Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marky18
aktív tag
Nem szabad tul sok erot adni neki. Tudni kell, hogy milyen labas a tamado, milyen szogbol es erovel jon a labda es ezeknek megfeleloen kell elrugatni a labdat. Nem lehet barhonnan golt loni, a rendesen kijatszott akciokbol lehet mondjuk egy 80%-os sikeresseget szamolni.
Ha nagyon nem megy, akkor menjetek be a gyakorlo modba es lovogessetek 2-3 vedovel szemben a labdat, amig raereztek.
-
ROBREGGAE
tag
Esetleg meccs alatt Select Sides - Edit Personal Preset - s ott nézegetni hogy van beállítva. Bár szerintem majdnem mindenkinél Basicen van a lövés típus. Pass level meg level 1-re érdemes.
Nem tudom Fifánál hogy van, de szerintem a PES-nél nem kell annyira hosszan lenyomni. Meg én nyomogatom az RB, RT gombokat is a lövéssel együtt... Elvileg a jobb ravasz a tekerés alapértelmezetten is.
-
Cs1csó
titán
Lehet meg kell szokni. Van még egy beállítási rész ami ahol a lövés és a passz "rásegítás" szintjét lehet állítani bár ott sem szoktam sokat variálni.
Idő kell az átszokásra. Anno PES-sel kezdem billentyűzettel majd mikor éreztem, hogy "kinőttem" a billentyűzetet vettem egy Logitech Dual Action kontroller-t ( a F310 ennek az utódja) na 2-3 hét kellett az átszokásra mert nagyon nem ment addig nem használtam kontrollert.
Aztán mikor átálltam FIFA-ra megint kellett átszokás mert a gombkiosztás és a játék is más volt de idővel abba is belerázódtam. Aztán most vissza a PES-re megint kellett némi idő mire a játék fizikáját megtanultam stb. (PES 19-re álltam át előtte a sorrend: PES 2009-2010-2011-2012-2013 majd ezzel a 2013-al egészen 2015 tavaszáig toltam akkor vettem egy akkor bivalyerős gépet és vettem meg a FIFA 15-öt majd utána sorban a 16-17-18-at de a 19-et már nem vettem meg mert "ingyen" lehetett játszani a FIFA 19-el majd utána átálltam a PES 19-re és a PES 21-et már megint megvettem igaz "akciósan" jóval a megjelenés után sokkal olcsóbban. -
Cs1csó
titán
HA a FIFA irányítását szoktátok meg akkor a játék elején a kontroller kiosztási sémát a PES-ben át kell állítani ALTERNATIVE-ra.
Ha jól tudom az Y és az A van felcserélve - a kontrolleren lévő négy akciógomb közül ezek a felső és az alsó, ezek használata fordított mint a FIFA-ban.
Azok amúgy passz gombok. a jobb oldali akciógomba lövés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest