Hirdetés

2021. január 24., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) underdark


underdark
aktív tag

Idén a legnagyobb változás a Master League-t érinti. A konamis srácok végre foglalkoztak ezzel a játékmóddal. Új átigazolási rendszer, interaktív jelenetek, beszélgetések a játékosokkal, sajtóval stb.
További infó: PES 2020 Official

[ Szerkesztve ]

"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"

(#2) Zoolee1976 válasza underdark (#1) üzenetére


Zoolee1976
tag

Én is hinnék nekik ha nem ba.zták volna át évről évre az embereket.A fizetős rész fejlődött,de sajnos a csaló bírók a szkriptelt csaló gépi ellenfél tönkre tesz mindent a játékban, míg ezt nem javítják nem érdemes megvenni.Persze reménykedem, talán van rá sansz.Idén viszont csak akkor veszem meg ha a mesterséges "intelligencián" javítottak.A gépet profi fokozaton gyenge csapattal is lehet verni,viszont superstaron nem játszik jobban hanem lassítja pl az én jatekosaimat hogy előbb odaérjen,vagy az idei új fícsör hogy a saját emberem keresztbe futva szerel le támadásnál.Meg persze olyankor olyan felszabadításokat rúg minden 67 es CB hogy az rögtön gólpassz egyben.Sorolhatnám napestig az ilyeneket! Reménykedjünk a húszban ezeket javítják,mivel lázong már a legtöbb streamer is a szkriptelt szar játékmenet miatt.

Zoolee

(#3) underdark válasza Zoolee1976 (#2) üzenetére


underdark
aktív tag

Egyre jobban mennek az esport irányába, ez a néven is látszik. Én most ez miatt is jobban hiszek nekik :D

"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"

(#4) Cambi válasza Zoolee1976 (#2) üzenetére


Cambi
tag

Sok igazság van ebben, de én pl. egy MU-val meg tudom nyerni a bajnokságot superstar fokozaton is. Myclubban az elmúlt két heti legend challenget is sikerült nagy nehezen megnyerni, a múlt héten ráadásul első próbálkozásra. :) Pedig aztán a legend erősségen már tényleg pofátlanul csal a gép, de túl lehet járni az eszén, én is ki tudom használni a játék nyújtotta könnyebb gólszerzési lehetőségeket.

Kíváncsi vagyok nagyon az új ML-re és a Become a Legendre is, a Myclub mellett kellene párhuzamosan játszani az egyiket.

(#5) Cambi válasza Zoolee1976 (#2) üzenetére


Cambi
tag

Egyébként akkor a Top Player nem pont megfelelő lenne neked? Ott azért már van kihívás.

(#6) Zoolee1976 válasza Cambi (#5) üzenetére


Zoolee1976
tag

Általában ha kezdek bajnokságot akkor max 1-2 csillagos csapattal vagyok a Superstar fokozaton hogy legyen kihívás.Most pl a Francia kettőt kezdtem a Valenciennes-el.A lényeg hogy egy amúgy esélytelen kis csapattal a másodosztályból megnyerni mindent amit lehet.Most professional fokozaton játszom és teljesen manual minden.Így most jó, és a meccsek is reálisabbak.A My club nekem nem megy idén, türelmem sincsen ahhoz hogy mindenki koppig kloppol és messiaubembapperonaldohazard lvl 100.A 2017 Ben még 800-900 körül voltam,most meg orulok ha a 400 tudom tartani.Hiába nem menedzselem állandóan a csapatom és még szerencsém sincsen!A legendás kihívás a múltkor ment,de a mostaninál egyszerűen esélyem sincs.A végén mindig bepaszíroz egyet, én meg eljutok max 3 kapura lövésig.Preuss a legjobb edzőm de nekem nem nagyon fekszik ez a letámadás,szeretek passzolgatni de ebben a részben ez nem hoz eredményt.Aki nyerni akar az 10 emberrel tolja a trackingbacket, ezért nem is nagyon van foci a meccseken.

Zoolee

(#7) Cambi válasza Zoolee1976 (#6) üzenetére


Cambi
tag

Minden teljesen manuál? :R Akkor minden elismerésem, én általában meg szoktam próbálni minden évben úgy játszani, de hamar feladom. :) Igaz, mivel online szinte lehetetlen olyan ellenfelet találni (PC-n), ezért aztán nem is erőltetem a dolgot. FIFA-ban PS4-en tudtam úgy játszani egy Magyar Válogatottal is, na az nagy élmény volt, úgy még a FIFA is egy komolyabb játéknak tűnik jóval.

Myclubban sajnos 1-2 hét alatt már túl komoly csapatot lehet összehozni. Nekem is kicsit elegem lett belőle egy ideje, (bár 1vs1-ben alapból nem volt túl sok meccsem. :D ), ezért elhatároztam, hogy a magyar csapatomat megtartom, és eladok mindenki mást, kivéve a legendákat. Így ment Messitől kezdve Neuerig mindenki...

Kitűztem magam elé azt a célt, hogy létrehozok egy "A" kezdő csapatot csak legendás játékosokból. Coint is volt, hogy költöttem rá nem tagadom. Még így is túl későn gondoltam ezt ki, mert már valószínűleg nem lesz teljes a csapat. Hiába kaptam most két hét alatt kettőt is a legend challengenek köszönhetően, beadott egy Salast meg egy Zamoranot "feleslegesen" , mivel 451-ben Adriano az OP csatárom. :)

Most így állok:

Gulácsi - Zanetti (LB), Kádár, Maldini, Cafu - R. Carlos (DM), Petit (CM), Maradona (AM), McManaman (LM, Ljungberg (RM) - Adriano

Igazából sokkal gyengébb ez a team, mint ami volt, de egyszerűen velük jobban élvezem a játékot, gyerekkorom nagy sztárjai voltak, kivéve Maradonát. :)

A két szélsőm és még Petit se black ball, de cseppet sem érdekel.

(#8) VinoRosso válasza Cambi (#7) üzenetére


VinoRosso
addikt

Nekem is most az a célom, hogy legyen egy jó full Legend csapatom. Eddig ennyi jött össze:

Haverral CO-OP-ban társulva se sokkal jobb:

A te csapatodból pár játékost hozzácsapva viszont már egy egész normális keret összejönne. Vasárnap esténként szoktuk tolni, ha gondolod dobj rám egy pm-et küldök egy meghívót a klánba .

(#9) underdark válasza VinoRosso (#8) üzenetére


underdark
aktív tag

Campbell ;]

Milyen kedves csaapatnév :D PC-n nyomjátok?

"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"

(#10) VinoRosso válasza underdark (#9) üzenetére


VinoRosso
addikt

Igen PC-n.

(#11) underdark válasza VinoRosso (#10) üzenetére


underdark
aktív tag

Idén tervezek visszatérni PCre jó pár éves konzolos kitérő után. Mi a helyzet csaló fronton sima és 2v2ben is érdekel?

"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"

(#12) VinoRosso válasza underdark (#11) üzenetére


VinoRosso
addikt

Csalók vannak még mindig, de most már valahogy sikerült leritkítani a számukat egy tűrhető szintre. Kb havi 1-2-be ha belefutok.

2 fős CO-OP-ra van a cimbora akit korábban említettem, 3 fősre kéne egy harmadik ember akinek vannak (használható) legend játékosai.

Illetve még láttam itt olyat, hogy 11 v 11, nem tudom, hogy ez online-e, de ha igen akkor kipróbálnám (kivétel kapus poszton :D).

(#13) Toguro San


Toguro San
tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Az utóbbi időben eléggé elgondolkodtam, hogy váltani fogok jó 10 év fifa után pes-re. Én a Fifát kizárólag offline játszottam és csak a karrier mód ami engem igazán szórakoztatott.
Nagyon sokan ajánlották, hogy ha csak a karrier mód érdekel akkor próbáljam ki a PES-t, mert mint játék mechanikában, mint offline részben jobb mint a konkurencia. FIFA-t az Ultimate Team ami viszi előre, azzal viszont én 1 percet sem játszom.
Ami viszont a kérdésem lenne, hogy a PES karrier módban (master league) mennyi mentés futhat párhuzamosan?
Nekem a Fifa-nál volt egy ilyen "betegségem" hogy több karriert is futtattam párhuzamosan (volt, hogy 8-10 is ment)
Egy meccset játszottam a Real Madriddal karriert, elmentettem betöltöttem a Juventus-os karriert ott is toltam egy meccset és így tovább a többivel....
Az lenne a kérdés, hogy maximalizálva van-e a mentési lehetőségek száma?
Régi fifa játékoknál 8-10 mentési opció volt, idén ez 4-re csökkent, viszont ha PS- plusz előfizetés van akkor ha felmentem a felhőbe a karriert akkor párhuzamosan végtelen sok is lehet....
Na ez érdekel, hogy a PES-nél is lehet e ilyet!
Mert őszintén megmondva 1-2 karrier futhatna csak párhuzamosan az engem személy szerint lelombozna :(

Köszönöm a válaszokat előre is! :R

(#14) underdark válasza Toguro San (#13) üzenetére


underdark
aktív tag

PS4-en ha jól rémlik 4 mentés hely van csak... régen korlátlan volt, lehet PC-n más

"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"

(#15) Cambi válasza VinoRosso (#12) üzenetére


Cambi
tag

Ismerem a 11vs11 pécés brigádot. Igazából közéjük tartozok én is, csak nincs időm már arra. Bajnokságokat jatszanak más nemzetű emberek ellen mindig más csapatokkal. Van egy erre szakosodott oldal. Ha gondolod intézhetek neked "próbajátékot". Miyen poszton jatszanal szívesen?

Illetve most indult a 2. 2vs2 coop bajnoságunk is. Gondoltam is, hogy írok ide, jöhettél volna a barátoddal. Most már lehet, hogy késő lenne, kérdezzem meg esetleg?

(#16) Cambi válasza Toguro San (#13) üzenetére


Cambi
tag

Jó kérdés. Szerintem így mehet Pesben is. Pécén tudnám csak megnézni, de azt is csak vasarnap. Pesklub.comon nyugodtan kérdezd meg a duma részlegnél ott vannak a ps4 játékosok meg tudják nézni neked.

[ Szerkesztve ]

(#17) Cambi válasza VinoRosso (#8) üzenetére


Cambi
tag

Szereztem egy Kahnt a kapuba. :) Igy már fullos csapatunk lenne. Sajnos azonban én is többnyire csak vasarnap este tudok jatszani 2 haverommal, plusz a 20-ra jön Underdark cimborám is. Max. visszatérek én is a 11 vs11 csapatba és ott jatszunk együtt mindannyian. :) Amugy felveszlek majd újra steamen mindenképpen. Lesz olyan úgy is, hogy tudunk együtt játszani.

(#18) VinoRosso válasza Cambi (#15) üzenetére


VinoRosso
addikt

Nem lenne rossz, ha meg tudnád kérdezni a 2v2 COOP bajnokságot, de nem tudom technikailag hogyan működik egy ilyen. MyClub Friendly-n keresztül?

11v11-et is szívesen kirpóbálnám leginkább LMF/RMF, CMF,AMF, LWF/RWF, SS, CF posztokon.

Még péntek este is szoktunk játszani, de akkor általában csak a 4-5. sörig tudjuk komolyan venni a játékot úgyhogy azt azért nem írtam :DDD

[ Szerkesztve ]

(#19) Cambi válasza VinoRosso (#18) üzenetére


Cambi
tag

Myclubon kivűli rendes csapatokkal. Most éppen 4 csillagos válogatottakra érkezett a legtöbb szavazat azt hiszem. Mi Svájcal leszünk haverral ezt az egyet tudom. :)

(#20) VinoRosso válasza Cambi (#19) üzenetére


VinoRosso
addikt

Ehh az a baj, hogy nekem csak a LITE verzió van meg, nem tudom azzal lehet-e ilyet. Ha le tudnád írni, melyik menüpontból érem el akkor megnézném.

Ha a LITE-tal nem megy akkor lehet hanyagolom, bár nem tudom. Nem egy nagy összeg amennyibe most kerül 3,5k, de protest miatt nem akarok pénzt tenni a Konami zsebébe, mert nagyon nem tetszik az irány amerre az utóbbi években elvitték a játékot.

(#21) Cambi válasza VinoRosso (#20) üzenetére


Cambi
tag

Hopsz, azt el is felejtettem, sajnos akkor nem tudsz semmi mást játszani a Myclubon kívül. 11vs11-et sem. :(

(#22) VinoRosso válasza Cambi (#21) üzenetére


VinoRosso
addikt

Akko marad ez. Esetleg ha extra jó lesz a 2020 akkor azt megveszem, de amíg ennyire túl vannak tolva a védekező skillek és ennyire könnyen megszerezheti bárki a legjobb játékosokat addig maradok a LITE-nál.

Remélem lesz 2020 demo augusztusban aztán ha jó akkor előrendelem.

Viszont MyClub 3-as CO-OP-ot tolhatjuk legendákkal ha majd kedved/időd engedi.

(#23) Toguro San


Toguro San
tag

Sziasztok!

A magyar pes közösség facebbok oldalán azt a választ kaptam, hogy 20 mentési hely van master league-ben.
Ez megállhatja a helyét? Mert ha igen, akkor már izzítom is be a 19-et, hogy kicsit rátanuljak a 20-as kiadásra :D
Még annyi kérdésem lenne, hogy a kontroller gombkiosztását PS4-en, lehet változtatni? 10 év fifa után eléggé megszoktam melyik gomb mire jó ott, és azért a PES-nél van 1-2 gomb mely más parancsra van állítva.
Mint pl. a Fifában amivel kapura lősz, a PES-ben az a beadás

Köszönöm

(#24) Cambi válasza VinoRosso (#22) üzenetére


Cambi
tag

Szerintem éppen azért érdemes megvenni az alap játékot, mert nem "kötelező" a Myclubbal játszani. Pl. Magyarországgal sokkal jobban élvezem én is a meccseket random csapatok ellen (igaz itt meg Juve féle csapatokkal jön a 95%, de több pont jár a győzelemért ez esetben és kevesebb winnel lehet osztályt lépni.)

Ugyanúgy lehet coopozni is rendes csapatokkal, és a 11vs11 is megérheti, illetve 1vs1 bajnokságot is játszanak fiúk folyamatosan, csak így év végére találták ki a 2vs2-t helyette, és én is csak erre aktivizáltam magamat.

Igen felveszlek steamen ma vagy holnap, most jöttem vissza szabadságról, hiányzik is a játék.

(#25) Cambi válasza VinoRosso (#22) üzenetére


Cambi
tag

Ja a demo most jön majd július 31-én, PC-re is, lehet majd online is játszani újra.

(#26) Cambi válasza Toguro San (#23) üzenetére


Cambi
tag

Szerintem esélyes az a 20 simán.

A gombokat teljesen testre tudod szabni. Simán meg tudod cserélni a lövést a beadással és így tovább. Én pl. mai napig az R1-gyel szeretek sprintelni a PS1-es idők miatt, hiába manapság már mindkét játékban az az R2 alapból.

Egyébként nem fogod megbánni a váltást, csak adj neki egy kis időt ha az elején furcsa is a játék maga!

(#27) Cambi


Cambi
tag

(#28) underdark válasza Cambi (#27) üzenetére


underdark
aktív tag

2019.07.25. 22:00 PlayStation.Community13 hozzászólás
Szerző: martin :C

[ Szerkesztve ]

"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"

(#29) Cambi válasza underdark (#28) üzenetére


Cambi
tag

Kicsit elírta :K , de érdekes, hogy még nem írtak hűséges fifások a cikk alá, pedig jóval többen lehetnek. Csak nem járnak arra az oldalra mondjuk.

(#30) Toguro San


Toguro San
tag

Sziasztok!

Tudnátok linkelni olyan options file-t amiben BL, EL és a top ligák vannak frissítve (és mondjuk egyben le lehet tölteni nem kell egyesével)
Köszönöm

(#31) Toguro San


Toguro San
tag

Sziasztok! Találtam option file-t fel is tettem, minden frankó!
Elkezdtem a mester league-t (PS4-en) És olyan kérdésem lenne, hogy a mentéseknek lehet nevet adni valahol?
Mert én csak mentési 1
Mentés 2
Mentés 3 -ként látom és sehol nem látom hogy tudok nevet adni melyik mentésem melyik csapaté lenne
Ezt tudjátok hol lehet átírni ?

Köszi :)

(#32) hajbel válasza Toguro San (#31) üzenetére


hajbel
addikt

Tudtommal nem lehet.

The Verge professional PC building guide: "You'll need a Swiss Army knife that hopefully has a phillips head screwdriver."

(#33) Toguro San


Toguro San
tag

PES 2019 hol tudom beállítani hogy a játékos nevét a feje felett kiírja ? Komolyan már 5-ször végig pörgettem a settingset és csak azt sikerült, hogy az ellenfélnél kiírja a játékos feje felett a nevét amikor nála a labda. De amikor nálam van a labda akkor az én játékosaimnak nem írja ki.
Ebben tudnátok segíteni?

(Elnézést az utóbbi időben a sok kérdésért, de most nagyon belevetettem magam a PES-be, hogy azért mire megjelenik a 20-as rész már azért legyek tisztában a 19-es résszel és menjen is kicsit a játék)
10 év aktív FIFA után ahol offline-ba az ultimate fokozat is már unalmas és kiszámítható volt, itt a Professionale is megizzaszt most az elején :) 1-0 id, 1-2 oda.... van minden :D Tetszik nagyon.
Nagyon meg kell tanulnom, hogy itt nem szabad a sprint gombon könyökölni mint a fifában :D :D

(#34) Cambi válasza Toguro San (#33) üzenetére


Cambi
tag

Bemész a controls settingsbe, és cursor type: Player name. Egyszerű. :)

Az az ablak, ahol van a passzrásegítéstől kezdve mindenféle beállítás. Legkönnyebben úgy léphetsz be, hogy ML-nél meccs első másodpercében PAUSE, Control Sides, és négyzet.

Aztán ott cursor type, player name. Nyugodtan kérdezz, ha van valami. Jó játékot!

[ Szerkesztve ]

(#35) Toguro San válasza Cambi (#34) üzenetére


Toguro San
tag

Köszönöm szépen a segítséget! :)

(#36) Toguro San


Toguro San
tag

Bocsánat ismét, csak a kezdeti lelkesedés és kíváncsiság beszél belőlem.
Hihetetlen sokrétű itt a Master League! Millió apróságban el lehet veszni. Kidolgozottabbnak mondanám mint a fifás karrier módot. Pláne ez, hogy a játékos "formája" is létezik, nem csak annyi, hogy fáradt-e vagy sem és kész... Tetszik.
Az lenne a kérdésem, hogy az átigazolásokra való pénz, ha mondjuk nem költök első szezonban semmit, ergo nem igazolok, akkor következő idényre lehet tovább görgetni? És az akkor kapott pénzt hozzáadja ehhez, vagy ismét csak egy kezdő tőkéről indulok?

Előre is köszönöm a segítséget ismét :)

(#37) hajbel válasza Toguro San (#36) üzenetére


hajbel
addikt

Igen, viszed magaddal.

The Verge professional PC building guide: "You'll need a Swiss Army knife that hopefully has a phillips head screwdriver."

(#38) underdark válasza Toguro San (#36) üzenetére


underdark
aktív tag

Érdekes ezt olvasni, mert inkább fordítva van az ML-ben semmi nincs, az egész mint vmi fantasy japán fszság ami nyomokban tartalmaz focira emlékeztető dolgokat..:D
Kb egy szezont érdemes letolni utána már gagyi az egész
Tényleg egyedül a forma ami értékelhető, de én sose láttam ebből semmit a meccseken...
De remélem idén azért végre lesz valami változás

"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"

(#39) VinoRosso válasza underdark (#38) üzenetére


VinoRosso
addikt

Érdekes olvasni ezeket a véleményeket, szerintem az egész PES egy focira nem emlékeztető japán faszság :D De nem mintha bármelyik (akár szimulátornak marketingelt) focis játék hasonlítana a futballra.

De szerintem nem is ez a feladata. Egy számítógépes játék az legyen számítógépes játék, a cipész maradjon a kaptafánál. Egy videójáték elsődleges célja pedig a szórakoztatás és nem a szimuláció (vagy pontosabban fogalmazva a szimuláció szimulálása).
Ezért szerettem a PES 2016-ot annyira, abban nem voltak akkora mesterséges fékek beépítve amik levettek volna abból az előnyből, amit az adott, hogy egy videójátékot irányítok és nem a pályán vagyok. Ha olyan taktikával játszottam, hogy egyből tudtam passzolni, akkor egyérintőből passzoltak a játékosok, nem toporogtak mint a fosó galamb a passz előtt, hanem ha lábra jött akkor adták tovább egy falpasszal. Vagy ha egyből el lehetett lőni akkor ha lövést nyomtam ellőtték.
Aztán a 2017-től elkezdtek beiktatni teljesen felesleges mozdulatokat ezekbe a szituációkba, átvételeket, labdamegtolásokat, amik kiveszik a játék irányítója kezéből a kontrollt és lehúzzák a játékát, mind emellé feltolták a védelem helyezkedését, labdaszerzését, a kapusok reflexeit irreális tartományokba. Sokszor olyanokat védenek a kapusok ami lehetetlen, máskor meg azt is belepkézik amit öreganyám is védene.
Mindezt azért, hogy ne legyenek 15-0-ás meccsek, pedig simán van ekkora különbség egy fogalmatlan és egy olyan játékos közt aki pár évet már eltöltött a játékkal, csak a játék kompenzál, hogy a játékosok x%-nak ne menjen el a kedve az egésztől.

De ennek nem erről kellene szólnia, legyen elsősorban egy jó számítógépes játék, aztán legyen futball élmény, és harmadiknak legyen fair, de ne fejjel lefelé.

(#40) Toguro San


Toguro San
tag

Biztos igazatok van, elvégre ti már nem kevés időt öltetek bele. Nekem az újdonság varázsa az ami magával ragadhat :D
Fifa karrier módban öltem vagy 12 évet és ott voltak olyan hiányosságok melyek itt megvannak.
A Fifában pl.: ha játszottam egy 0-0-ás meccset, végig az ellenfél dominált, volt 10 kapura lövése, a kapusom szenzációs volt! De soha nem lehetett a meccs embere a kapus. SOHA! Érdekes.
Itt már az első meccsemen Handanovic volt a meccs embere. Ennyi :D :D
Plusz a mérkőzések utáni osztályozás is eléggé jónak tűnik. Rengeteg statisztika (amelyeket én kimondottan szeretek) Passzok száma, is látható)
A menüben visszanézhető ki milyen formában van, hogyan teljesített... Elég jónak tűnik eddig.

Amit kicsit nem értek, hogy a Bundesligában van egy Bayern München karrierem és a "kis térképen" ahol a cseréket intézzük nem látni egy csomó alapember arcát! (nem tudom érthetően fogalmaztam e)
Coman, Robben, Ribery, Goretzka, Gnabry... Mind ilyen fantomképpel van ellátva :O
Érdekes! Nem zavaró, de azért furcsa :D

(#41) Zoolee1976 válasza Toguro San (#40) üzenetére


Zoolee1976
tag

VinoRosso kollégával teljesen egyetértek!Kiegészíteném még pár észrevétellel.Az online részben például ha a gép ellen játszol egy top csapattal és a gép pedig lvl 1-10 fehér játékosokkal van ellened, már top player fokozaton is úgy játszatja őket mintha lvl 40 black ball playerek lennének.Ha van egy jó cseled vagy kiugratásod,lassítja a támadód gyorsítja a saját védőjét és irreális szituációk jönnek ki ebből.Méterekről csúszik be és ha nem talál labdát az esetek nagy részében még szabálytalanság sincs,bezzeg én szabályos becsúszással szerelek és sárga lap!A kapusoknak bizonyos fokozat felett lehetetlen pl 26-30 méterről gólt lőni,a védők úgy szerelnek lehetetlen szituációkban hogy pl ollózva felszabadít de nem ám taccsra, gólpasszt ad belőle.😁A kapufákról meg arról hogy a jobb pozícióban lévő támadóm 10 ből ha háromszor tudja kapura fejelni a labdát arról ne is beszéljünk.Persze ha új vagy és a pozitív dolgokat látod az nagyon derék és van is bőven a játékban de sajnos ezekkel a dolgokkal és az irreális myclubbal el is baszták ezeket.Több tízezren panaszkodnak a szkriptelt szar játékmenet miatt, kíváncsi vagyok hogy csinálnak e valamit ez ügyben.Legalább ezt a gegenpresst reálisabbra csinálnál, és nem menne 90 percen keresztül az 5 csatáros presszing lvl 50 salahkkal.Addig marad a szanaszét moddolt 2016, jól elvagyok vele!😉Na kitomboltam magam megint...

Zoolee

(#42) Toguro San válasza Zoolee1976 (#41) üzenetére


Toguro San
tag

Köszönöm a válaszod és a véleményed! Rálátásom még szinte semmi. Főleg az online részéhez. Soha nem érdekelt és nem is fog. (Fifával is elment úgy 12 évem, hogy 1 db online meccset nem játszottam :D :D :D )
Offline eddig élvezem. :)
Persze amiket írsz teljesen helyénvaló, meg azért olvastam is hogy sok a panasz. Főlek a szkriptelt esetekről hallottam, és talán tapasztalom is pár meccs alatt, hogy az AI a góljainak a 90%-át a szélről laposan beadott labdából szerzi.
Szinte levédekezhetetlen. DE azért próbálkozom :D :D

Ti milyen újítást vártok a PES20-tól? Minek örülnétek? (Itt leginkább a Mester League, vagy játékmódbeli vélemények érdekelnének)
Én személy szerint a több mentési opcíót nagyon várnám ps4-re, valamint hogy el lehessen nevezni a mentett fájlt. Első körben :D

(#43) Zoolee1976 válasza Toguro San (#42) üzenetére


Zoolee1976
tag

Igen hát a Fifat én is próbáltam,onnan átjönni olyan lehet mint egy agyonszpojlerezett golf kettesből átülni egy visszafogottabban kinéző ámde 500 lóerős sportautóba.Én szeretnék normális kapust, bírót,kommentárt, játékmenetet.Szóval egy megújult Ai-t és Master Ligát.Xbox one ön nyomom,a csapatneveket leszarom.A MyClub jövőre mégjobban a pénzről fog szólni,ha nincs elég időd akkor fizess hogy versenyben tudj maradni.Az online része vicc is fog maradni,de valljuk be abból van nekik a nagy pénz még így is.Ok,de legalább az offline részét tegyék rendbe! Szurkolói hangok és egy színesebb kommentár nem kerülne sokba.Csak lusták és majd a modderek megoldják, és ez a hozzáállás elég gáz tőlük már jópár éve.Na de a Fifanál ezerszer jobb játék még így is, azért is írok kiábrándultan.Olyan ez mint egy szerető aki sohasem lesz tökéletes,de még meg is csal!😁

Zoolee

(#44) hajbel válasza Toguro San (#42) üzenetére


hajbel
addikt

Szerintem ne hallgass rájuk, mert én bár már Fifa 16 óta nem nyomtam karriert, de akkor totál irrealisztikus volt az átigazolási rendszer, hogy az akkor kipróbált PES Master League felüdülés volt mellette. Habár nekem ez a gameplay, ami ping-pong passing mentes sokkal jobban tetszik, mint pl. a 2016-os PES. Football Managert is játszottam sokat, nyilván egyrészt az sem reális, de a ML kb. a fifa és a FM között helyezkedett el. A ML többi része pedig nem igazán érdekel, játszod a meccseket meg igazolsz, fejlesztesz ha van mit és van pénzed kb. ennyi. Nekem ennyi az igényem. Viszont Fifával ellentétben sokkal realisztikusabb és nagyon kevés 2 egyforma meccs van. Egyébként az AI az első pár patchig szerezte 90%-ban szélről laposan beadva a labdát, már télen javították ezt elvileg, én sem tapasztalom mostanában...

Szerintem teljesen jó a ML ilyen formában is, kicsit szigorúbbak lehetnének igazolásoknál, de nekem pl. nem hiányzik a 2020-ban bevezetésre kerülő sajtótájékoztató és riportok, FM-esedés. Majd meglátjuk, az eddig kiszivárgott infók alapján max röhögni lehet a kérdéseken, amiket a riporterek feltesznek, mondjuk sajnos mostanában ez sem áll messze a valóságtól :D

Mit várok a 2020-tól? Sajnos az eddigi gameplay alapján a számomra 3 legnagyobb hibát nem javították. Az OP kapusokat, az össsze-vissza fújkáló bírókat és a védekező játékosok rossz reakcióit, pl. elindulnak sprintelni másik irányba, mint ahol a labda van, összeakadnk... Bár mondjuk ilyen tekintetben azért fejlődött a játék az elmúlt években. Szebb és több animáció lesz és újra lehet majd magas beadásból gólt szerezni, javul a labda fizikája is, bár az egyébkétn is eléggé scriptelt. Az arcok nagyon jók lesznek a licenszelt csapatoknál (eddig: Man Utd, Arsenal, Barca, Bayern, Juve), a stadionok is gyönyörűek, de az új kameraállás tetszik a legjobban. Elképesztő meccshangulatot tud varázsolni, ahogy jobban átlátod a pályát és a szurkolókat. Szenvedtem vele PC-n modokkal, hogy hasonló legyen a kamerállás, de inkább hagytam, mivel minden stadiont külön-külön be kellett állítani. Egyékbént is az utóbbi időben inkább PS-en játszottam, valahogy ott jobban megy, talán PC-s xbox one kontrollernél nagyobb az input lag, nem tudom.

(#39) VinoRosso: Milyen pass support levelen játszol? 3-on kb. hasonló élményben lehet részed.

(#43) Zoolee1976: Ja, a kommentátort kifelejtettem. Szurkolói hangokat pedig PC-n szerencsére lehet importálni. ML-ben már néha annyira zavart, hogy átállítottam a kommentátor nyelvét a nemetére, akivel éppen játszottam. Mostanában már csak VB, EB, BL, Libertadores Kupát nyomot hétvégén, valamiért így nem zavar az angol kommentátor. Szerintem nem kis gázsit kell odafizetni egy nevesebb komennetátornak, hogy felmondjon jó sok szöveget.

[ Szerkesztve ]

The Verge professional PC building guide: "You'll need a Swiss Army knife that hopefully has a phillips head screwdriver."

(#45) VinoRosso válasza hajbel (#44) üzenetére


VinoRosso
addikt

Pass support levelhez nem nyúltam, az alap ha jól emlékszem 1-es. De nem hiszem, hogy a pass supportnak köze van a reakcióidőhöz, az csak a passz irányát meg erejét módosítja, nem azt, hogy a játékos milyen gyorsan hajtsa végre az animációt.

(#46) hajbel válasza VinoRosso (#45) üzenetére


hajbel
addikt

Pedig a reakcióidő attól is függ, hogy milyen pontos a passz.

The Verge professional PC building guide: "You'll need a Swiss Army knife that hopefully has a phillips head screwdriver."

(#47) Cambi válasza VinoRosso (#39) üzenetére


Cambi
tag

Szerintem a PES 2016-ban voltak a leggyengébbek a kapusok az egész sorozatot figyelembe véve!

Ott minden meccsen (online, de még offline is superstaron) 4-5 gólos meccsek voltak minimum. Minden tekerés, minden életerősebb lövés bement. Ha a kapus ott állt a röviden, akkor is be lehetett rúgni a rövidre a kezei mellett, teljesen kiábrándultam néha a játékból ez miatt. Amúgy semmi más gond nem volt vele tényleg, de ez nagyon megmaradt bennem. Valamit csúnyán elszúrtak ott.

(#48) Cambi válasza Toguro San (#42) üzenetére


Cambi
tag

Pc-n, ha be akarom tölteni az ML mentést, akkor ott írja a csapat nevét, hogy Manchester United, és a dátumot is talán.

PS-en meg nem ír semmi infót ?? :F

(#49) Zoolee1976 válasza hajbel (#44) üzenetére


Zoolee1976
tag

Igaz,minden vélemény szubjektív addig a pontig,míg sok ezer embernek ugyan az a véleménye.Persze ezeket a dolgokat nem az első 20-30 órában tapasztalod.Viszont aki sokat játszik a gémmel mind offline minf online annak persze egészen más!(500-600 órák per rész)
Kemény fanboy vagyok bevallom,de tényleg jó lenne ha hallgatnának a köz akaratára és írnának egy jó kis Ai-t legalább offline.Az online az arany tojást tojó tyúk,az marad olyan amilyen,dőreség lenne azt gondolni hogy a jól bevállt "ballanszon" javítani fognak.
Túl sok embernek kellene megfelelniük,remélem valamennyire sikerül.Bár mondjuk ezt várom évek óta,aztén jön a demó és az elkeseredés.Szép a grafika,meg jobbak a nézők,több a körítés az király,de egy idő után úgyis a stadion hangulat,a kommentátor és a játék számít majd.Tudom semmiség,de ezeket a borzasztó zenéket is vehetnék már valami jöbbra és dögösebbre.Valszeg ez valami Japán izlés lehet,bár elvileg ott szeretik a rock zenét ami rohadtul hiányolok a játékból,de hát csak ezeket a szarokat kell hallgatnom míg szöszmötölök az átigazolásokkal ,taktikákkal stb stb.
Valahol jobb is hogy nem lesz tökéletes soha,mennyi "értelmes" dologról venné el akkor a maradék szabadidőm!:))))

Zoolee

(#50) hajbel válasza Zoolee1976 (#49) üzenetére


hajbel
addikt

Még talán 2010-ben volt valami jó japán zúzda a pay money to my pain. Viszont japán japán metál (Babymetal) helyett inkább hallgatom ezeket az ótvar pop zenéket, mert az egy idő után b... a fülemet, pedig amúgy elég sok heavy típusú metalt hallgatok. :D Mi nem tetszik amúgy az AI-ban? Szerintem offline tél óta ok.

[ Szerkesztve ]

The Verge professional PC building guide: "You'll need a Swiss Army knife that hopefully has a phillips head screwdriver."

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.