Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Ma kipróbáltam az egpu 2.1b-t a Dell Latitude E6320-assal. Ennél tökéletesen működik minden buherálás nélkül. Még olyat is tud, hogy a noti bekapcsolása előtt beteszem az EC karit, tápot adok a DVGA-nak (GTX660 OC 2GB) egyből a DVGA-n ad jelet és az integrált vga be sem kapsol.
Sajnos a tápom - ami itthon volt elekvőben - nem tudott elég áramerősséet adni a DVGA-nak, így csak a windows7-es teljesítménytesztet tudtam lefutatni. A 3DMark 11-nél meg sajnos az első tesztnék a felénél kikapcsolt.
A táp egy LC Power 420-as volt. De próbáltam egy Codgen 400-assal is, sőt a legtovább egy ősrégi codegen 350W-os táppal ment. Sajnos mindegyik elkezdett "zizegni" a táp és vagy kikapcsolt a táp, vagy a DVGA-t kikapcsolta egy pillanatra és utánna a tesztprogi is kilépett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A táp egy LC Power 420-as volt. De próbáltam egy Codgen 400-assal is, sőt a legtovább egy ősrégi codegen 350W-os táppal ment. Sajnos mindegyik elkezdett "zizegni" a táp és vagy kikapcsolt a táp, vagy a DVGA-t kikapcsolta egy pillanatra és utánna a tesztprogi is kilépett.