Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kzsolt00

tag

válasz Sonek #618 üzenetére

Szia Sonek!

Szerintem én voltam itt az első, aki megvett egy ilyen "EXP GDC" -s terméket, legalábbis innen a fórumról, és szeretnélek óva inteni, hogy vigyázz. Nagyon meggyőző az ára, és kb. szerintem a dízájnja is sokkal jobban megnyerő, mint a hwtools-osé, de cserébe nem minden esetben működik. Vagyis hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem működik teljesen, de válogatós laptopok terén, és nem igazán tudni, hogy miért. Bár nyilván az én használt laptopjaim lehet, hogy nem eGPU barátok, és amúgy az eszköz meg kiváló. Nem tudhatom, mert nem volt több próba laptopom.

Tehát mondhatni zsákbamacska. Nekem még megvan ez az eszközöm. 13.000 ért vettem, egy express cardos változatot, annyit segíthetek neked, hogy eladom neked ennyiért ( hogy legalább a pénzem kapjam vissza), és hátha a Te gépedet szeretné, és akkor használnád egészséggel. Amennyiben nem menne, akkor tovább eladod.

Ez esküszöm nem tukmálás akar lenni, csak segíteni szeretnék, ha nem muszáj, ne külföldről rendelj, mert itt van nálam gyakorlatilag új, párszor tesztelt állapotában.

Új hozzászólás Aktív témák