Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
veterán
válasz bolondember #7396 üzenetére
szurkolok a bios-odhoz, mert egy phanom-ost szívesen meghalgatnék mi a véleménye. Én intel párti vagyok, de nagyon vártam a procit, de a hírekkel ellentétbe miszerint nagy C2D killer lesz, elég gyengére sikeredett (a ph-s teszt szerint) de azért kíváncsi lennék rá, mit mond más.
-
veterán
válasz buherka #7402 üzenetére
Szeretem énis ez a kártyát. Mondjuk, hogy hány rétegű a nyák, engem marhára nem tud izgatni, csak működjön. De az tény, hogy sokkal masszívabbnak hat a régi G80-as kártyák, mint az új G92-esek!
Köszi. Most hogy nézem a konfigod, még megvan az E4400-esem is a szekrénybe. Be kéne rakni megnézni miz muzsikál. Azért a 3Ghz neked is szép eredmény. Ha jól emlékszem nekem annyin nem ment!
-
veterán
egyébként próbálta már valaki ezeknek a kártyáknak a két monitor kimenetét használni? Mind a kettő teljes értékű kimenet? Tehát mind a kettőn tudok legalább 1280*1024-et nyomatni?
-
veterán
válasz bolondember #7409 üzenetére
Király, köszi, akkor holnap rákötöm már a régi CRT-met, mert mintha láttam volna a FSX-be egy olyan opciót, hogy dual monitor
Most vettem hozzá gázkart, lassan tényleg olyan lesz, minta igazi repülőbe ülnék[ Szerkesztve ]
-
veterán
Na énis elköszönök, mert lassan megyek haza!
Jó pihit skacok! -
veterán
Jó estét az uraknak, és kitartást. Én már itthonról nyomulok (szabi powa Ö
-
veterán
válasz bolondember #7480 üzenetére
LOL
a vízhőmérőt már beraktam, aztán aludtam 12 órét Ez tőlem kicsit meglepő, mert ha 7 órát alszom, már csodálkozom magamon
-
veterán
válasz bolondember #7493 üzenetére
én itt vagyok
-
veterán
válasz bolondember #7498 üzenetére
Már megint???
-
veterán
válasz bolondember #7503 üzenetére
Citrix?? Fúúúúúúj... mi is azt használjuk.... de utáááálom
-
veterán
válasz bolondember #7506 üzenetére
nálunk is kettő ilyen, és ha valmai van, amit őszintén utálok, hát az pont az a két program
-
veterán
hú de nagy a pangás skacok!
-
veterán
Jah, egyébként szép jó estét mindenkinek!
-
veterán
Na viszlát skacok!
Megyek asszonykával foglalkozni mégmielött besértődik, hogy megint kockulok
Joccakát nektek!
Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest