Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Na hejj faszomapicsádbakecsege. Tegnap szülinap volt, jó volt, sokan voltunk, ettünk, ittunk, beszélgettünk. Nyüzü 1. szülinapján csinosan volt felöltöztetve, aranyos volt nagyon.
Az jutott közben eszembe, hogy tavaly ilyenkor milyen mocskos hideg volt. A kórházba látogatni téli kabátban mentünk, mert ha nem abban mentünk volna, akkor a mellünkről lefagyott volna a szőr, ami köztudottan sexy (férfiaknál). xD Persze ezt csak azért mondom, mert eszem ágában nincs leszedni, mert
1: ha borotválná, akkor mikor nőne visszafelé, akkor szerintem mocskosul viszketne, bele akadna a pólóba, megőrülnék és alkoholista lennék.
2: ha gyantáztatnék, akkor az első lehúzás vagy mi után dupla könyékkel és lábbal ütném pofán a gyantázást végző szakembert.
3: meg különbenismegyamúgyisNa de azért jutott ez eszemben, mert most nagyon fasza idő van. Ablak nyitva, póló, süt a Nap, az aranyos galambok folyamatosan a párkányra fosnak, és még aranyosabban turbékolnak (a jó büdös durva anyjukat), a kocsmák előtt asztalok vannak kitéve, mellettük emberek vedelnek. Jó látkép mi?
Ma már toltam hasgörgőt, fasza volt, holnap remélem nem lesz izomláz. Aztán van mára program. Mi más lenne, mint a szakdoga. Mindig az. Meg minden más is. Csak hát előfordul, (mint azt az előző 8 félévből láttuk), hogy lusta az ember. Szóval a mai program a következő lesz, akárhogy is tervezem: Ebédig gép, ez kb. egy óra még. Ebéd után jó óvodás szokás szerint alvás, utána tanulás, miközben Linkin Parkot hallgatok. Most is az megy, Live in Texas. Szerintem a legjobb koncert DVD eva'.
Olvasgattam a régi blogomból, ami gúgöl bácsinál volt, hát volt egy két bejegyzés, amit ríttam, annyira vicces volt.
Na nem számít, már nem oda írok kb. kettő éve, jó ez itt nekem, úgyis nagyrészt csak magamnak írok, emléknek, hogy legyen majd mit visszaolvasni öreg koromban, magányban, sör mellett.Kucu eltűnt, elmászkált valamerre.
Meg kell keresni, szegény a bal szemére már nem lát jól. Valamit még szeretnék ide írni de nem tudom mit. Nem jön az ötlet.
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Energiaital topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- Gtx 1050Ti/ Intel I5 7500/ 16GB Ram/ 256GB Sata SSD/ 1.5TB HDD/ Win11
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az jutott közben eszembe, hogy tavaly ilyenkor milyen mocskos hideg volt. A kórházba látogatni téli kabátban mentünk, mert ha nem abban mentünk volna, akkor a mellünkről lefagyott volna a szőr, ami köztudottan sexy (férfiaknál). xD Persze ezt csak azért mondom, mert eszem ágában nincs leszedni, mert
Meg kell keresni, szegény a bal szemére már nem lát jól. Valamit még szeretnék ide írni de nem tudom mit. Nem jön az ötlet.