Hirdetés

Aktív témák

• Egorov

aktív tag

válasz Egorov #63 üzenetére

"...I walked the avenue till my legs felt like stone
    I heard the voices of friends vanished and gone..."

Egy nagyszerű film, nagyszerű zenéje egy nagyszerű énekestől. Ha nem tudod melyik fimről van szó, akkor ajánlom egy barátom felkeresését. A barátom neve: Google.
    Tegnap berúgtam, fájt is reggel a fejem, mint a szar. De az elsősnek nem sikerült leinnia az ötödéveseket. Pedig nagyon akarta. :DDD Mindegy. Lent voltunk Vádli barátommal 02:55-ig, akkor gyütt a 31-es busz. Ettem "gecicsípős" gyrost, Vádlit "majdnem" levertem szkanderben. Csak annyi hiányzott, hogy hagyja magát. :DDD Szkenneltünk, mint állat. Jó volt.
    Deaktiváltam a faszbúk fiókomat. Úgy gondolom, hogy ez egy jó döntés volt. Remélem az idő engem igazol majd.
    Holnap lehet lenézek az UFO-ba, mert birkózó verseny lesz 10:00-tól. Élőben még sosem láttam ilyet, éppen itt van az ideje.
    Most meg kedvenc zenéimet hallgatom, maraton ez a javából, mert annyi van, mint a szemet.

Magamon kívül 3 olyan férfi embert ismerek, akik szerint nem "szégyen" ha egy férfi sír. Az összes többi bekapja fásszomat, érzéketlen köcsögök.

Aktív témák