlet. Mondjuk kocsiba még nem próbáltam, de kávéfőzőbe nekünk is bevált.. És végülis kocsihűtő és kávéfőző között nincs olyan nagy különbés
-
válasz
buherka #10858 üzenetére
jah...
mondjuk most szívok! úgy néz ki csak nem bírta az alaplap a vizet. Regglel bekapcsolom a gépet, és nem történik semmi. Vagyis wincsik felpörögnek és ennyi. Kiveszem a memókat, és le se sípolja... aztán kivettem a két vidkarit, és azt sem... szóval vehetek új deszkátEgyébként meg mindenkinek KELLEMES JÓ REGGELT!
-
Reggelt az uraknak! Én ma már nem megyek dolgozni...
El se hoszem -
nah, jól itt maradtam egyedül, mint a kisujjam!
-
válasz
tomyoy #10843 üzenetére
csak mert a vizes topikba az zamanok nagy részét szídják... kikéve egy kettőt!
-11 fokos vízÁllat
Úgy mehet ám a tuning
Nekem max eddig csak -2 volt avíz, úgy volt a q6600 húzva 100% terhelve 8 fokos
Én álltalába mindenből kerülöm az asust. Nekem nem szimpi. Nem szimpi, mert egy olyan cég aki gyárt a monitortól kezdve az alaplapon át a webcamig mindent valahogy nekem olyan nemmegbízhatónak tűnik! Meg volt egy élményem, még régebben, mikor az egyik legdrágább alaplapok közé tartozott az asus, és kellett 10 gépet összraknom. A 10 géphet 23 alaplapra volt szükségem, mert 13 szar volt. És utánna vettem 10 asus vudeó karit hozzá, és nem ment egyik se. Visszavittem a nagykerbe, erre közlik, hogy jah, hát azért nem megy, mert asus alaplappal nem kompatibilisek. Na én azóta asus-t nem veszek. Vagyis vettem mert kb 3 hete mégis
-
válasz
Darth_Revan #10842 üzenetére
hát ezaz.. nálunk is meleg szokott lenni!
-
jah, mert mindenki alszik, vagy csajozik, vagy mittomén
Aktív témák
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x3Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest