- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
IstvánLászló
üzenetére
szerintem engedd el. A t400-on elvileg kéne legyen expresscard slot.
Az egy ősrégi gép, semmi értelme 1070-es gput rákötni, processzor erőből nem képes kihajtani, ráadásul csak régi lassú fajta és 1x sávos csatorna van az expresscard slotban.Anno t430-ra dugtam Radeon Hd6670 [link] és geforce 1050 [link] kártyákat. A lassú csatlakozás miatt már azoknak is lefeleződött a sebessége a normál pécébe kötött használathoz képest.
Anno próbáltam t61-es gépre (ami egyel régebbi, mint a t400) is bedugni az expresscard slotba, de nem működött vele az exp gdp kütyümmel a kártya.
A t61-hez anno vettem egy hozzá való nagy dokkoló állomást pcie slottal, azzal használtam geforce gt610 kártyával, csak hogy legyen opengl támogatás valamelyik programhoz az ősrégi integrált gpu helyett.
Ráadásul érteni is kell, hogy mit hová hogyan szabad dugni, mert elfüstölheted az egészet, ha nem érted elektronikailag, mert ezek nem szabványos megoldásokra épültek még, nem olyan adat és áram megy rajtuk, mint ami normál esetben menne olyan dugóval.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Mazda topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- HP ProDesk 400 G2 Mini, i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest