Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Itthon vagyok, beszart a külső merevlemezem, azon van minden. Szerencsére az egyetemi cuccokról van másolat. Így most elvesztek a képek is, pedig azokat szeretem nézegetni. USA, barátok, család... minden képe rajta volt. Egy darabot találtam a gépen, ez New York városban készült, éppen a Szabadságszobor látogatása után. Ezt ide berakom, itt tuti megmarad. Legalábbis nagyon remélem.

Nemsokára jön párom, valami sulinapok van neki, mondtam neki, hogy ha tud, akkor hozzon nekem kókuszgolyót.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hmm kiporszívóztam. Ügyes voltam. És 2 órát tanultam a SolidWorks 2010 progit. Egész jó.Szóval ez lennék én:
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
Üzleti előfizetők hirdetései
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)