Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
válasz
fczolika77
üzenetére
Én is PES6-ban meg a PES21-ben nem tudom mennyi szezont toltam végig, több gigányi patcheket telepítettem a játékra anno.
Viszont ott sose felejtem el rendesen volt válogatott szünet, volt, hogy nem lehetett emiatt játékosokat keretbe tenni, a sérülések is rendszeresek voltak, ezért sokat kellett gondolkodni kit játszass meg pihentess a fontos meccsek előtt.
Na és persze lehetett igazolni, vagy felhoztál noname játékosokat az ifiből, akik fejlődtek és nagy játékosok váltak belőlük.
Nem hiába, ez egy Master League light, de nyilván, aki nem akar online játszani, el van vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest