Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Vasinger! nagyúr Nem tud valaki olyan helyet ahol lehet kapni, ami a belvárosban van? 4-6-os vonala, esetleg 3-as metró. 
- 

menthor tag dobozost a 12. kerületben is lehet kapni, egy kisboltban, a Csaba utcán kb a Hajnóczy utca kereszteződésnél. ~1 hónapja láttam, ki is van rakva a kirakatba  
- 

saiyajin senior tag Jó ez a topik, örülök, hogy rátaláltam. Jövő héten beszerzek egy-két adagot! 
- 

Cyberpunk félisten Legszívesebben fejbe lőném a kitalálóját. Egyszer ittam, elég is volt. Ennél egy fokkal jobb a citromos Pepsi. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

TOTTIER tag válasz  szentkuti11

üzenetére szentkuti11

üzenetéreKonkretat nem beszéltünk csak mondta hogy tud kulfldrol hozni  
- 

TOTTIER tag Hello mindenki!!! HoppMaster nevű kollégánk nagylelkűen felajánlotta hogy szerez nekünk nagy kiszerelésben vaníliás coca colát !!!!  
- 

üzenetére szentkuti11

üzenetére340 ft :/ 
- 

üzenetére szentkuti11

üzenetéreMajdnem talált....csak a király utcaiban :d 
- 

üzenetére szentkuti11

üzenetéreőőőőőőőőőőőőőő nem  Nem a tudásra szomjazom én hanem a kólára :d Nem a tudásra szomjazom én hanem a kólára :d
- 

TOTTIER tag Na na na....ki találja ki hol vagyok?  
- 

üzenetére szentkuti11

üzenetéreRondítja az az ocsmány pad és a füzet az öszképet  
- 

FatalEror addikt válasz  szentkuti11

üzenetére szentkuti11

üzenetéreVagy így sem...  
 De talán csökkenti az iskolaunduritisz tüneteit....
- 

szentkuti11 addikt Az iskola is csak így elviselhető   
- 

TOTTIER tag Ez egy nagyon jó és érdekes kérdés.....ki kell próbálni mihamarabb  Hát igen nem nagyon esnek utba de persze a nagyobb kiszerelés is jobb lenne mert legagyásodunk ha pl 3-4 napi adagot akarunk venni Hát igen nem nagyon esnek utba de persze a nagyobb kiszerelés is jobb lenne mert legagyásodunk ha pl 3-4 napi adagot akarunk venni Legalábbis én egy nap meg tudok inni 3-4-et gond nélkül ami anyagilag nem a legkifizetődőbb Legalábbis én egy nap meg tudok inni 3-4-et gond nélkül ami anyagilag nem a legkifizetődőbb
- 

nem_tom őstag Az a baj, hogy nem nagyon esnek útba ezek a vaníliás kóla lelőhelyek. Nem tudom mikor jutok egyhez ismét, de már várom. Vagy talán ha valamikor Pesten járok teszek egy kis kitérőt.  Most jutott eszembe egy bizarr ötlet! Ha van VBK (vörösboros kóla), akkor milyen lehet a VBVK (vörösboros vaníliás kóla)?  
- 

JDM_Style tag jelentem, még mindig nagyon finom! 
- 

tildy nagyúr Tunderek vagytok mindannyian. Kedden nekiindulok es veszek  
- 

TOTTIER tag 
- 

TOTTIER tag 
- 

FatalEror addikt Vanillás van 2L-s kiszerelésben?  
- 

TOTTIER tag Na akkor meg is született [link] 
- 

nem_tom őstag Egyébként én a mai napig abban a hitben éltem, hogy leálltak ennek a gyártásával és ezért nem lehet kapni. Amondó vagyok, hogy valahogy összegezni kéne ezeket a boltokat. Minél több lesz a hozzászólás annál macerásabb lesz az egész topicot végig guberálni. 
 Az én ötletem az lenne, hogy csináljunk ennek a topicnak egy bejegyzést. Itt maradunk, viszont ott meg sorra írjuk be a lelőhelyeket egy csokorba a bejegyzést frissítve folyamatosan. Vagy át is költözhetünk oda, az már teljesen mindegy. 
- 

üzenetére szentkuti11

üzenetéreA dr pepper is ilyen árban mozog ?  
- 

üzenetére szentkuti11

üzenetéreÉs nagy kiszerelésben nem tartanak? 
- 

TOTTIER tag Köszönet az infóért szentkuti11 kollégának  
- 

üzenetére szentkuti11

üzenetéreEzt a Szépvölgyi út 2/B-ben lévő boltban készítetted?  Dehogy tünt el csak megfeletkeztem róla de máris pótolom Dehogy tünt el csak megfeletkeztem róla de máris pótolom 
- 

szentkuti11 addikt Szerintem valahogy eltűnt az éterben az általam javasolt hely, pedig 99%-ig biztos vagyok benne, hogy minden helyre onnan viszik. 1db= 295 Ft 
 13 darab vásárlásánál pedig 272 Ft-ra jön ki egy darab. 
- 

TOTTIER tag Térkép nézet egy újabb helyről!!! Az infóért köszi XSiGma Kollégának !!!  
- 

TOTTIER tag válasz  JDM_Style

üzenetére JDM_Style

üzenetéreNem találtam sajnos csak a kis dobozosat.Vaterán viszont van 1 literes kiszerelésbe 1000ft-ért 
- 

nem_tom őstag Több mint 10 éve már annak, hogy nem ittam vaníliás kólát... a mai napig hiányzik. Jó, hogy van ez a topic, megy is a kedvencekbe!  
- 

XSiGma aktív tag nagymező/mozsár u. sarkanal levo abc-ben is kaphato dobozos. 
- 

üzenetére szentkuti11

üzenetéreAz szép  Már csak azt kéne kideríteni hogy nagy kiszerelésben hol lehet venni....na persze nem a zérót Már csak azt kéne kideríteni hogy nagy kiszerelésben hol lehet venni....na persze nem a zérót 
- 

szentkuti11 addikt Amerikában még Vanilla Zero is létezik, mondjuk ezt semmi pénzért nem innám meg   
- 

TOTTIER tag 
- 

stangli senior tag 
- 

üzenetére szentkuti11

üzenetére a saját képes hozzászólásért külön köszönet a saját képes hozzászólásért külön köszönet 
- 

szentkuti11 addikt Óbudán, a Szépvölgyi út 2/B-ben van egy Koreai-Japán élelmiszer bolt, ők 330 Ft-ért árulják a 0,33-as dobozt. Valamint a II. kerületben a Városmajorban a villamosmegállónál van egy kis büfé, ők 450-et kérnek érte. Alapvetően nem a kedvenc ízem, de mindenképp érdemes megkóstolni. 
- 

TOTTIER tag Szeretném fellelni hogy pesten hol lehetne ilyen colát beszerezni akár nagyobb tételben vagy huzamosabb időn keresztül! Pár helyen találtam már eddig de elég szép összeget kérnek érte sajnos...Várnám a hozzászólásokat és a segítséget! Gyűljenek össze a vaníliás cola imádói!!!   
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a saját képes hozzászólásért külön köszönet
 a saját képes hozzászólásért külön köszönet