Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Volt egy stream régebben, ugyan ez az eFootball bajnokság. Ott a (végül bajnok) Man. United-es srácokat szanaszéjjel szo.atta a játék. Nevetséges gólok születtek. Sík ideg is volt mindegyik, konkrétan azt hittem le fogja tenni a kontrollert. Nagyon kellemetlen volt.
Nagyon várom már a 24-es frissítést mert kicsit hitehagyott vagyok jelenleg. Nem tudom élvezni most. Irtózatosan lassú, körülményes, teljesen vak csapatoknak is alig tudok gólt lőni. És továbbra is abszolút érezni amikor egyik csapat tolva van. Mindegy nem kell ebbe megint belemenni. De a 24-es Update vagy megmenti ezt a játékot, vagy beveri az utolsó szöget a koporsójába szerintem. Pláne hogy küszöbön az UFL megjelenése is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Citizen
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa EVO
- Azonnali játékos kérdések órája
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest