Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
VinoRosso
üzenetére
Olyan jó néha olvasni, hogy valaki szereti a játékot rajtam kívül.
Egyébként igen, jól írtad. Én szerényebb csapatot építek. PS-emet nem rég adtam el, és váltottam Laptopra, így újra kellett kezdenem a játékot. De PS-en Neymar-Haaland--Messi támadó sorom volt, mint majdnem mindenkinek. PC-n nem akartam ezt erőltetni, igyekszem kicsit kilógni a sorból. Így az elejétől fogva Arsenal csapatot építek, és nagyon élvezem hogy a kedvencekkel játszhatok, szerintem baromi fun. Gabriel Jesus nem meta, de azért igyekszem érvényesülni.
De aki nem akar semmi rákölteni, 1-2 hónap alatt fullos csapatot lehet építeni a heti 1 Free POTW játékosokból.Most sikerült kinyitnom Xhaka-t. Ez az elpontozás amiről beszélsz Nekem nem nagyon tűnt fel. Inkább +1 Trait szokott változni, illetve általában 3 OVR-el magasabb az értékük a normál lapoknál. Például amikor Saliba kapásgólt lőtt 16-oson kívülről, kapott egy Long Shot trait-es POTW lapot. Aah de hiányzik az a kártya...

Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Drive
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Crimson Desert
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- Macbook Air 13" M2 - ÚJ, AKTIVÁLATLAN, 8 CPU 10 GPU, 16/256 GB - Apple garancia (117)
- Xiaomi 15 5G 256GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon 28 havi garanciával eladó
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- HP ProDesk 400 G2 Mini, i7-6700T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként igen, jól írtad. Én szerényebb csapatot építek. PS-emet nem rég adtam el, és váltottam Laptopra, így újra kellett kezdenem a játékot. De PS-en Neymar-Haaland--Messi támadó sorom volt, mint majdnem mindenkinek. PC-n nem akartam ezt erőltetni, igyekszem kicsit kilógni a sorból. Így az elejétől fogva Arsenal csapatot építek, és nagyon élvezem hogy a kedvencekkel játszhatok, szerintem baromi fun. Gabriel Jesus nem meta, de azért igyekszem érvényesülni.