Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
"...I walked the avenue till my legs felt like stone
I heard the voices of friends vanished and gone..."Egy nagyszerű film, nagyszerű zenéje egy nagyszerű énekestől. Ha nem tudod melyik fimről van szó, akkor ajánlom egy barátom felkeresését. A barátom neve: Google.
Tegnap berúgtam, fájt is reggel a fejem, mint a szar. De az elsősnek nem sikerült leinnia az ötödéveseket. Pedig nagyon akarta.
Mindegy. Lent voltunk Vádli barátommal 02:55-ig, akkor gyütt a 31-es busz. Ettem "gecicsípős" gyrost, Vádlit "majdnem" levertem szkanderben. Csak annyi hiányzott, hogy hagyja magát.
Szkenneltünk, mint állat. Jó volt.
Deaktiváltam a faszbúk fiókomat. Úgy gondolom, hogy ez egy jó döntés volt. Remélem az idő engem igazol majd.
Holnap lehet lenézek az UFO-ba, mert birkózó verseny lesz 10:00-tól. Élőben még sosem láttam ilyet, éppen itt van az ideje.
Most meg kedvenc zenéimet hallgatom, maraton ez a javából, mert annyi van, mint a szemet.Magamon kívül 3 olyan férfi embert ismerek, akik szerint nem "szégyen" ha egy férfi sír. Az összes többi bekapja fásszomat, érzéketlen köcsögök.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Villanyszerelés
- Crimson Desert
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindegy. Lent voltunk Vádli barátommal 02:55-ig, akkor gyütt a 31-es busz. Ettem "gecicsípős" gyrost, Vádlit "majdnem" levertem szkanderben. Csak annyi hiányzott, hogy hagyja magát.