Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
netQkaC
csendes tag
Én is vettem egy 633-as cel. procit, amelyik kozmált gépből volt kikapva, de működött. A gépnek amit összeraktam minden alkatrésze működött, külön-külön. De mikor összeraktam, valahogy nem akart bekapcsolni a monitor. Pár ki-be kapcsolgatás után már elhalt minden, azaz be se kapcsolt. Ez mitől lehet? Meg tudja mondani valaki?
-
zsolt501
nagyúr
Talán de nem biztos ahogy ítrad elég sokminden elszált szóval elég nagy volt a túlterhelés mindenesetre meglehet próbálni 1 másik deszkában ha elindul szerencséd van. Ja a másik gépnek nem lessz baja.
[Szerkesztve] -
kferko
csendes tag
Helló!
Van itthon nekem egy intel Celeron Socket370-es procim, ami egy szerencsétlenül járt gépben volt. A tápegység miatt az alaplap, hdd, vga és hangkártya és cd kiégett, a memória és a hálókártya megmaradt hibátlanul. Az lenne a kérdésem, hogy ebben a gépben lévő processzor túlélhette-e az égést? (A proci Slot-1 es átalakítóban volt, és nem látszik rajta semmilyen égésnyom). Illetve ha kipróbálom egy Socket370-es gépben akkor annak a gépnek lesz valami baja?
Köszi:
kferko
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2 x 8 GB Kingston Fury Beast RGB DDR5 6000MHz CL30 memória
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest