Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
beriimi
csendes tag
Hello mindenk
Lenne egy kêrdésem. Van egy EEE pc 901 em.tom elég régi fajta de nekem tökéletessen megfelel Nos meghalt benne a vinyo azaz az ssd meghajtó Az érdekelne hogy megvegyem e hozzá az asus p2 ssd ps meghajtót laza 30 k ért a 16gigásat vagy pcie ssd-t ami szálitással együtt cirka 16k,de ugyanugy 16gigás Nincs tapasztalatom ezen a téren és látatlanba nem dobnák ki ennyi pénzt nem dobnák ki ennyi pénzt
A válaszokat elörre is thx. -
beriimi
csendes tag
hallotam olyan progiról hogy a drivert valahogy megkerüli vagyis inkább fellülirja és valamien szinten túl lehet huzatni a teljesitményt,ezt esetleg meg lehetne próbálni? vagy tul necces a dolog mivel túlmelegedhet a rendszer.nem tom annyira nem értek a gépekhez :S
-
beriimi
csendes tag
hali
kérnék egy kis technikai segitséget.
van egy eee pc 901 em.a video tuladonságával van gondom.
tom hogy nem játékra van kitalálva ez a gép mert integlált a videokari,de sok online játék elfut rajta aminek elvileg nem szabadna.hol tudnám a legfrisebb drivert leszedni hogy jobb legyen a videotulajdonsága?? vagy hogy tudnám jobbá tenni a video tejlestiményét?? -
beriimi
csendes tag
hali
valaki súgja meg hogyan tom használhatóvá varázsolni az Asus Eee pc 901 en a beépitett webcamot??
windows os.kerestem már hozzá drivert de nem találtam csak ezeket
Asus Eee PC 901 Bios 1004
Asus Eee PC 901 Chipset Driver
Asus Eee PC 901 Audio Driver
Asus Eee PC 901 LAN Driver
Asus Eee PC 901 TouchPad driver
Asus Eee PC 901 Wlan Driver
Asus Eee PC 901 Bluetooth Driver
Asus Eee PC 901 Advanced Configuration and Power Driver Interface
(valameiken be lehet löni,mert én nem értek hozzá)folyton valami usb camerát akar telepitteni amu nincs,a beépitettet meg nem találja.

vagy vmi linket berakhatnátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AliExpress tapasztalatok
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Raspberry Pi
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i7-12850HX 16C / 32-64GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU
- Eladó Fujitsu Lifebook E556 6.gen i5 8Gb DDR4 128GB SSD!
- Eladó Fujitsu Lifebook ME15A 7.gen i3 8Gb DDR4 240GB SSD!
- Apple MacBook Air M2 256GB SSD, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest