- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortu30
csendes tag
Üdv! Egy ideje a Müller drogériá(k)ban is kapható 0.25-ös dobozos változatban, 195 Ft-os áron, ami nem a legolcsóbb, de mégis VAN!
-
Peathee
senior tag
válasz
minek?:S #190 üzenetére
Először is helló mindenkinek
Nem is tudtam, hogy létezik ez a topic is.
Én is nagy vaníliás CocaCola rajongó vagyok. Azon szerencsések közé tartozom akiknek van Metro kártyája ezért onnan van biztos forrás. Az angol 0,33-as fémdobozost tartják mindig készleten.
A Külföldi források közül:
Szlovákiában a Billában van 1 literes műanyag dobozos kiszerelés. (De nem mindegyikben) Komáromban gyakran van. 1,1 Eur szokott lenni. Mivel Komáromban dolgozom ez is napi beszerzési forrás. -
minek?:S
őstag
A Keletinél van egy kínai bolt ott a félliteres 250/300 Ft, onnan rendszeresen hozok haza
-
Tamás63
újonc
Sziasztok! A napokban voltam Fót-Dunakeszi Tescóban és az üzletsoron van egy brutális ajándék bolt. "MÚLTKOR" néven üzemelnek. Ott láttam Angol 0.33-as vanillát és vanilla zérót, 1.75-ös angol vanillát, és amerikait 0.355-ös vanilla és vanilla zérót. Kb.: 70 féle különleges ücsiük volt és azt mondták, hogy le vannak fogyva, mert télen nem annyira viszik.
-
Sterilzona
senior tag
válasz
BenQhunria #186 üzenetére
Szia
Van többféle kiszerelésbe. Ha jól emlékszek. 1 literesbe biztos van. De eddig csak olyan üvegest láttam ami visszaválthatós, de van a másik féle palackos is, ami magyarba is az általános. Ez a vastag falú régen nálunk is divat volt, de megszűnt. Itt alapból minden üveg visszaváltós, mert 25 cent az üveg, amit pluszba kifizetsz, aztán bármelyik boltba ha vissza viszed, kifizetik utalvány formájába. Aztán más más palackra más más a pfand díj.
Szóval olyan 1,2 euro körül van. Nem emlékszek pontosan.
De magyarba kb 300 a 0,33.
De még nem kóstoltam, meg amúgy se vagyok nagy szakértő.
De, itt németbe van literes kiszerelésbe vanilliás zero, koffeinmentes és a life zöld üveges. Meg a többi.
S van 1,5 literesbe is, meg 1,25. Tök más palackba van a másfeles. Kb magyar áron van a kóla.
Plusz, érdekesség. Itt szeretik a narancs mixet. Tehát, cola meg narancslé, citromlé stb. Nekem nem ízlik. De eléggé elterjedt.
Továbbá, pl láttam gyömbéres pepsit is, otthon még nem. -
Maksifül
senior tag
A Csehországban forgalmazott 0,5l-es vaníliás kóla egy rakás szar!
Vegyetek UK vagy USA dobozost a kínai boltokban, meg ahol lehet kapni. -
BenQhunria
tag
Kedves Németországban tartozkodók, kinn milyen kiszerelésbe lehet vaniliás colát kapni , illetve kb mennyiért?
-
Vargnatt
tag
Ha valaki még olvassa ezt a témát: Fehérváron tud valaki esetleg helyet, ahol lehet kapni? Tudtommal az Origin büfében volt egyedül, amíg meg nem szűnt... meg állítólag a Metróban talán van, de nincs Metro kártyám.
Megveszek a vaníliás Coke-ért, de röhej, hogy így kell fű alól vadászni rá, mint a szocializmusban a banánra baszki... holott állítólag pont nálunk is gyártják...
-
Szevam
senior tag
3 dl dobozos vanillát láttam (~múlt héten) a Reiner Frigyes parki élelmiszerboltban (Budapesten), az árára nem emlékszek
-
DrTropex
csendes tag
válasz
maximilian4 #155 üzenetére
Én is szolnoki vagyok
El mondod hol lehet ennyiért venni? Nagyon szereti barátnőm, vennék neki jópárat
-
Maksifül
senior tag
válasz
giornalista #181 üzenetére
A szlovák Billákban persze sosincs.
-
Maksifül
senior tag
válasz
giornalista #177 üzenetére
Milyen üzletekben lehet kapni ekkora kiszerelésben?
-
darvinya
titán
Eltűnt eredeti amerikai Vanilla Coca-Cola.
Utoljára 1 hónapja tudtam az elfekvőben lévő 4db kannát venni. -
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Bp. XIV-XVI tengelyben tudtok olyan helyet ahol lehetne kapni?
Köszönöm!
-
Maksifül
senior tag
Black Cherry Vanilla Coke
A fél karomat odaadnám érte, ha megkóstolhatnám
-
flexxx
tag
Sziasztok,
Nem vagyok 100%-ig biztos, hogy még mindig lehet kapni, ahol anno én vettem 1-2 éve. Allee mögött, Váli utca, Siroki utca sarkán lévő kisboltban, még 1.5 literesben is volt, viszonylag jó áron. Ha valaki arra jár, majd informáljon, hátha még lehet kapni.
-
darvinya
titán
válasz
hercegno1991 #169 üzenetére
-
Sugi28
újonc
2 literes vaniliás coca-cola 500ft.
több darab is! -
Yondaime 四代目
tag
válasz
nálunk 350ft a 0,33as
-
darvinya
titán
válasz
maximilian4 #159 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
maximilian4 #157 üzenetére
Biztosan USA-s volt?
Mekkora űrtaltalmú volt az USA-s? -
darvinya
titán
válasz
Ez EU-s és szar az eredeti USA-hoz képest.
-
bunfi
őstag
Az #1pizza.hu is árul, nagyon nagy a választék, szinte minden van, 390 egy dobozzal. Kiszállítani csak 2000 forint felett szállítanak ki, kivéve ha kaja mellé rendeled. Nem fedik le egész Pestet, de hátha valakinek segít
-
Ádám16
addikt
A főnököm rendezvényeken árul, és egy jégkásagépért ment a Balaton mellé.
A csávó, akitől vásárolt, ital"terítő" volt, és mivel a főnökömnek van egy kisebb büféje, hozott cocavanillat, 2 zsugorral.
Így "beszerzési áron" az 0.33l-es 220 forint volt. (Persze 350-ért adtuk, de..)
Szóval szerintem a terítő srác olyan 180-200ért szerzi darabját. -
nem_tom
őstag
Itt Csömörön a Laki ABC -ben is árulnak már vaníliás kólát. Gondoltam megemlítem, hátha valaki erre jár.
-
darvinya
titán
Eredeti amerikai 12OZ(0.355L) Vanilla és Zero Vanilla Coca-Cola 395Ft-ért 1117 Bp., Hauszmann A. utca 7. kis élelmiszer boltban.(meg egyéb más is)
Eredeti amerikai 12OZ(0.355L) Vanilla Coca-Cola 330Ft-ért 1111 Bp., Karinthy F. út 28. és Budafoki út sarkon lévő dohány boltban.(meg egyéb más is, és néha gond van a tárolással) -
fgp303
csendes tag
Budapesten a VII.kerület Damjanich utca 26-ban egy tonna kulfoldi udito van. Kb 70-90 féle. Itt ittam amerikai coca-cola life-ot is
de ami ennel is izgalmassabb, Twinkies-t is vettem már itt!!!
-
nem_tom
őstag
Budapesten az Örs vezér téren a HÉV állomás melletti lángososnál lehet kapni dobozos kiszerelésben vaníliás kólát. Tegnap voltam ott, akkor éppen nem volt de megkérdeztem, hogy lesz e még és azt mondták igen.
Amint lesz tuti lecsapok rá így több mint 10 év elvonás után.
-
farkzoli
tag
Tegnap a Kálvin-téri metróban vettem, egy Delicates nevű kisboltban, 1/3 literes dobozban 250 Ft-ért. Nagyon aranyos kínai lány szolgált ki
-
Vangelis
félisten
Itt barcikán is van vanilliás... 260ft egy doboz...
Ha esetleg itt keres valaki
Majd megkérdem honnan veszi a boltos.
-
wjbhbdux
veterán
BP Damjanich és Hernád utca sarkon lévő "vegyesbolt" árul 5 féle Mountain Dewt, 6 féle Dr Peppert, rengeteg féle Coca-colát, pepsit, és még sok mást is, meg sem tudtam jegyezni annyi minden van
a legtöbb 300 Ft.
-
TOTTIER
tag
Blaha aluljaroban a kinai uzletben ahol sok edesseg meg stb van ( viragbolt melett) ott is lehet kapni
-
M.Á.22
újonc
Budapesten a Lehel piacon tudok vaníliás Coca colát, illetve karácsony előtt a Westendbe szokott lenni felállítva egy Milkás üzlet. Ott is lehet kapni.
Vidéken két helyen találkoztam eddig vele, Miskolcon az autobuszállomáson, és Balmazújvároson a Pennyvel (majdnem) szemközti italboltban. -
marcyman
aktív tag
Sziasztok!
Itt is lehet vaníliás kólát rendelni, illetve más érdekességeket: www.redberry.hu -
wjbhbdux
veterán
Több helyen is található Manna ABC-ben rendszerint van 0,33as vaniliás coke, 350Ft körül.
Ellenben mountain dew-t sehol sem látok, valaki nem találkozott vele mostanában? -
Poo92
csendes tag
https://www.facebook.com/vaniliascola?fref=ts
Célul tűztük ki, hogy újra ihassunk Magyarországon Vaníliás Colát! -
Kőbánya, Bodza utca, Sörgyár utca sarok, Torony ABC. Sajnos csak dobozost árulnak (350 ml), és marha drága, mert 399-ért adják.
-
gurkha
újonc
Campona-ban van egy Angol termékeket árusító kis bodega (kb.a közép részen) ott a 2 literes 790 ft.
-
gurkha
újonc
Csepelen Tanácsház tér-Kossuth Lajos u. ( busz végállomás )kereszteződésnél van egy diszkont ( kínai bolt )
és ott is van dobozos vaníliás cola 250 ft. -
gurkha
újonc
A culinaris-ban kapható kétféle vaníliás között csak az ár különbözik az iz az nem.
A Gellert szálló melletti ejjel-nappaliban még mindig lehet kapni. és még Dr . Pepper is van!( vaníliás:250 ft. Pepper:260 ft. ).
Valamint a Szerémi út Barázda út kereszteződésénél van egy hamburgerező ahol szintén van vaníliás cola és
Dr . Pepper is. ( amerikai es angol valtozat 350ft/ 450 ft.) -
Speccy
aktív tag
Felhozom a topikot, régen én is szerettem ezt a fajta kólát, és most innék megint. Dél-Pesten esetleg nem tud valaki egy helyet, ahol lehet kapni? Továbbá : a culinaris.hu webshopban rendelni is lehet, ha más nem lesz, akkor ezt fogom tenni, viszont van Angliából behozott kóla 290 ft-ért, és van USA import is, ennek ára viszont 499 ft. Hacsak nincs valami ízbeli különbség, miért választaná valaki nem az angliai verziót?
-
TOTTIER
tag
válasz
olajos.adam #129 üzenetére
Lassan elég szép kis lista lesz
-
olajos.adam
csendes tag
1055 Budapest Szent István Körút 5. (Jászai Mari téri buszmegálló) Édenkert ABC 0-24 Itt lehet kapni Angol és amerikai változatban. Van még itt Mounten Dew, Gyömbér sör, Arizóna tea, Sprite Zero, Fanta eper, Fanta erdei gyümölcsös, DR Pepper, DR Pepper Cherry, Rubicon, Lipton 0,33 can, San Benedetto 0,33 can, San Pellegrino, Sappe Aloe Vera, és sok más...
-
TOTTIER
tag
A méta utcánál is lehet kapni. A hídról lejőve balkéz felöl a kajáldánál ami az autókereskedés előtt van
-
HuMarc
veterán
Németország, Penny. 4,8 euróért vettem 6×1,25 liter vaníliás kólát. Imádom.
-
fgp303
csendes tag
Itt vettem vanillias Coca Cola-t utoljara: http://href.hu/x/khoe
jegyzem van egy csomo mas erdekes cucc is a boltban es keso ejszakaig nyitva van
290 forint volt az ára
-
TOTTIER
tag
Na mountain dew vadászat indul.Ha valaki tudja hol tudok még ilyet kapni akkor segíthetne benne
-
béke
aktív tag
Nincs mit.
-
béke
aktív tag
sziasztok ha még nem írták volna új helyen a VCC (Vaníliás CocaCola) ARENA Pláza
Keletitől megközelítve
Bejárat után jobb oldalra sétálsz
Mész egyenesen a Tesco felé
És a bal oldalon megfogod látni Valami BIO cuccos bolt minden fajta itallal és csokikkal is
Egyből kiszúrtam és ittam egyet igaz nem a legolcsóbb de finom volt.
390FT. -
eladodo
csendes tag
voltam ma az azsia centerben,vagy 8 helyen lattam vanilias colat,vettem is egy kartonnal...
(volt dr.pepper is,sima,cseresznyes,emelt koffeines...)
-
nem_tom
őstag
Nem kell percenként új hozzászólást írni, ott a szerkesztés gomb.
-
ESP
őstag
Apáczai csere jános u 4.nél, ahol van a marriot hotel van egy kisbolt.
Ott is van vaniliás
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest