Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Hosszú távon szerintem igazad van. Én csupán abban kételkedek, hogy ez akár még a mi életünkben valósággá válik-e. Szerintem még évtizedekre vagyunk attól, hogy egy emberrel egyenértékű (vagy azt megközelítő) humanoid robotot gyártsunk, ami mondjuk nem fél óra működés alatt merül le.
-
Tasunkó
őstag
Nagyon bátor kijelentések, miközben még ember nem látott ilyen munkát kiváltani robottal.
Jók ezek a sztorik arról hogy régen fáklyával gyújtották meg a cigit, ma meg már a laposelemet használni is ciki lenne, de itt leginkább az az érdekes kérdés, hogy kinek gyártják ezeket a humanoid robotokat. A szexrobot egy jó megoldás, illetve robottal flexelni valami irodában, látványrobot látványpékségbe. Ezeknek az embereknek akik eddig ezt csinálták, bizonyára rossz híreket hoz a kis robot eljövetele, de nem kell a fiatalságtól elvenni a jövőképet hogy legalább egy 20-30 százalékuk, gyártósoron fog dolgozni nyugdíjig.
Új hozzászólás Aktív témák
ph 13,8 milliárd dollárnak megfelelő összeget fektethet humanoid robotokba az Xpeng.
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest