Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Elolvastam idáig a tapasztalatokat, és nagyon megjött a kedvem a dologhoz. fkenny blogját is olvastam, de úgy néz ki itt lesz inkább élet

Lenne még pár kérdésem:- Xbox tápból feltétlen szükséges a 203W-os? Vagy megteszi a 175-ös is? Nem akarok energiazabáló szörnyet csatlakoztatni az elektronikába

- Az ezen az oldalon kapható elektronika Gen 3-mas. Mi a gyakorlati előnye ennek? Mármint hogy nem Gen 1-2? De ez nem széthúzható ami nekem így nem jó mivel:
- Nekem csak belső csatlakozási lehetőség van mPci e-n keresztül, de fontos a mobilitás, tehát hogy bármikor széthúzható legyen az eGpu a notitól. Ha megveszem a PE4L ( PCIe passive adapter ver1.5 )-t, amihez lehet venni a PM060A kábelt, nem szenvedek hátrányt abból, hogy ez a kombó csak Gen 1 vagy gen 2-es? (sajnos akkora kavar ami azon a honlapon van, nem értek sok mindent.)
Remélem érthető a szívfájdalmam
Egyenlőre ennyi. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- iPhone topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Suzuki topik
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Nekimegy saját partnereinek az ARM az AGI CPU-val
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest