Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

veterán

válasz Krisszer #6920 üzenetére

Olvasva a felettem lévő hozzászólást kísértetiesen emlékeztet valamire ez a történet.

Nálam teljesen más van. Egy laptop és egy mxm csatolású adapter tetszőleges VGA kártyával természetesen külső asztali tápegységgel, hasonlóképpen mintha e-gpu lenne, de nálam ez nem egészen az.....mindegy. [link]
    Az oldalt nem olvastam csak elmondom, hogy ez nálam hack módon megy miután egy rtx 2080-as nvidia kártya cserélt egy tesztelt gtx 970-es típust, ami akkor még hibátlanul ment. Maga az adapter és a mostan használt aláírásomban szereplő VGA már nem egészen kompatibilis a létrehozott mxm adapterrel, így kellett egy kis korrekció az eszközkezelőben, nevezetesen az ACPI letiltása.

Ezt le kell tiltanom és nem újraindítva hanem kikapcsolt állapotból egyszerre indítva tudom 100%-os formában használni. Újraindítva, vagy nem egyszerre, úgy csak amolyan csökkentett módon jön fel hiányos gpu-z -vel igazolva. Ezt a tippet pár éve külföldi fórumon ajánlották próbáljam ki, és bejött. Hátha nálad is működik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés