- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Hello!
Már korábban megcsináltam az ügyfélkapu+ authenticator-os regisztrációt, ami működik is. Viszont nem biztos hogy mindig kéznél lesz a telefonom a pc előtt amikor be akarok lépni, ezért remek ötletnek tűnik hogy emailben is lehet belépő kódot kérni. Viszont most próbáltam volna ezt az email-es belépést, de pirossal ezt írja: A felhasználónév vagy a jelszó helytelen, vagy Ön nem jogosult a kiválasztott azonosítási szolgáltatás igénybevételére.
Pedig jelszó és felhasználónév is jó, ugyanaz mint a mobilos alkalmazásnál, ott meg elfogadja.
Csak nem az van, hogy ha alkalmazással regisztráltam akkor nem is használhatom email kóddal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nagyon jó dolog digitális állampolgárnak lenni! Főleg akkor, ha az online felületet lehetne is használni. Január...
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest