Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBREGGAE
tag
válasz
everest140
üzenetére
Így van. Velem ma ugyanez történt. Cseréltem kontrollert a napokban, kipróbálva a ps5-ét, mert már amúgy is elhasználtam picit az xbox-ost. Jobban is fekszik a kezemnek. Nem tudom ezért-e, de hosszú idő után visszajutottam div2-be.
Első három meccsem sima volt, van 9 pontom, örülök magamnak meg minden. Erre jön a kövi 3 meccs és gyakorlatilag három különböző módon szívatott meg a játék.
Egyik meccsen minden labdát a kapusom a támadó elé ütötte, nevetséges. Másik meccsen meg végig 1-0-ra ment a gyerek, én már totál all out attackban vagyok 4 támadóval meg egy amf-vel. Teljesen beszorítottam, ott van nálam Romario, Inzaghi, Mbappé, Müller, de akikkel máskor bődületes gólokat lehet verni, vagy nem érik utol a passzt vagy nem találják el a kaput, ólom lábakon lépkednek, teljesen azt érzed, hogy nem is kontrollálod a játékost. Meg van olyan meccs, amikor mindenre büntetőt fújnak, ez még ami szánalmas.
Szóval mielőtt kárt tettem volna bármilyen berendezésben inkább kiléptem. Nem fogom védeni ezt a játékot se, akármennyire nem szeretem a fifát. Egyszerűen ez is szar, csak másképp. Unom nagyon, hogy nem lehet tisztességesen letolni azt a 10 meccset a feljutásért.
Semmilyen contentet nem képesek egy év után belerakni amire ne unna rá az ember. Mert aztán, hogy beletették ezt a weekend challenge-t meg a 2100-ast nagy teljesítmény ennyi idő után
. Ezekben talán nem fedeztem fel csalást, annyi a pozitívum. Viszont a liga lenne a lényegi része ennek a foshalmaznak, de azt se képesek tisztességesen tálalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Ezekben talán nem fedeztem fel csalást, annyi a pozitívum. Viszont a liga lenne a lényegi része ennek a foshalmaznak, de azt se képesek tisztességesen tálalni.