Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Én arról az oldaláról nem látom a játékot, hogy milyen amikor költ rá, de te meg azt nem amikor valaki nem. Az a sejtésem, hogy rangsorolhatja a játék a felhasználókat költés alapján és eleve így vannak párosítva. Úgy 60-70%-ban olyan ellenfelet kapok akinek minden lapja vásárolt epic, többnyire a legújabb. Ennyi pénzes felhasználó nemhiszem, hogy van a játékban, magyarul arra használja a játék a f2p felhasználókat hogy megadja annak az élményét pénzért a többinek, hogy mennyire jó spílerek. A maradék 1/3-részben kapok olyan ellenfelet akinél vannak ingyen lapok is, olyan akinél csak az van kb 10-ből 1. Ez kb augusztus óta ilyen, előtte más volt az arány. Azóta valami botrány, megjelenés óta méginkább. Tényleg minden meccs ilyen, hiába vagyok jobb mezőnyben az ellenfelemnél, a helyzeteket nem tudom értékesíteni az ellenfelemnek meg minden szar bemegy. Teljesen látható, hogy nem ugyanazok a feltételek, 18-ról guruló labdát nem tudja lereagálni időben a kapusom, én meg erőből lelövöm a sarokra az ötösről és kiszedi. Kb augusztusig az volt, hogy 1-2 botlásom volt div3-ig és ott kezdett kiegyenlítődni a játéktudásbeli külömbség, most div5-ben való bennmaradásért küzdök mint malac a jégen, eddig 2x estem vissza div6ba, most először sikerült bentmaradni. A keretem meg erősödött közben, nem gyengült, persze csak papíron. Mire megyek azzal, hogy ennek a de Jongnak 97-es a tacklingje, ha ilyeneket csinál frissen becserélve a meccs végén egy a kezdő sípszó óta fáradó Etoo ellen? Azért a lapért fizettek, én ezt meg ingyen kaptam és ez dönti el ki nyeri a párharcot, nem a kijelzett képességek. Minél több ilyened van annál jobban szopsz, valószínű, hogy amit tapasztaltál negatívumként az annak csak a töredéke, amit akkor éltél volna át, ha nem költöttél volna a csapatodra.
-
ROBREGGAE
tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Nekem meg elegem van ebből a mai pc világból...
Elvből se fogok olyan sportjátékkal játszani, amiben a nőket és a férfiakat összeeresztik. S akkor beszélünk arról, milyen a fizika az efootballban, meg hogy pattan a labda.
Az EA genyában, a Marta tökömtudja ki, meg Lehmann celeb magamutogató csajszi leütközi a nála két méterrel magasabb, meg izmosabb csávókat. Nagyon hiteles, így az egyenlőség nevében.
Nálam marad minden szarságával együtt az Efoci, egyébként szerintem most kifejezetten játszható számomra, kicsit másabb, újabb a meccsek dinamikája.
Aztán majd, ha befut az UFL esetleg, ha jól írták, már PC-re is kap lehetőséget nyilván 2025 elején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Assassin's Creed: Valhalla
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Nvidia Quadro FX570
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest