2022. január 19., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Ducky Feather bemutató

  A Ducky egy 2008-ban alapított, tajvani székhelyű, mechanikus billentyűzetek gyártására specializálódott cég, és klaviatúrái a kellemes minőséget képviselik az egyszerű földi halandók közt. A teszt alanya a vállalat első szimmetrikus, pehelykönnyű egere, a Ducky Feather (Blue Edition).

  Csomagolás

  A csomagolást nem gondolták túl, a doboz stílusa hű a márkához, benne pedig a rágcsáló, egy qucik start guide és egy nagyobb méretű csere teflontalp található.

  Összeszerelési minőség

  Első tapintásra azt mondtam volna, hogy a ház felső részének anyaga PBT, viszont utánanéztem, és ki volt írva mindenhova, hogy ABS. Az oldalsó gombok simább felülettel rendelkeznek, mint a főgombok, de nem fényesek.

  Tömeg, kábel, talpak, forma

  Folytatás...

  Zaied 4 hónapja 2

 • Logitech G PRO X Superlight bemutató

  Megnézem közelebbről a svájci gyártó első pehelykönnyű egerét, a a G PRO X Superlightot.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 5 hónapja 6

 • Bemutatkozik az ASUS ROG Keris egér

  Megnéztem, hogy mit tud a tajvani óriás új ultrakönnyű, kábel nélkül mindössze 62 grammos, aszimmetrikus rágcsálója.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 6 hónapja 25

 • A SteelSeries Rival 710 egy jó egér?

  A Milyen egeret válasszak? topik egyik aktív tagjától, Amerigo57-től, kaptam egy igen érdekes egeret, nevezetesen a SteelSeries Rival 710-et. Nem is olyan régen ez volt a SteelSeries csúcsragadozója; lássuk miért is annyira érdekes!

  Formára egy Rival 310-re hasonlít a legjobban, ez lett "továbbfejlesztve". Eltávolítható a kábele, a kioldó mechanika szerintem elég ötletesen van megoldva és jó is. Két darab zsinórt mellékeltek alapból, de nem kell félni, egyik se paracord!
  Az első sokk az egér megmérésekor ért, hiszen madzag nélkül 136 gramm. :Y Őszintén szólva ilyen nehéz téglát még nem rángattam sose egérpadon, így gyakorlatilag nem éreztem hogy kényelmes-e vagy sem.
  A tesztelés is kisebb fájdalmat okozott. Ezen az se segített, hogy a kornak megfelelő gagyi, teflonbevonatos műanyag talpak vannak rajta gyárilag.

  Folytatás...

  Zaied 6 hónapja 14

 • Artisan Ninja FX Shidenkai

  Sok helyen lehet hallani, hogy a japán Artisan gyártja a világ legjobb egérpadjait. Kíváncsiság által vezérelve úgy gondoltam, hogy kipróbálok egyet. Igaz e a legenda. A speed padokat kedvelem inkább, ezért az FX Shidenkai-ra esett a választásom, XSOFT, L-es méret (420x330x3mm), Strawberry & Milk színben.

  A honlapjukról rendeltem. Maga a pad ára 4500 jen, erre jön rá a szállítási költség. Két mód közül lehet választani EMS és DHL. Tapasztalataim szerint az utóbbi mindig jobb és gyorsabb, így most is ezt választottam. Ennek a költsége 3000 jen volt, ami a vámolási eljárás költéségét is tartalmazza. Körülbelül a rendelés leadását követő 7. napon kézhez is vehettem. A 7500 jen átszámolva 19538Ft volt a vásárlás pillanatában.
  Egy kicsi, vékony hullámkarton dobozban érkezett, amin az összes kímélési plecsni szerepelt amit egy szállításra kérni lehet. Ebbe volt az egérpad igazi csomagolása, ami egy szimpla nagyobb borítékra hasonlít.

  A egérpad alján hasonló habszerű anyaga van, mint az új XTRFY GP4-es egérpadokon. A széle varrott, itt meg is jegyezném, az én példányomon ezt nem éppen mondanám szépnek. A hozzám érkezett modell egzotikus különlegessége leginkább a felületében rejlik, ugyanis valamilyen üveg-szövet hibrid. Ettől valóban nagyon gyors lesz, az egyik, hanem a leggyorsabb azok közül amit próbáltam. Viszont használat során nem volt egy kellemes érzés, bőrirritáló hatása van/volt nekem.

  Folytatás...

  Zaied 7 hónapja 21

 • Logitech G7 Laser vitarendezés

  Nemrég egy elég komoly vita alakult ki a Milyen egeret válasszak? fórumon. A vita témája a Lightspeed előtti wireless egér technológia milyensége és a lézeres egerek teljesítménye volt. Mivel nem született konklúzió a kérdésben, úgy döntöttem ideje pontot tenni az ügy végére, mert ez egy visszatérő dolog/kérdéskör.

  A kihívó fél, mint "10 évvel ezelőtti egész jó wireless egér", a Logitech G7 Laser.
  A másik sarokban pedig az amatőr Logitech G305.
  Az összehasonlításban szerepel még a Razer DeatAdder és Logitech G5 Laser, mint vetélytárs. Ezúton is szeretném megköszönni Duracellm... kölcsön G5 egerét.

  A tesztek minden esetben 800cpi 500Hz lettek elvégezve a G7 miatt, OxyPlot MouseTester 1.5.3 program segítségével.

  Folytatás...

  Zaied 7 hónapja 9

 • Az üvegpadok új királya: SkyPAD Glass 2.0

  Rettentően minőséginek érződik és látszódik is, de azért vannak hátrányai és az ára sem alacsony.

  Tovább a teljes címlapos íráshoz...

  Bemutató 7 hónapja 21

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.