- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
Mondjuk a fifánál is meg van, hogy nem törekednek semmire, meg van ilyen sbc, meg amolyan pakli mittomén és kifújt, a játékmenet meg olyan amilyen, fosnak bele. Csak érdekes mód azt 10.000x többen játsszák. Nyilván a fifa volt az első focijáték, a fifa hozta be elsőnek az online részt, ennek van jól csengő neve, az emberek ezt ismerik 30 éve.
Megélnek belőle, mert rengetegen játszanak a világon vele és nem volt érdekük hozzányúlni.
Ellenben ezzel, amit senki nem játszik, max Ázsiában és Dél-Amerikában jobban. Én nem értem mi a cél ennyi idő elteltével, most vagy megy a levesbe a efootball, csak előtte amennyit lehet pénzt kivesznek belőle az epic lapokkal. Vagy ennyire idióták ülnek a vezetőségben, s szerintük ez a szint megfelelő, meg normális kihívó az érkező riválisok ellen.
Az ősz, meg az év vége szerintem úgy is vízválasztó lesz. Én gondolkodás nélkül átmennék másik játékra, ha az minden tekintetben megfelelne az ízlésemnek, meg persze pc-n is elérhető legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone 1 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest