Hirdetés

Aktív témák

• Egorov

aktív tag

December van, sehol a hó, úgymond jó idő van. Fűteni azért kell, de nem röpködnek a mínusz Celsius fokok. Múlt héten haza látogatott egy barátom fővárosunkból és ennek örömére elmentünk túrázni hárman (barát, testvére és én) Bükkszentlászlóról Fehérkőlápára. Délelőtt indultunk el, 11:00 óra körül. Gyönyörű szép volt a táj, a fák, a minden. Csend volt és nyugalom, jó levegő. Jó volt végre kiszabadulni a város és a számítógép, főleg a számítógép elől. Csináltam szenyát, főztem teát, vettem sört, haver szintén vett sört meg 1L jó házi pálinkát. Nem tudom, hogy mikor értünk ki a sziklára, csak azt, hogy én ott fél órát ültem és csak lestem magam elé, annyira szép volt. Túra közben beszélgettünk, marhultunk, iszogattunk, eszegettünk. Visszafelé a réten raktunk tüzet, jól megmelegedtünk, jól megittuk a maradék pocokölőt is. Itt már jó volt a hangulat. Ez 15:00 óra körül lehetett. Ezt onnan tudom, hogy 14:58-kor felhívtam volt páromat és elénekeltük neki a: gyere bodri kutyán szedd a sátorfádat c. dal pár sorát. Persze, hogy örült neki. :DDD
    Na szóval itt már visszafele mentünk, haver tesója "kettőt vitt". MUHAHA Ezt nem tudom ki fogja érteni, nem is ez a lényeg, hanem, hogy mocsok vicces volt. Összefoglalás képpen, magamnak emlékeztetőnek írom, hogy megittam 4 doboz sört és 1/3L pocokölőt. Pár kép itt van, még nem kaptam meg az összeset.
    Na eztán lementünk vandálkodni egy havercsajjal a városba, meki, korzó, LMFAO tánc, újgyőri, zászló, villamosra ordibálás a csajoknak, ki diósgyőrbe, másik havercsajnál "alvás". Az alvás azért van idézőjelben, mert a hőmérséklet és a különböző zajok, mint pl. horkolás, lemerülő telefon csipogása, kutya lefetyelése nem hagyott aludni. -.-'

Hétfőn voltunk kínait enni "A bandával". Jó volt, degeszre ettem magam. All u can eat volt, 750 JMB-ért, 3x szedtem, fuuuuu. Jó volt nagyon. Utána söröcske: 2 korsó + 3 pohár. Leadtam a szakdogámat is 1 hete, remélem a bírálatról jó eredménnyel jön vissza.

Ma meg elméletileg mennénk a rokyba, de nekem tanulnom kellene, meg pénzem sincs. Semmi pénzem nincs, mert anya ma csak késő este jön haza és nem hagyott itthon. -.-' Na mindegy, majd lesz valami.

Tegnap találkoztam Bíffel, jó volt látni, beszélgetni vele így 2 hát után. :K
    Jah és nem utolsó sorban: 55 a heti rekord. :DDD

Aktív témák