Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
Én kitaláltam egy újszerű imperatív programnyelvet. Egy régi már nem támogatott Basic nyelven le programoztam belőle kb. 200 működő kódoldalt {1 oldal = 30 sor} .
Ezt szeretném egy csapatmunka keretében átíratni Visual Basic programnyelvre, és az Interneten árusítani. Ez az imperatív programnyelvem sok mindenben hasonlít a többi imperatív programnyelvre, csak másképpen, újszerűen van formázva . Persze ha csapatmunka, akkor egy kicsit a csapat fejleszthet rajta. Úgy gondolom, hogy már félkész állapotban is lehetne árusítani, hiszen a nagy programnyelveknél is ez a bevett szokás.
-
hiperFizikus
senior tag
Az álláskeresésen és az állásajánlaton kívül van harmadik út is: az egyesülés csapatmunkára.
Ebbe a topikba azokat várjuk, akik létre szeretnének hozni valami csapatot valamilyen szellemi munkára, vagy részt szeretnének venni valamelyik csapat munkájában.
És persze itt megbeszélhetünk mindent a csapat munkával kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo NEW 2DS XL CFW okos! karcmentes, doboz, töltő, tok, 128GB SD kártya, gyűjtői állapot!
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 7540U 32GB 512GB NVMe magyar bill ujjlolv gar
- Steam Deck 512GB karcmentes, 100% akku, dobozában! Mint az új!
- Kingston renegade 1TB bontatlan
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB magyarított vbill IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Samsung S24 Ultra 256/12GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest